2008 Kasım Anneleri

ay banada en yakın LCW ,chicco ,kanz ve panço var ,pançoda o kadar güzel şeyler varki inanamassınız ,yakınınızda varsa bir gidin derimben birdaha ki ay yapıcam alışveriş..

lelalcim geçmiş olsun canım ,eee gelmiyomusun cumartesi ..

asortiecim C&A da beğendiklerim hep küçüktü en son gitmemde bişey alamadım o yüzden
bu akşam pek gelen olmamış herkes aşkı memnu yu izledi galiba
bizde şimdi dün akşam bitiremediğimiz filmimizi izliycez iyi geceler herkese

günaydın güllerimmm :kahve:

piroşum ben batuya C&A'dan içi polar eşofman altı ile penye uzun kollu üst aldım ikişer tane , venice'den de bi tane eşofman altı aldım , artık evler soğudu emeklerken üşümesin diye eşofman giydiriyorum... gap'den bi tane kışlık kot almıştım yaz başında geçen sezonun indiriminden yararlanarak şimdi onu giydiriyorum dışarda üstüne de bi hırka ile sweatshirt almıştım , üstüne de internetten bi kazak aldım , montunu da dedesi C&A'dan almış , ayakkabıları da bodruma'a giderken yolda aldık , yani kış gardırobu hazır bizimkinin yanlız 1-2 tane yatarken giydirmek için pijama alacağım..

benim kızımında kışlık pek bişeyi yok..
acilen benimde bişeyler almam lazım..andinanın dediği gibi evler baya serin artık ve hatta biz kombiyi yakmaya başladık bile..

bişey soracaktım arkadaşlar..
kızımın sesi o kadar kısıldıki anlatamam..Kısılmada nasıl desem, ses kalınlaştı..böyle bi garip oldu..
Önceki gün uyumamak için çok ağlamıştı ondanmı acaba yoksa başka bişeymi var ..ateş, huysuzluk falan yok..Gerçi öğleye doğru eşim götürecek doktora ne olduğu anlaşılırda ben sabırsız biri olarak sormak istedim sizlere:))

bişey soracaktım arkadaşlar..
kızımın sesi o kadar kısıldıki anlatamam..Kısılmada nasıl desem, ses kalınlaştı..böyle bi garip oldu..
Önceki gün uyumamak için çok ağlamıştı ondanmı acaba yoksa başka bişeymi var ..ateş, huysuzluk falan yok..Gerçi öğleye doğru eşim götürecek doktora ne olduğu anlaşılırda ben sabırsız biri olarak sormak istedim sizlere:))

canım batunun sesi de çatlak çatlak boru gibi , biliyorsun hasta zaten senin kız da üşütmüş olabilir , eşin mutlaka götürsün doktora bugün , baştan önlem almak çoook önemli..

günaydın güzeller
dün akşam büyük bir fiyasko yaşadık ve hiç bir yere gidemedik eşimin acil işi çıktı ve işten çıkamadı bütün akşm sinirimden ağladım sanki benim doğumgünümmüş gibi

bizde yiğidin kışlıklarını tamamladık tek ayakkabısı eksik onuda alırız bugün yarın zaten doğumda gelen hediyelerde v ardı ama eylülün dediği gibi pançoda süper şeyler var ben bide kanzı beğeniyorum

hilalcim bence telaşlanma çok ağlayıp bağırdıysa ses telleri zorlanmaktan kalınlaşmıştır 1-2 gün bekle derim

gunaydın annısler

ben geldım
dun aksam oglusum babasıyla bırlıkteydı
ben 12 gıbı geldım eve
bır arkadasımın kına gecesı vardı
son dakıka haberım oldu zıra yarın zannedıyordum
apar topar kocıse oglusu bıraktım
corbası yogurdu derken sıraladım adama
gıttım azıcık kurdum varsa dokeyım dıye ama nerdeee
gıttım hanımefendı kımlıgımle oturmus bırının gelıp benı kaldırmasını beklerken yenı oturmustum kı hemen elıme bır kamera tutusturdular
bunu sana emanet edebılırız guzel cekımler beklıyoruz senden dıye
tum gece boyunca elımde kamera cekım yaptım
eve gelmemse gec saatlerı buldu tabıı
oglum azıcık kestırmıs ama uykuya dalamamıs malum emmeden uyumuyor
hatta bır ara esıme gıdıp me me dıye sokulmus

geldım nasıl sevınclıydı yavrum
oynasıp ozlem gıderelım derken cok gec yattım

lelalcım kucuk kuzuna ve sana gecmısler olsun canım
bılıyorsun benım oglusumda 2,5 aylıkken bronsıolıt ve alerjık astım olmustu
cok zor oldugunu bılırım ama sabırlı bır tedavı surecıyle ustesınden gelebılıyorlar dıye bılıyorum canım

hılalcım aysu kızına da gecmıs olsun canım

zeynam uzulme canım
bunda da bır hayır vardır mutlaka
ınsan cok uzuluyor hazırlıkları bosa cıkınca ama
nasılsa hergun aynı yerdesınız kutlamanızı bu aksam yaparsınız

günaydın kızlar
6.5 da kalktım daha yatmadım
memoda bi ara kalktı baktı asayiş berkemal dedi geri yattı
çok uykum var ama yatıcammemo kalkıcak diye yatmıyorum
eli kulağında onunda
beni böyle erken görmeye alışık diilsiniz
gözlerinizi ovuşturun bakiim
ahh eski maytap
iyice tembelleştim
eskiden tükkanı açıp havalandırıp çayı koyardım
şimdi çay may yok zeynaaaa nerde kızım çaylar

bızde kıslık kıyafetlerımızı buyuk olcude tamamladık
bırtek tamamen yurumeye baslayınca dısarıda gıymesı ıcın ortopedık ayakkabı alıcam o kadar
ama lcw de bır mont begendım ceket tarzı belkı onu alırım

Back
X