2008 Kasım Anneleri

Kızlarrr meraba.

Bugün annem geldi.yarın okula gitcekmişiz .Öğrenciler peşimizden bi gün sonra gelcekmiş .)))

Acaba arayıpta geleyimmi diye sorsammı müdüre yine :))) Çattık belaya dicek adamda walla.her fırsatı değerlendiryoruz okulca:)

Gezdim,geldim.

Akşamda misafirim vardı yeni gittiler.

darkcım kötü olmuş yarın gitmeniz:(, bir ara bizimkide gelin falan gibi bişii söyledi ama vazgeçirdik. perşembe başlıyacaz, o gün benim denetim günüm zaten açılıştan sonra çıkarım:)

yaa hatunlar aklımane geldi
gerçi böyle parlak fikirler eylülkafadan çıkar ama
kumbara hesabı için forumlara bakıyodum
başka bi forumda hatunlar aralarında gün başlatmış
25 lira ayda ama 25 kişi falanlar
verene koymuyo alana da baya bi para oluyo
bizde yapsakmı ok verirseniz konu açalım başlayalım
herkesin hesabı vardır herhalde bankada oraya eft yada havaleyle yollarız
ne diyonuz
valla bence çokzevkli olur
çocukların adına da para birikir
ben katılamam canım buna.Zor oluyo burda öle banka şu bu işleri.
Tek banka var ilçede zati,seçenek de yok.

Bende okuldaki arkadaşlarla yapmayı düşünüyorum.Onalr adınada karar verdim :))) 8 kkkişi girsek haziranda bitirsek iyi olur

julicim anlıyorum seni, Allah bir kolaylık verir üzülmeyin. kreş için bence de erken, daha çok küçükler ve kreş disiplini içinde bütün günü geçiremezler. kayınvalidemlere yakın bir bebek bakımevi var da sabahtanakşama kadar bebek ağlama sesleri geliyor, kötü baktıklarından ilgilenmediklerinden değil, bebek orda mutlu olmadığından. ama tabii mecbur olsak elimiz mahkun vereceğiz...

Ayy kıyamam ben onlara.Annelerini istiyorlardır

herkesin bayramı kutlu olsun...
allahım bütün sevdiklerinizle tekrarını nasip etsin inşallah..
biraz geç oldu ama olsun..
memleketten yeni döndükte:))))
Hoşgeldin

burada bakıcı sorunlarımız ortaya döküldükçe kreş+anaokulu açma isteğim iyice kabarıyor, kendi adıma bakıcıdansa gerçekten güvenilir bir kurumu tercih ederim çünkü
Belli bir yaştan sonra bakıcı yetmiyor.
Eşimde halkeğitim bünyesinde açmayı düşünüdü de prodedür zormuş.50 çocuk lazımmış.İlçede o kadar çocuk yok

Canım tam tarif ettiğin tarafta o binaların bir arkasındakinde oturuyorum. Kalbine mi doğdu hayatım benimmmm.
Şimdi mecburen 2 hafta bakıcı sonraki 1 ay da annem bakar ama annem şöyle diyor. Benim yanıma genç bir kız alırız az fiyata o da bana destek olur. Ama annem beylikdüzünde. Biz orada bir bakıcıya para vereceğiz, bizim yol paramız ve düzenimizimi bozmamız da cabası olacak. Bunun yerine eşim evde bakıcı buluruz diyor. Yani annem de tek bakamam yoruluyorum diyor. Gene çıkmazdayız. Hep dua ediyorum gönlüme göre kızımı çok sevecek biri çıksın karşıma diye.
Bakıcınıza üzüldüm canım ya.hayırlısı olsun banusuya.

Eşin içinde inşallah zamanla alışır

yaa hatunlar aklımane geldi
gerçi böyle parlak fikirler eylülkafadan çıkar ama
kumbara hesabı için forumlara bakıyodum
başka bi forumda hatunlar aralarında gün başlatmış
25 lira ayda ama 25 kişi falanlar
verene koymuyo alana da baya bi para oluyo
bizde yapsakmı ok verirseniz konu açalım başlayalım
herkesin hesabı vardır herhalde bankada oraya eft yada havaleyle yollarız
ne diyonuz
valla bence çokzevkli olur
çocukların adına da para birikir
ben varım ,ama sadece tanıdıklarmız olsun malum para işi sakata gekmeyelim kaydirigubbakcemile3
bizde bayram yaptık geldik ,bir gün annemde bir gün kayınvalidemde kaldık bugün evdeyiz artık
bu arada rep puanlarına ne oldu yaa düşmüş CADIARZU

darkcım aslında bankaya gidip para yatırmıcaktık hesaptan hesaba internet bankacılığı ile eft yada havale olarak yollucaktık
neyse sen bilirsin genede
eylülcüm evet tanıdıklar olsun bencede
10 kişi olsak da olur bence

Walla bilmiyorum ki acaba gitsek mi:))

Belki sabah arar sorarım gelicez mi diye :D Bakarsın yok der.

