2008 Kasım Anneleri

DArkcım masallah bu arada kızına. benımkı henuz yenı yenı tay tay durmaya basladı koltuk kenarlarından sıralamaya devam edıyor. bıde kapıları acıyor artık. bızım kapı kulpları gevsek bıraz elını atıp azcık yuklendınmı tık dıye atıyor. yandım artık... bu arada gecen gun yolda yururken bı apartmanın 2.katında bı cocuk gordum camda bızımkıler kadar nerdeyse ayakta duruyor ama dustu dusecek. ıcerı gır falan dıye bagırdım yanımda kocısde var. ay bız oyle seslenınce dahada heyecanlandı cocuk. kosa kosa gıttım caldım butun zıllerı. kadının bırı cevap verdı ılk once dedım 2.katın camında bı cocuk sarkıyor asagıya. sonra kadın cama gelmıs bırden ben goremedım oraları almıs cocugu perdeyıde cekmıs esımın yuzune. tesekkur etmesı falan degıl mevzu bı anlık dıkkatsızlık ıste. Allah korusun butun bebıslerı.. bu arada herkesın kandılı mubarek olsun..

duruyu uyutayım derken neredeyse ben uyuyordum
bu aralar uykuya geçişimizde çok zorlanmaya başladık
tam uyudu derken içerden ses geliyor
bir bakıyorum kalkmış oynuyor yada perdeyi açıp dışarı bakmaya çalısıyor
çok fena oldu bu kız yaa

darkcım maşallah cerene tatlım baya baya yürümeye başladı senin cimcime :nazar:

lavişcim ilk arabama göre senin baktığın daha fonksiyonlu gibi geldi
bizde ilk arabam var ama üzerine oturup ileri itmiyor sadece geri geri gidiyor bi de biraz ufak gibi geldi bize popomuz pek sığmıyor sankim kaydirigubbakcemile3

Sağol swettercim,
Maşallah seninkinede, açar açar bunlar fena.
benim kızda açıyo.geçen tam kapattım açmasın diye.baktım kapının koluna uzanmaya çalışıyo.Ordan açıldığını anlamış ama birde ulaşabilse :)))))))

Ya kadında tam ...... mış. walla. Artık herkes gönlüne göre tamamlasın.Ya insanlar var ya

darkcım allah gönlünüze göre versin canım, evet sınıf öğretmenlerinde maalesef öyle bir durum var ama inşallah daha iyi yerlerde çalışırsınız,

birde bizim evde yer kalmadı artık, salıncak, mama sandalyesi, arabası oyuncakları ve bunların hepsi salonda, keşke uygun odam olsada hepsini sadece halısı olan bir odaya koyabilsem sürekli toplamasam, salıncağı büyük ihtimalle babaannenin evine gönderecem mamasını falanda yer onda çünkü

iyi geceler kızlar..
hilalcim başınız sağolsun.allah geride kalanlara sabır versin.
seyra sizinde ilk dişiniz hayırlı olsun cnm.
laviş bizim babamız aldı 1 ay kadar önce o ilk arabamdan.
ilk günler kullanamıyodu ama şimdi şimdi tutuna tutuna yürümeye başladı.biz yürüteç almadığımız için..
dark biz yazın salıncakta aldık.ama 5-10 dk. anca duruyo.sonra sıkılıp inmek istiyo.
hatta şimdi kendini öne doğru itiyo.yani canım 2 yaşından önce anlamazlar gibi geliyo salıncaktan.
bende kayınvalidem ayağında hep sallıyo böle kolay olur diye aldım.yatar pozisyonuda var çünkü..
ama pek güvenli gelmiyo bana şimdilerde.çok haraketliler maşallah..

