- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #41.161
kizlar dün birinin kanser oldugunu ögrendim cok üzüldüm hemde kan kanseri daha gencecik iki kizi var esimin kuzeninin hanimi allah kimsenin basina vermesin
cnm ankarada da hava karardı sanırım yagıs gelecek.bayram bereketı ama allah zarar zıyan vermesın ınsallah.offf fena yağmur bastırdı ..
cnm bende senın ve tum kasım annelerının bayramını sımdıden kutlarım
günaydin fistuklarrrrr...bugün erkenciyiz niyeyse.
elifcim gecmis olsun canim,insl.cabuk atlatir.
kizlar esimin kuzeninin esi dogum yapicakti bu ayin 17.40.haftasini doldurdu kiz ama bebek hala gelmedi.
dün hastaneye aldilar dogumu sunni sanciyla baslatmak icin ama hala bi haber yok cok meraktayim..
ilk bebegini 42.haftada dogrmustu cok zorlu bi dogum gecirdi bebekte zaten 4.800`dü.
buda varmis yine bi 4.500..dahada artmasin diye hemen baslaticaklardi dogumu ama ne oldu bilmiyorum.
insl.sag saglim dogar..
bu arada denizanam sonunda 34 beden olabildim ve tüm kiyafetlerimi giyebildim bende:)))))))))))))
bunun verdigini mutlulugu anlatamam sünkü hicbisieyim olmuyordu..yalniz benim bacaklarim
cokkkkk ince dolayisiyla hic begenmiyorum.bak yine geldi aklima sopa gibiler yaaaaaa.
kizlar dün birinin kanser oldugunu ögrendim cok üzüldüm hemde kan kanseri daha gencecik iki kizi var esimin kuzeninin hanimi allah kimsenin basina vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?