Ohh iyisiniz ne güzel.1 gün daha tadını çıkar evinin.

sor bencede canım ya bundan sonra hergün gidilecek zaten, belki insafa gelir:)
mmfcim beni kabul edermiydiniz bilmiyorum ( yerim yurdum belli ama:) şimdiye kadar hiç gün olayına girmedim girersem kesin unuturum, o nedenle uzak durayım canım. birde naçizane tavsiyem özel mesajla hallet derim, geçen hediyeleşmede bir iki mesajı olanlar bile katılalım demişti, olmaz diyincede bozulmuşlardı myson falan vardı mesela

denizannem sensiz olurmu be canikom
sen bizdensin daha ne diyim
katlırsan çoook sevinirim
valla kızlar kimse darılmasında mazeretsizce gelmeyen yada haftada 1 geleni nsıl alırız ki listeye

iyi bayramlar kasım bebişlerinin güzel anneleri
her gününüz bayram tadında şeker gibi geçsin tüm sevdiklerinizle...
biraz önce eve girebildik çok yoğun bir trafik vardı çok yorgunuz oğluşu uyuttum ütü yapıp bizde uyuyacağız umarım herkes iyidir bir sıkıntı yoktur yarın görüşmek üzere

darkcım aslında bankaya gidip para yatırmıcaktık hesaptan hesaba internet bankacılığı ile eft yada havale olarak yollucaktık
neyse sen bilirsin genede
eylülcüm evet tanıdıklar olsun bencede
10 kişi olsak da olur bence
Hepsi zor canım burda.
Eft havale.hepsi sorun oluyor malesef.
Sorun olmasada bu iş biraz zor geldi bana.Tembelim heray heray uğraşamam walla.Gittimi gitmedi mi felan filan.
Benim hediye nerde belli değil bak:) Burdaki ptt ye hiç gelmemiş.
İl merkezine gelmiş geri dönmüş.Bursaya görede hala aksaraydaymış :DD

konuyu açayımda ordan devam edelim bukonuya arada mesajlar kaynamasın
Hadi kolay gelsin sana şeker

sor bencede canım ya bundan sonra hergün gidilecek zaten, belki insafa gelir:)
mmfcim beni kabul edermiydiniz bilmiyorum ( yerim yurdum belli ama:) şimdiye kadar hiç gün olayına girmedim girersem kesin unuturum, o nedenle uzak durayım canım. birde naçizane tavsiyem özel mesajla hallet derim, geçen hediyeleşmede bir iki mesajı olanlar bile katılalım demişti, olmaz diyincede bozulmuşlardı myson falan vardı mesela
Sorim bari :)
Evet ya hediyedeki gibi olaylar kırılmalar olmasın bence.

mmmf cim bu iş hediye işine benzemez sürekli katılımlı kişilerle olsun ..kimse kırılmasın gücenmesin para işinde babama güvenmem ben ..iyice organize olalım ,sen konuyu aç ben yarın yazarım şimdi yatçam ..hadi iyi geceler..

mmmfcim sağol canım bende öyle düşünmüştüm:)

herkese iyi uykular şekerler, siteme yeni yazılar ekledim bugün gözlerim çok yoruldu, erken yatayım yarın sizede link vericem baya bişeye benzemeye başladı

selam güzeller herkes iyidir inşallah yorucu bir bayram geçirdim valla
replere ne olduğunu biri bana anlatsın bu arada
zeynam sanada geçmiş olsun bebişim yaa
benden bu kadar valla bayramıda bitirdik geldik

günaydın canlarım..

julicim sana özelden cevap yazdım bi tanem , ben şimdi araştırmaya başlıycam dur bakalım bişeyler buluruz inşallah , off off ne zor işimiz yaa valla şu bakıcı olayları bi fena , benim bulduğum bi bayan vardı ama evi uzaktı bana topkapı civarında oturuyodu sana çok uzak sayılmaz ona ulaşmaya çalışıcam gülümcüm , inşallah gönlüne göre birisi çıkar karşına

gunaydın annısler
uzun bır aradan sonra ben de geldım

gecmıs bayramınızı yıne kutlarım
umarım hersey yolundadır

bakalım neler olmus gecmıse bır goz atalım cayımızı yudumlarken

Günaydın kızlar.Herkesin geçmiş bayramını bir kere daha kutluyorum.Bayramda ben giremedim foruma çünkü oğlumla yapışık ikiz gibiyiz.Bir an ayrılmak istemiyo.Ancak o uyuduğunda iş yapabiliyorum.Gündüz uykuları da düzene girdi şükürler olsun.Beni bunaltmasın diye ilk arabam almaya karar verdim.Kuzenim oğluna almış.Deneyelim dedik.Bayramda gittiğimizde ilgi göstermedi arabaya ve ayrıca sığmadı.O yüzden vazgeçtim.Bütün bayram yapışıktık.Şu an işyerindeyim ve onu çok özledim.

Back
X