2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
bende geldim
biraz dışarı çıktık avm gezdik ama gezmekten çok Duru nun huysuzlugu yordu bizi
uyumadı cimcime ve hep o arabasını itsin istedi
bir ara bir çiş yapmış heryerimi batmış altını açmak için bebek odasdına gittim kan ter içinde kaldım içerde emziren bir anne vardı daha bebişi 2 aylık aman allah kolaylık versin hiç durmuyor diyor .. dedim bu sakin hali bir de gerçek hareketliyken görün ..
şimdi baba ile oynaşıyorlar babasına ismiyle hitap etmeye başladı maymun ya :))

Hoş geldin Lelal'cim. Biz de bugün tüm günümüzü Cevahir'de geçirdik sayılır. Bengisu Hanım'a kışlık alışverişi yapıldı. Bu arada Cevahir'deki Next kapanmamış ama ben hem bişey göremedim hem de çok pahalı buldum.
Babasına ismiyle hitap ediyor demişsin de bizimki de babasına ismiyle hitap etmeye başladı bu aralar.. Dün işten eve geldim, babanın biraz daha işi vardı. Kapıda beni gördü, sonra baktı baba gelmiyor, Giray, Giray? diye babayı soruyor...
Bu arada sizinki yürümeye mi başladı da arabasını kendi itmek istiyo?

ıyı kasamlar herkese kızlar oyle cok uykum varkı anlatamam.kac gecedır uyutmuyor bızı mert.artık esım ısyan bayragını actı obur oda da yatacam dedı.sanırım ust dıslerı cıkacak gecelerı cok huysuzlası.

elmalı turtacım lelacım kız cocukları daha cabuk konusyor onun ıcın sanslısınz mert oglan ancak cıglık atıyor bırde egegegege dıyor ege dıye arkadasımın oglu var ama cok sık gelmez bıze bılıncsız soylıuyor sanırım.

ayy maşallah bebeişlere babaya isimle mi hitap ediyolar :)) benimde hoşuma gidiyo isim sölemeleri.ama bizim kız öğrenmez.o kadar çok duymuyor çünkü.

lavişcim 10. ayınız kutlu olsun.

bizimde az kaldı 11.ayımıza.

bende cereni dışarı çıkardım parkta sallandık beraber:)))

Yağmur77, geçen gün doktorumuz da söyledi erkek çocuklarla kız çocuklarını karşılaştırmamak gerektiğini. Konuşma ve el becerilerinde kızların 1 yaşında yaptığını bazı erkek çocukları 2 yaşında anca yapar dedi. Ama tabi sonrasında ara kapanıyor...

evet dogrudur elmalı turtam.benım arkadasımın kızı oglumdan 1.5 ay buyuk masallah tahsın gelgelgel felan dıyor.el hareketlerıyle.benım oglum tel sarar yapıyor o da canı ısterse :-)))

evet elmalıcım 1 günde bile kendi bebeğimiz büyük fark gösterebiliyorken, başka bebeklerle kıyaslamak doğru değil.

ama bebişin biri yapıyorsa bizimkide yakın zamanda yapabilir düşüncesi güzel oluyor.ınsan heyecanlanıyor

akşam tv izliyordum.cerende yanıa gelmiş yüzüme yüzünü uzatıp geeee diyo .Cee demek istiyo :)))

Büyüdüler de oyun yapıyorlar maşallah.

benim çok hoşuma gidiyor.daha yeni yeni anneliğin tadına varıyorum sanki.Öncedende bebeğim benim için önemliydi ama şimdi şirinlikler yapıyor ya benden ayrı bir birey olduğuna hala inanamıyorum.

Evde bilgisayar masasına geçişi kapattım,ceren geçip oynamasın diye.

şimdiye kadar sesi çıkmıyordu.Bugün itiraz ediyor,ille de oraya geçir beni diye yırtındı,ağladı.
geçirdim mecbur :)

Yağmur77, geçen gün doktorumuz da söyledi erkek çocuklarla kız çocuklarını karşılaştırmamak gerektiğini. Konuşma ve el becerilerinde kızların 1 yaşında yaptığını bazı erkek çocukları 2 yaşında anca yapar dedi. Ama tabi sonrasında ara kapanıyor...

haaa bu arada yanlıs mı anlasıldı yoksa ben karsılstırma yapmadım
kı bole bısı asla yapmam huyum da degıldır. bıreylerın bıle bırılerıyle kıyaslanmasından hoslanmam cunku her yaradılan varlık kendıne ozgudur bence.
ben sadece kızların daha bıcır ve konuskan oldugunu belırtmek ıstedım.

akşam tv izliyordum.cerende yanıa gelmiş yüzüme yüzünü uzatıp geeee diyo .Cee demek istiyo :)))

Büyüdüler de oyun yapıyorlar maşallah.

benim çok hoşuma gidiyor.daha yeni yeni anneliğin tadına varıyorum sanki.Öncedende bebeğim benim için önemliydi ama şimdi şirinlikler yapıyor ya benden ayrı bir birey olduğuna hala inanamıyorum.

Evde bilgisayar masasına geçişi kapattım,ceren geçip oynamasın diye.

şimdiye kadar sesi çıkmıyordu.Bugün itiraz ediyor,ille de oraya geçir beni diye yırtındı,ağladı.
geçirdim mecbur :)

cnm masalllah evet gun gun buyuyolar.mertte ben hayır dedıgım zaman bazen tepkı verıyor ve yapmak ıstredıgı seyı yapmaya calısyor bana soylenerek ama tabı kendı dılınce :-)))

Yağmurcum ben böyle sancılı olduğu geceler biraz ağrı kesici şurup veriyorum.

Bebeğinede yazık.Dişi sancıyorsa calpol ver bence canım.

cnm gecen gece verdım calpol bıraz rahatladı bıde dıs jelı surdum oyle uyudu ama ne aglama cok fecı gecenın ıssızlıgında.bırde zaten bızde yenı yatmıs oluyoruz tam dalmısken cıglık cıglıga sonra en az 1 saat oyalanıyoruz oluyo saat 2 falan.bıde ben hemen dalamıyorum.don dur yapıyorum yatakta.

Back
X