2008 Kasım Anneleri

GÜNAYDIN HATUNLAR
ELİFCİM ÇOK ÜZÜLDÜM TANIDIĞINIZ İÇİN İNŞ. BİR YOLU TEDAVİSİ VARDIRDA ALLAH ÇOCUKLARINA SEVENLERİNE BAĞIŞLAR
SABAH 8'DEN BERİ MOTOR TAKMIŞ KOŞTURUYORUM AMA AZ KALDI
BİTSİN EŞİMDE ERKEN GELCEK ARİFE GEZMESİ YAPACAĞIM TABİ HALA YIKILMAMIŞ AYAKTAYSAM akannehir

günaydin fistuklarrrrr...bugün erkenciyiz niyeyse.

elifcim gecmis olsun canim,insl.cabuk atlatir.

kizlar esimin kuzeninin esi dogum yapicakti bu ayin 17.40.haftasini doldurdu kiz ama bebek hala gelmedi.

dün hastaneye aldilar dogumu sunni sanciyla baslatmak icin ama hala bi haber yok cok meraktayim..

ilk bebegini 42.haftada dogrmustu cok zorlu bi dogum gecirdi bebekte zaten 4.800`dü.

buda varmis yine bi 4.500..dahada artmasin diye hemen baslaticaklardi dogumu ama ne oldu bilmiyorum.

insl.sag saglim dogar..

bu arada denizanam sonunda 34 beden olabildim ve tüm kiyafetlerimi giyebildim bende:)))))))))))))

bunun verdigini mutlulugu anlatamam sünkü hicbisieyim olmuyordu..yalniz benim bacaklarim

cokkkkk ince dolayisiyla hic begenmiyorum.bak yine geldi aklima sopa gibiler yaaaaaa.

üzülme çilekçim o sopadan 2 tanede bende var hiç bi zaman şöle sutun bacaklarım olmadı kg aldığımda bile onlar hep çırpı olarak kaldı
inş. Beklediğiniz doğumda sağ salim gerçekleşir annede bebekte sağlıkla bayrama girerler

selam kızlarr
sabahtan beri acık burası ama bısey yazamadım
duru ıkı gundur sınır krızlerı yaratıyor kendı kendıne ağlamlar bağırmalar ama gozunde damla yaş yok
benımde basım çatlıyor
güya hazırlanıcam ama hiç halim yok bi şekilde kalkıp kendimi toparlamam lazım ..

çilekcim inşallah hayırlısıyla dogumu gerçekleştirir canım
bu arada eğer ki görüşeezsek herkese şimdiden şeker tadında iyi bayramlar diliyorum kızlar

eee çilekcim bekle bakalım ,bizde seni çok beklemiştik :))) allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım arkadaşa..

ben etine dolgun bir hatun olarakm bildiriyorum ,benim bacaklarım çok güzeldir..:roflol:

kızlar herkese merhaba dun hıc gıremedım aslında gece gırdım ama yazamadım.dun tum gun mıgrenımle ugrastım orucumu bıle 1 saat gec acabıldım.daha dogrusu ılacla actım orucumu ama yemegı 1saat sonra yıyebıldım.mıdem cok fenaydı cunku.yerden yere vurdu benı resmen.Allahtan annemlerdeyım de oglumu onlar oyaladı hep.bugun kocısım gelıyo cok sukur belkı yarına adanaya donerız ya da yarın gezerız ankarayı 2.gun gıderz.bırazda kocıse baglı tabı.sız neler yaptınız gerıye bakamadım kım hamıs kım sısman.benden mı bahsedıyorsunuz sısman dıye heee )))
aslında 5 kılocuk daha versem hersey duzlecek baya verdım bende.oglum emmeyı bu ay tamemen bıtırdı emmıyo artık benı ıstemeyo memısımı.ne yapalım demek yettı ona bu kadarı bende accuk zayıflarım artıkın yımezsem tabı )))

slm şekerlerrrrrrrrrrrr yakında aranızdayım tekrar
bilgisayarı aldık net bağlamaya kaldı işimiz
evde köz köz otura otura sıkılmıştım yazlıktan geldikten sonra büyük bi,r boşluğa girdim neyseki yakındır geliom yakında kk da sakın kaçırmayın kaydirigubbakcemile3
buarada herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun minik bebişlerimizinde hepinizi kocaman öpüyorum canlarım benim

kizlar dün birinin kanser oldugunu ögrendim cok üzüldüm hemde kan kanseri daha gencecik iki kizi var esimin kuzeninin hanimi allah kimsenin basina vermesin

cnm Allah yardıcısı olsun erken teshıs konulduysa cok cabuk atlatır ınsallah cnm.

offf fena yağmur bastırdı ..
cnm ankarada da hava karardı sanırım yagıs gelecek.bayram bereketı ama allah zarar zıyan vermesın ınsallah.

cnm bende senın ve tum kasım annelerının bayramını sımdıden kutlarım

cnm ınsallah akraban kolay dogum yapar.bende 41.haftada sunnı sancıyla dogum yaptım neler yasadıgını tahmın edebılıyorum bır avazda kucagına alır ınsallah.

kizlar dün birinin kanser oldugunu ögrendim cok üzüldüm hemde kan kanseri daha gencecik iki kizi var esimin kuzeninin hanimi allah kimsenin basina vermesin

cnm Allah sıfalar versın ıns..

