2008 Kasım Anneleri

denizanası linki göndermişsin teşekkür ederim ancak açamadım malesef açılmıyo:(

evet ben hiç koyamadım daha bende istiyorum ama babası gidip gelip oğlumun resmi yok dimi nette diyip duruyo onun için çekindim koymaya..iş yerinde bile resmini koymuyo biraz buldumcuk oldu bizimki..

ama bi ara koymak isterim..

hatta şimdi öğreneyim koymayı koyarım birazdan hemen kaldırırm sonra kim bilecek ki;)

ya benim işim sorun değilde servis 6.5 da alıyomuş kışın bizim buralarda sabah ayazı çok olur ben bide tepede oturuyorum dikbayırım var servis nasıl çıkacak inecek soldan soldan geliyolar valla

benim kızımın henüz dişi yok yaaaaaaa:)))
herşeyi tamamda bir dişimiz noksan:))))

Hilalim yaşında çıkacak herhalde.Sağlam olur, hemen dökülmez.Benim yeğenim var.13 aylık çıkardı.Henüz 5 tane dişi var.Ama maaaşallah herşeyi yiyor.Dr ona eğer 1 yaşında kadar çıkaramazsa gel dedi.Vitamin ile çıkartıyolarmış ama gerek yok çıkar canım ya. Benim de 13 aylıkken çıkmış.Bekleyeceğiz...:sm_confused:

ya benim işim sorun değilde servis 6.5 da alıyomuş kışın bizim buralarda sabah ayazı çok olur ben bide tepede oturuyorum dikbayırım var servis nasıl çıkacak inecek soldan soldan geliyolar valla

Mmmfcim hepimiz böyle büyüdük.Ayazlara, kara, tipiye alışıcaz canım ya.Valla bata çıka yürürdüm okula.Şimdi o günler çocukluğumdan kalan en güzel anılar.Yalnız 6,30 işi kötü. Çok erken.Neden öyle.Okul uzak mı?

denizcim siteye ben onceden uyeydim hatirliyorsan ama unuttum hem adimi hemde sifremi simdide yineden uye olamiyorum..

israrla onay kodunu yanlis yaziyorsunuz diyor.nasil halledicem bu sorunu ben.

denizcim siteye ben onceden uyeydim hatirliyorsan ama unuttum hem adimi hemde sifremi simdide yineden uye olamiyorum..

israrla onay kodunu yanlis yaziyorsunuz diyor.nasil halledicem bu sorunu ben.
ben diğer tarafta admine özel mesajla bildiririm, oradada çilekmiydin?

Denizannem şu video nerde bakalım.Sitede mi?

Mmmfcim kocaman oğluna başarılar dileriz.Tabi oğlunla birlikte sanada.Kuzenim oğlu da okula gidiyor.Onunla birlikte kuzenimde ders yapıyor:))

yarışmanın olduğu yerde günlükte (turuncu)

denizanası linki göndermişsin teşekkür ederim ancak açamadım malesef açılmıyo:(

evet ben hiç koyamadım daha bende istiyorum ama babası gidip gelip oğlumun resmi yok dimi nette diyip duruyo onun için çekindim koymaya..iş yerinde bile resmini koymuyo biraz buldumcuk oldu bizimki..

ama bi ara koymak isterim..

hatta şimdi öğreneyim koymayı koyarım birazdan hemen kaldırırm sonra kim bilecek ki;)

aman benimkide önce öyle yapmıştı alıştı şimdi, bir ara koy kaldırırsın sonra

off off büyüyüncede dertleri bitmiyor bak. kolay gelsin canım

denizanası profildeki albümüme resim ekledim canım..

ama baya oldu onları çekeli eşim pc ye format attı tüm fotolar kardeşimin pcsinde..

yenilerdende eklerim bunlar nerdeyse iki ay önce filan:)

ayy sabahtan beri giremiyorum yaa valla nasıl iş anlamadım
neyse herkes iyidir inşallah benimle ilgilenmeyen bazı vatandaşlar var onlarıda eshefle kınıyorum

denizcim nickimi hatirlamiyorum canim baska bi nick almak istemistim ben.

estelcim masallah canim cok tatli oglun..

kizz kokosss kimmis bakim senle ilgilenmeyen

Back
X