- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.141
romedioscum şimdiden geçmiş olsun canım yaa alerji çok kötü bişey yeter ki geçsinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım
çok geçmiş olsu canım
hehehehe herkes doğum günü telaşından bende başlıyım dedim biyerlerden liste yapmaya çalışıyom henüz alınacakları belirliyim de ona göre yaparım artık
remediosçum geçmiş olsun eşine bende 2 sene önce olmuştum burun ameliyatı ufak bir ameliyat ama sonrası kötü sargılı bir burun ve tamponlar( doğumdan daha acılıydı benim için ama tabi uzun sürmeyen bir acı
merhaba kızlar
kaç saattir açık giremedim bir türlü çok yorgun ve uykusuzum dün gece 3e kadar uyumadı oğluş keyfi yerinde ama uyumayı hiç sevmiyor ne olacak bu çocuk bilmiyorum okula ruh gibi gittim ders nasıl anlattım bilmiyorum şimdide ayağımda dolanıyor çok özlüyor kuzum beni bırakmak istemiyor
geçmişe bakamıyorum kızlar umarım sıkıntılı bir durum yoktur herkes iyidir oğluşun altını değiştireyim geliyorum fırsat verirse tabi...
merhaba kızlar
kaç saattir açık giremedim bir türlü çok yorgun ve uykusuzum dün gece 3e kadar uyumadı oğluş keyfi yerinde ama uyumayı hiç sevmiyor ne olacak bu çocuk bilmiyorum okula ruh gibi gittim ders nasıl anlattım bilmiyorum şimdide ayağımda dolanıyor çok özlüyor kuzum beni bırakmak istemiyor
geçmişe bakamıyorum kızlar umarım sıkıntılı bir durum yoktur herkes iyidir oğluşun altını değiştireyim geliyorum fırsat verirse tabi...
Remedioscum geçmiş olsun eşine canım , ben de oldum burun ameliyatı söylemesi ayıp estetikliyimmm de , ben çabuk toparlanmıştım tabi ilk birkaç gün mosmor bi suratla dolaşıyosun ortalıkta ama çok acı çekmemiştim
remedioscum eşine geçmiş olsun şimdiden...
remedioscum gecmis olsun canim esine..QUOTE]
teşekkürler kızlar ben de şimdi alıştım ameliyat fikrine kalbimin çarpıntısı indi biraz