2008 Kasım Anneleri

Guliz her ay gittiğine göre çirkin değildir diye umuyorum :))))

Elifcim geçmiş olsun.

Ay bebeklere de üzüldüm ishal zayıflatıyor bunları ya.

Ama en iyi çare muz kızlar.Enfeksiyondan değilse ishalleri muzu deneyin.
Ateş yoktur inşallah.

gunaydın hatunlar
bugun mıdem ıyı sayılır ıftarda cok su ıcıyorum o benı hastalandırdı herhalde
artık bu tempoya dayanamıyorum ev ıs eylul ramazan cok zorlanıyorum gece 1230 da yatıyorumm dogru duzgun ıftar bıle yapamıyorum hayırlısıyla az kaldı bayrama sonra rahatlarım ınsallah

gecmısı pek fazla okuyamadımm
hatırladıgım kadarıyla yazıyorum
gulızgul dısınız hayırlı olsun
h.mınecım ve saphıscım ev aletlerınızı gule gule kullanın
bende rtefalın utusunu kullanıyorum esım bekarken almıs ama kazanlı degıl normal utulerden
h.mınecım sende zeynep ceylınımıze mısler gıbı kokusu ustunde ekemkler yapp

hayalet fılmındekı adam olmus duyunca uzuldum zaten derı kanserıydı herhalde fılm harıkaydı topragı bol olsun
hatırladıklarım bunlar
canım çok teşekkürler..evet ya o adamı ve hayalet filmini bende çok seviyorum..belki 3 defa izlemişimdir..allah rahmet eylesin..

Günaydın kızlar.Bugün biz de erkenciydik.5.30 da uyandı Anıl.Ama almadım yatağından 7 ye kadar şekerleme yaparak durdu yatağında.Hasta tabi burnu akıyo.Gece üstünü örtemiyorum.Uyku tulumu var ama henüz kullanmadık.Denesem mi acaba?

Mmmfcim dün bir arkadaşının bebeği hastaydı sanırım.Cevap veremedim.Patron dün erken çıkardı bizi. Nasıl oldu canım?

canım 6 yaşında çocuk böbrekleri iflas etti demişdr bende çitosa sordum sağolsun aydınlattı beni sonra tyekrar test yapıldı bişey çıkmadı
araştırmadan randevu almışlar bugün sabah götürceklerdi
sanırım epilepsi gibi bişi 1 hafta önce camının önünde davul çalmışlar çocuk çıldırmış korkudan o günden beride vara yoka korkuyomuş
hayırlısı bakalım

eylülcüm seni çok iyi anlıyorum canım
gece olunca burada sokağa çıkmak sıkı bi toto istiyo nerelere tel açmadıkki yok yok gelip almıyolar alsalar bile en fazla 1 hafta sonra yeni bi grup bırakıyolar

kalimerocum geçmiş olsun senin yavruda bi atlatamadı bu son olur inş.

gülizcim valla süper bi giriş yaptın yüreğine sağlık

ahhh eylülcüm o itlerden geçen sene bizde sürü ile vardı köylük dağlık yerde oturuyorum ya gece olunca kurt gibi gelirlerdi saatlerce havlarlar ulurlardı sonra bide yavruladı biri yavruları bizim bina karşısına bırkatı aman Allahım neler çektik nerelere başvurdum artık eve girip çıkamıyorduk korkularından ama ne oldu kimse gelip almadı biz imha ettik yani götürüp dağa bıraktık

bişe deyil canımcım..seni mutlu etiysem ne mutlu bana..

Guliz her ay gittiğine göre çirkin değildir diye umuyorum :))))

Elifcim geçmiş olsun.

Ay bebeklere de üzüldüm ishal zayıflatıyor bunları ya.

Ama en iyi çare muz kızlar.Enfeksiyondan değilse ishalleri muzu deneyin.
Ateş yoktur inşallah.
bende öyle dedim ama ya bayansa...:jeyyar:

elifdemcım gecmıs olsun
sorun ne bılmıyorum ama bı tanıdıgım dogumdan tam11 ay sonra olmustu

ayy sabahtan berı messenger yukluyorum salak sey yenı versıyonmus bılgısayar yavas zaten gec yukluyor offff

benimde kadın doğumdr gitmem lazım devamlı atlıyorum bırakçak kimsem yok diye bendede tık yok dün kuzenim gitmiş doktoruma söylermiş daha hastalanmadı kuzenim die çok kızmış miyomları büyür zehirlenmesine bile yol açar çabuk gelsin demiş.(benim hamileykende miyomlerım olmuştu o yüzden sezeryan yapmıştım hatta) nasıl gitçemde bilmiyorum valla.

benimde kadın doğumdr gitmem lazım devamlı atlıyorum bırakçak kimsem yok diye bendede tık yok dün kuzenim gitmiş doktoruma söylermiş daha hastalanmadı kuzenim die çok kızmış miyomları büyür zehirlenmesine bile yol açar çabuk gelsin demiş.(benim hamileykende miyomlerım olmuştu o yüzden sezeryan yapmıştım hatta) nasıl gitçemde bilmiyorum valla.
canımcım ihmale gelmez böyle şeyler biran önce git bence doktoruna..çok geçmiş olsun..

sağolun kızlar benden başka yokmu hala hastalanmayan emzirmemde bitti benim mert artık istemiyor emmek ama hala hastalanmadım ayy bende telaşlandım bak şimdi öff ya keşke erkek olsaydık valla.

geçmiş olsun kızlar kadınsal problemler bitmek bilmiyor tabi regl olsan bir dert olmasan bir dert bak bende regliyim öleceğim bugün yaa halsizlik ve baş ağrısı mahvediyor beni kafamçokkarıştı

zeyna bir ara boş vaktin de face'e gitte benim tarlaya bakıver kız senin gazınla yaptım bişeyler ilerliyorum yavaş yavaş bir bakta aferin de bana alkisalkisalkis

ay bu arada ıcır dediğin gibi msn benim de aynı şeyi yapıyor yüklemiyor bir de face'e oğlumun bir videosunu yüklemeye çalışıyorum onda da aynını yapıyor sinir oldum yaa:oklava:

ben hasta oluyorum galiba ya
boğazım çok fena başım çatlıyor ve burnum akmaya başladı :((
ne okuduğumu anlıyorum ne de ekrana bakabılıyorum :((

ben hasta oluyorum galiba ya
boğazım çok fena başım çatlıyor ve burnum akmaya başladı :((
ne okuduğumu anlıyorum ne de ekrana bakabılıyorum :((

geçmiş olsun canım aa dikkat et kendine bu havların dengesizliği hepimizi mahvedecek sanırım

bu arada kızlar face'e Eymen'in bir videosunu ekledim izleyin :)

saol tatlım kaç gündür kendimi korumaya çalısıyorum
ha vurdu ha vuracak derken bu aralar çok da yoruldum en sonunda vücudun dirençsiz anını yakalayıp saldırdı meret :(

Back
X