bu akşam iftardan sonra dr. gittik.
hem soğuk algınlığı için hemde aylık kontolümüz için..
hafif soğuk algınlığı geçiriyomuş.peditus ve nefes açıcı şuruplara devam.
kilomuz ve boyumuzda maşallah çok iyiymiş.
içim rahatladı..
bu oğlanın hiç burnu akmıyo.hep hırıltısı var o yüzden.
neyseki ciğerlere inmemiş çok şükür..
sütünü ısıtıp içireyim.
sonrada yatayım.
gözümden uyku akıyo.
yarın yine iş..
herkese iyi geceler..

selam kızlar...çok doluydumkaç gündür..gelen gidenn..yarın akşam da büyük bir yemek var..oraya katılacağım..

denizim benim de sorunum aynı..her yer tunanın oyuncaklarıyla dolu..bakalım nereye kadar..

ben deyatıyorum çok yorgunum..herkese iyi gecelerr

darkcım allah gönlünüze göre versin canım, evet sınıf öğretmenlerinde maalesef öyle bir durum var ama inşallah daha iyi yerlerde çalışırsınız,

birde bizim evde yer kalmadı artık, salıncak, mama sandalyesi, arabası oyuncakları ve bunların hepsi salonda, keşke uygun odam olsada hepsini sadece halısı olan bir odaya koyabilsem sürekli toplamasam, salıncağı büyük ihtimalle babaannenin evine gönderecem mamasını falanda yer onda çünkü
İnşallah canım ya heralde yaşlanınca olur anca:)
bu 8. yılım olcak.yeni bir şehirde ile gitmekde yine bir 8 yılı bulur gibi geliyo:)

iyi geceler kızlar..
hilalcim başınız sağolsun.allah geride kalanlara sabır versin.
seyra sizinde ilk dişiniz hayırlı olsun cnm.
laviş bizim babamız aldı 1 ay kadar önce o ilk arabamdan.
ilk günler kullanamıyodu ama şimdi şimdi tutuna tutuna yürümeye başladı.biz yürüteç almadığımız için..
dark biz yazın salıncakta aldık.ama 5-10 dk. anca duruyo.sonra sıkılıp inmek istiyo.
hatta şimdi kendini öne doğru itiyo.yani canım 2 yaşından önce anlamazlar gibi geliyo salıncaktan.
bende kayınvalidem ayağında hep sallıyo böle kolay olur diye aldım.yatar pozisyonuda var çünkü..
ama pek güvenli gelmiyo bana şimdilerde.çok haraketliler maşallah..

içim rahatladı..
sütünü ısıtıp içireyim.
sonrada yatayım.
gözümden uyku akıyo.
yarın yine iş..
herkese iyi geceler..
hoşgeldin canım ve iyi gecelr.

bende sıkılacağını biliyorum o yüzden zaten annem alalım dediğinde almadım.birde yer sorunu oluyor.

şimdiden bir sürü ıvır zıvır doldu ev.

azocum geçmiş olsun tatlım

dilokscum sen de hoşgeldin
iyi alıştın sanırım kıprısa :)))gezmeler ve yoğun misafirlikler başladığına göre :)) aman böle olsun yalnız olmaktan çok daha iyidir.

of dark işin zor canım allah kolaylık versin

azo geçmiş olsun canım, ciğerlerin temiz olmasına sevindim:)

dilekcim hoşgeldin canım daha sık gellll

içim rahatladı..
sütünü ısıtıp içireyim.
sonrada yatayım.
gözümden uyku akıyo.
yarın yine iş..
herkese iyi geceler..

ya aynı sey bızdede var dogumdan berı gecmeyen bır hırıltı.dedıgın gıbı burnu akmıyo.. bızde bu hafta basladık nefes acıcı ve oksuruk sokucu ılaclara ozellıkle emerken cok zorlanıo burnu tıkalı oldugu ıcın. ben bazen cok tıkalıysa burnu coldmıx damlatıyorum yastıgına bı kac damla ıse yarıyor. tamamen bıtkısel bır karısım

ben yatar artık kızlar
sabah kendimi yataktan kazımadan uyanmak istiyorum tabi yatağa girince uyuyabilirsem .
hepinize iyi uykular allah rahatlık versin

Back
X