2008 Kasım Anneleri

sorma piroşum gerçekten neşe kaynağı , batu da eşyaları çağırıyor çok gülüyorum , dün akşam annemin telefonunu gördü büfenin üstünde gel gel yapıyo telefona :)) kopardı bizi gülmekten
bide bana pisstttt diyo , bakıcısı ona pişt demeyi öğretmiş pistt gel diyo maymun yaaa bakalım ne zaman anne demeye başlayacak sıpa

allah rızası için biri bana gülben ergenin şu çilekli şarkısını gönderebilirmi? işiyerindeki blgisayara bişey indiremiyorum yaa ana makine bu:((

selam kızlar herkes yidir inşallah herkese tek tek rep verdim teşekür ederiz tekrar
eylülün kontrolü var bugün inşallah iyileşmiştir cicim
mmmfcim sizde geçmiş olsun canım yaa çok kötü oluyor düşmeleri bir kaç kezde bizim yataktan düştü
bıcırık artık yürüyor ki hiç durmuyor yaa daha bugün salonda tv üntesinn kapağını kafasına doğru açıyordu ki yakaladım onlarda öle hafif falanda değil hee acayip ağır allah korusun sürekli peşindeyim ajan gbi
napalım artık zaten onun peşine verdim 3 kiloyu yani işime geliyor artık

selam kızlarr
ben geldimmm
evet mutluyum yorgunum uykusuzum gerginim ama işi aldımm :lepi:

beyazmelekcim aslında dün de pek bahsetmemiştim ama şöle bir durum vardı
bir grup var kişi sayısı çok değil ama güzel bir organizasyonları olacak yılbaşı dönemine yurtdışı
kişiler elit insanlar ve çok pipirikliler ama bizimle çalışmaları bizim portföyümüz açısından çok çok önemli
bu insanlara benim dışımda 3 firma daha teklif vermişti ve bugün seçimleri vardı
benim teklif kazandı
çok gururlandım
şimdi yorucu bir maraton başlıyor bunlar gidip gelene kadar ama olsun
emeğinin karşılığını alınca keyfinden geçilmiyor :)

evet gelelim sizlere
zeynacım ince yapılı ve ince ruhlu arkadasım :)
kesene bereket tatlım mmfcim sen de iyi günlerde güle güle kullan tatlım hediyelerinizi

sabah bakmıştım biraz pek hatırlayamıyorum ama hasta bebişlerimiz vardı
hepsine acil şifalar diliyorum en kısa zamanda iyileşsinler inşallah

gerisini unuttum :utangac:

sorma piroşum gerçekten neşe kaynağı , batu da eşyaları çağırıyor çok gülüyorum , dün akşam annemin telefonunu gördü büfenin üstünde gel gel yapıyo telefona :)) kopardı bizi gülmekten
bide bana pisstttt diyo , bakıcısı ona pişt demeyi öğretmiş pistt gel diyo maymun yaaa bakalım ne zaman anne demeye başlayacak sıpa

yerim ben batuşumu yolda kızları görünce pisst misst demesin bozuşuruz :)))

benim haytada sabah kahvaltısını yedirirken telefondan müzik açmıştım sonra kıyafet almaya gittim yarım dakka sürmemiştir yani telefonu eline geçirmiş ve salya sümük etmiş
telefonumun sesi kısılmış delü yaaaa sorucam ben ona saç kurutmauyla kuruttum ama işe yaramadı

o salyalardan benim telefonun 2 kez format yedi göyaa kaldırıyom adam uzanıp aldı koltuktan en son ve salona girdiğimde kapak bir yerdeydi pil bir yerde telefon kartıda ağzındaaaa :1shok: düşünün içindeki yaramazlık azmini

Canlarım size bişi sormak istiyorum.Dün gece yavruma yatmadan önce 6 ölçek mama verdim.İçine de 4 bebe bisküvisi.Saat 9 da yattı.1 de uyandı.5,5 ölçek daha içti mamadan. Soru şu; bu durum normal mi sizce?Sizinkiler ne kadar içiyor gece?:sm_confused:

Canlarım size bişi sormak istiyorum.Dün gece yavruma yatmadan önce 6 ölçek mama verdim.İçine de 4 bebe bisküvisi.Saat 9 da yattı.1 de uyandı.5,5 ölçek daha içti mamadan. Soru şu; bu durum normal mi sizce?Sizinkiler ne kadar içiyor gece?:sm_confused:

yasmincim ben genelde emziriyorum canım ama bu aralar bende mama veriyorum yalnız şunu farkettim mesela yağmura saat 19,00 yada 20,00- gibi 150 cc mama yapıyorum içine 3-4 büsküvi koyuyorum 21,00 gibi yatırıyorum o zman gece 04,30lara kadar uyuyor ama hemen yatmadan önce verirsem saat 01,30 gibi kalkıyor sanırım erken yiyince mide açlığa alışıyor ve acıkmıyorr bu bi tesadüf değil herhalde bide bence 180 cc fazla gibi ben en fazla 150 cc verdim ama gece değil yatmadan önce gecelri yaptığımda da 100 cc yatiyor yağmuraaaa

tepeden inme bir cevaplaaa geldim merhabalr hepinizeeeee
maytabım güle güle kullanın ailecek cicilerinizi zeynam ince ruhlu bir bayan bu her halinden belli....
andina yerim o batuyu ben erkek olmuştu pişttleri hiştleride mi öğreniyormuşşşş
bu arada asortiğim eylülün yürürken videosunu istiyorum ben sanki kendi kızım yürüyormuş gibi heyecanlanıyorummm tüm kasım bebklerini ve annlerini öyle benimsedim ki hepinizi çok seviyorummmmm

lelalcim tebrik edeim canım gözün aydın,

yasmincim bana çok geldi sanki canım, ilke akşam yemek yiyor genelde bizimle ne varsa ondan, akşam yemekte yememişse 2-3 kaşıklık kaşık maması yarım ölçü gibi yiyor, sonra 1 gibi acıkıyor o zamanda 250 cc sütün içine 3 bisküvi atıyorum, ama sen biberon maması demişsin sanırım belkide çok değildir

yasmincim benimkisi sabaha kadar beni emdigi icin bisiy diyemiycem canim..

Allahim biberondan mama icen uzun uyuyan bi böcük olsun bu oglanda.

Back
X