buyuk ıhtımal bayram boyunca gıremem. o yuzden sımdıden herkesın bayramını kutlarım bebıslerınızıde yanaklarından operım opuyorumnanaktan

elifcim çok üzüldüm ne kadar acı rabbim şifalar versin çocuklarına eşine bağışlasınnn
çileğim size de hayırlıı doğumlar dileyeyim umarım kolay olurrrr
bende yarın giremem herhaldeee şimdiden herkesin bayramını kutluyorum

çıldırmak üzereyim ,demiştim ya odaların yerini değiştirdik diye ,gardrobu yerleştirmedim daha ,bütün giysiler ortalıkta ,bu kız çok huysuz bugün hep kucak istiyo ,babası olacak adamda sabah 9 da gitti ,işlerim var dedi hala gelmedi ,ona ayrı bir bozuğum zaten ,ne kadar sorumsuz yaa ,yarın bayram ve ev alt üst ,sanki kıza biraz baksaydı bende işlerimi bitirseydim ölürdü..ama ona ceza ,gitmiycem yarın ailesine ...

merhabalar hanımlar
bende temızlık var bugun
buyuk olcude bıttı ama bende calısınca bıttı ancak

neyse bır ara oglusu anneme bırakıp yegenlerıme bayramlık hedıye almaya gıttım
sımdı fotoları yukledım ve anneme yardım etmem lazım
nasıl yetısıcem bılmeıyorum

selam kızlar,
bende dün akşama kadar temizlik yaptım eylülcüm benim gardolapta çok karışıktı dün bimden dolap içi raf bezi gelmiş orta askılık bölüme koydum ay giysilerle boğuştum akşama kadar amma çok giymediğim varmış hepsini ayırdım poşetledim sabah eşim götürdü birilerine bayram hediyesi gibi olacak çünki hepsi 1-2 giyimlik yeni güzel kıyafetler ama olmayanlardı..
ben boğuşurken eşim oğlanlara baktı akşama doğruda teyzesi aradı yemeğe gelin diye banada iyi geldi ama menüde balık vrdı pek sevemem arada yerim yani.. çorba salata karnımı doyurdum..
bugünde tatlımı yaptım kadayıf aldırmıştım eşime onu pişirdim şerbetledim.. tadına bile baktık güzel olmuş hee..
oturma odasının camlarını sildim bir arka odam düzenlenecek şimdi ona girişeceğim yatana kadar ne yaparsam artık..

neyse bende şimdiden hepinizin bayramını kutluyorum iyi tatiller hepinize..
ben evdeyim ama kayınvalidemler geleceği için 3-4 gün giremem ..

Selam kızlar Bende herkesin Bayramını şimdiden kutluyorum.
Bayramımı kutlayanlarada teşekkür ediyorum.

Elifsevde çok üzüldüm Allah şifa versin canım.

Çilek fotoları bekliyoruz hala.Diğer tarafa koymamışsın daha.

Eylülcüm bende dün eşimle biraz tartıştım bugün onun meyvesini aldım.Evi beraber temizledik.

Cereni komşuya bıraktık.4-5 saat arı gibiydik.Camları silmediğim halde bu kadar sürdü.aman açmicam tülü olur biter :)))

Annem gelsin onla silerim ya yoruldum ve çocukluyum.

Zaten gelecek kimsemiz yok.Belki bi kaç aile gelir, öğrencilerim kesin gelir.

Yarın sabah,komşuya kahvaltıya gitcez.

Sonrada bikaç ev gezer döneriz.

selam güzeller nasılsınız bakalım ben bitik vala temizliğim bugün bitti çok şükür
arkasından kadayıf sarma yaptım 1 tepsi 1 tepside kociş sipariş vermişti
sarmalarımı sardım derken ancak düştüm son çamaşırım var onları beklorum
herkes iyidir inşallah msn zedelerden biride benim maalesef yükleyemedim yaa
hala giremiyorum beceremedim işte napiim yaa
herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun ay bu kızlada yazılmıyo valla

bu arada uyuz kocişle tartıştık salak saçma bişey yüzünden küsüsüz bayram bayram
ama bu sefer barışmıcam çok kırıldım

herkeste temizlik ve herkeste kocayla kavga vardı menüde yani ,aman ne güzel,zemuszemus
neyseki işler bitti ,birtek banyo yapıcam o kadar ,bayrama hazırız ..:lepi:

selam kızlar,
bizdede bugün temizlikten çok derleme toplama işleri vardı, kitaplığım çok dağılmıştı, kitaplar sığmıyordu rafları ikişer sıra yaptım falan, ütü vardı baya onları hallettim ama kaldıramadım, yarın kaldıracam artık, çünkü ilke ilk defa bu saate kadar uyumadı ne oldu anlamadım, uyumuyor bugün, benimde giysilerle ilgilenmem gerekiyor çok karıştı dolabım tatil bitmeden birgünde onu yaparım

bu arada eşim çamaşır kurutma makinası almış, hep konuşuyordukta işimize yarar diye, daha sonra alırız diyorduk dün gidip almış hiçte söylemiyor, o yokken geldi makina, benim gibi çamaşır asacak yeri olmayanlar için acayip kullanışlı bişii, hemn denedik tabi ilkenin ystağının korumalarını falan aradan çıkarttım

yarında buralardayım ama şimdiden herkesin bayramını kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…