2008 Kasım Anneleri

slm kizlarrr
nasilsiniz bebisler nasil bizim oglan cok hasta ya uyuyor ne duruyor burnu tikali öksürük üff ya yine hasta omaya basladilar yazin ne güzeldi

kızlar bugunhıc gıremedım benım kaynanayla gorumcem geldı.az once gıttıler.yarın gorumcemi merte bakması ıcın cagırdım cunku yakın bır arkadasımızın dugunu var.bakalım hala yegen ılk kez basabasa olcaklar.umarım sorunsuz gecer de dugunu yarıda bırakmak zorunda kalmayız.
bu arada cılek lelal alemsınız kızlar daha dogrusu bebısler alem bebısler hehehe.
beyazmelegım benımkı de aynı seyı yapıyor kotugun altına bısıler ıtıp sonra da altına bakıyor ama altı alcak olunca ıcıne gırme sansı yok sadece elını uzatarak almaya calısıyor hehehe.

YAPANLARA YEMEYE GİDECEĞİM opuyorumnanaktan

Gel hayatim yiyek beraber..

denizanacim bunu ben firinlanmis olarak yemistim,icinde tavuk gögsü vardi üzerinede kasar atilip firina verilmisti ama biraz kuru gelmisti banna.seninkini yapiciim yarin ayy cok heycanlandim :) delimiyim neyimkaydirigubbakcemile2

yagmurcum insl.sorunsuz durur senin canavar halasiyla.

slm kizlarrr
nasilsiniz bebisler nasil bizim oglan cok hasta ya uyuyor ne duruyor burnu tikali öksürük üff ya yine hasta omaya basladilar yazin ne güzeldi

canım geçmiş olsunn...hadi bakalım bebişlerle 2. kışımızbaşlıyor...bunu da atlatık mı daharahat ederiz inşallahh

denizcim ,maytapçım kızlar çok teşekkür ederim..bu slayt programı harika birşey ve çok kolaymış..deneme yaptım az önce...zamanla dahaiyi olurum:)))

ben de bugünnlerde çokiştaahlıyım...çok gelenim oldu..börek tatlı vsss...off

yağmurcum umarımhalledersiniz yarını.

kızlar 1-2 gün önce minik 81 bebeğim çok ateşli diyordu..neoldu bilen var mı..çok takip edemedim ama aklım kaldı

akşam tunişi yıkadaım,uyuttum zorla sıpa yıkılıyor ama hala ayakya...ardındanbendeduşa girdim..ohhhh miss gibi..su gibisi varmı...mutfak halloldu....ortalığı toparladım..sigaramı yaktım..ben gündüz sigara içmem..hava kararraak illakii..o zama keyif alırım...2-3 tane anca..işte böyle...yatarım birazdan..gündüz giremiyorum tunadan...şimdi bakayımdedim..

of kızlar ilke zamansız uyuyunca zamansızda uyandı yeni uyutabildim,

çilekcim yarın dersim var bütün gün giremem diye yalancı içli köfteyide anlatayım, yufka ile yapılıyor bir yufkayı tezgaha ser yuvarlak kısımları içe katla kare elde et, büyük kareyi 4 eşit küçük kareye böl, içini hazırla, soğan kıyma baharat kavur, ocağı kapatınca sıcak suda beklettiğin köftelik bulgur (çok olmasın) ve çekilmiş ceviz ekle çok ince olmasın cevizler, harcı yufkanın içine koy kare bohça olacak şekilde katla, yine yumurta ve galete ununa batırıp kızgın yağda kızart, içli köfteyi aratmaz

avcı böreğide fırınlanmış gibi kuru olmaz eminim beğenrsin

elifsevde geçmiş olsun canım

dilekcim minikten tekrar ses çıkmadı sanırım yada kaçırdım bende çok merak ediyorum onu

günaydın kızlaaarrr..
dükkanı bugünde ben açayım dedim.Henüz kimsecikler yokken yani işyerinde kimsecikler yokken:))
kızımın emziği biberona almamasının sebebi dişleri değilmiş.Malesef dilinde kocaman bi yara çıkmış..ıki kaşının ortasında ve çenesindede aynı yaradan vardı..Biz önce sinek ısırığı sandık fakat birkaç gün içinde sertleşti derma gibi bişey oldu..Doktora götürelim dedik..Fakat sönmeye başlayınca götürmedik..
Ağzındaki yarayıda dün yemeğini yedirirken gördüm..Daha önce çok bakmaya çalışmıştım ama bi türlü sıpa ağzını açmamıştı..
Kızlar vallaha büyük adam dayanamaz o yaraya..Aslında yara gibide değil böyle değişik bişey..
gece herzamankinden daha iyi yattı ve biberonuyla bikaç kez su içti..Demekki yavaş yavaş geçiyor..
Kuzum benim..Anneanne, dede ve babamız nazar olduğu konusunda hemfikirler..:))
Allahım sen kuzularımızı koru kolla yarabbim..onların acılarını bizlere gösterme yarabbim..

günaydın kızlar
zor çok zor bi gece geçirdik
memo sabaha kadar ağladı inledi durdu
mafetti bizi üzüntüden
yaa akşam alışverişe çıkmıştık kracıya bıraktıksizde tutun muhallebi yedirin çocuğa unlu sütlü şekerli artık elime megafon alıp bağırıcam benden habersiz yedirmeyin şu çocuğu yedirmeyin yedirmeyin
o kuzum derdinide anlatamadı sabaha kadar ordan oraya attı durdu kendini
yarım saat içinde oluyo bunlar bu arada
onlarda kötülük olsun diye yapmamışlardır ama işte kızıyo insan ister istemez ben çektim çocucğum çekti zavallı mikroskobiğim ağladım bende onla beraber karnından öyle sesler geliyoduki
daha kalkmadı baygın düştü yavrum

hilalcim geçmiş olsun canım sizede

maytapçım geçmiş olsun yanlız çok kızdım kiracına tamam art niyet olmayabilir ama insan biraz da düşünceli olur canım illa yedireceksen meyve yedir , çorba içir ne bilim yada ara annesine sor unlu şekerli muhallebi de ne oluyo :oklava:

beyazmelek ve yasmin..
diş konusunda beni rahatlattığınız için çok sağolun...
baya baya kafaya takmaya başlamıştım:))
bebişlerin yaramazlıklarından bahsetmişsiniz..
kızım iyiyken bizdede yaramazlık çok fazlaydı..
fakat kuzum şimdi sadece mızmızlanıyor ki aysu hiç mız mız bi çocuk değildi..

maytap geçmiş olsun canım..
bi yerlere bırakırken memonun karnı tok..sakınha sakın bi şey yedirmeyin diye tembihle..
sanırım böyle söylersen yedirmezler diye düşünüyorum:((

valla ben karnı tıkabasa tok yeni uyandı desem bile uyutup yedirmek gibi bi yarış var burda nedense sidik yarışı diyelim tööbe yaaa
beğenmediğim cevriye bile bana sormadan bişey yedirmez asla bıraktığım zMAN ama diğerleri

Back
X