2008 Kasım Anneleri

hehehehe herkes doğum günü telaşından bende başlıyım dedim biyerlerden liste yapmaya çalışıyom henüz alınacakları belirliyim de ona göre yaparım artık
remediosçum geçmiş olsun eşine bende 2 sene önce olmuştum burun ameliyatı ufak bir ameliyat ama sonrası kötü sargılı bir burun ve tamponlar:(( doğumdan daha acılıydı benim için ama tabi uzun sürmeyen bir acı

merhaba kızlar
kaç saattir açık giremedim bir türlü çok yorgun ve uykusuzum dün gece 3e kadar uyumadı oğluş keyfi yerinde ama uyumayı hiç sevmiyor ne olacak bu çocuk bilmiyorum okula ruh gibi gittim ders nasıl anlattım bilmiyorum şimdide ayağımda dolanıyor çok özlüyor kuzum beni bırakmak istemiyor
geçmişe bakamıyorum kızlar umarım sıkıntılı bir durum yoktur herkes iyidir oğluşun altını değiştireyim geliyorum fırsat verirse tabi...

teşekkürler canım

çok geçmiş olsu canım

hehehehe herkes doğum günü telaşından bende başlıyım dedim biyerlerden liste yapmaya çalışıyom henüz alınacakları belirliyim de ona göre yaparım artık
remediosçum geçmiş olsun eşine bende 2 sene önce olmuştum burun ameliyatı ufak bir ameliyat ama sonrası kötü sargılı bir burun ve tamponlar:(( doğumdan daha acılıydı benim için ama tabi uzun sürmeyen bir acı

teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan

merhaba kızlar
kaç saattir açık giremedim bir türlü çok yorgun ve uykusuzum dün gece 3e kadar uyumadı oğluş keyfi yerinde ama uyumayı hiç sevmiyor ne olacak bu çocuk bilmiyorum okula ruh gibi gittim ders nasıl anlattım bilmiyorum şimdide ayağımda dolanıyor çok özlüyor kuzum beni bırakmak istemiyor
geçmişe bakamıyorum kızlar umarım sıkıntılı bir durum yoktur herkes iyidir oğluşun altını değiştireyim geliyorum fırsat verirse tabi...

ahh eemim...bizim meslekte eveişi getirmeyigerektiriyor ya sinir oluyorum..iyi ki izindeyim...ben sen gibiyapamazdım...allah kolaylık versin canım..çalışanherkesee

merhaba kızlar

eEcemim hoşgeldin cınım.Aynı bizimkide.Çıldırmak üzereydim sabah.Kıza kıza odasına girdim.Baktım beni görünce heyecanlandı.Öptüm sevdim.Ama psikolojimi bozacak kadar hırçınlaştı.Bir de diğer topiğe bakar mısın.

bugün kesin 2 kilo almışımdır..sürekli yiyorumhem de abur cubur...offf...eşim nöbetçi bugün yemek derdim de yok ..bebişte uyuyor...uyansın gezdireeğim dışarıda biraz...bana da iyi gelirr

Remedioscum geçmiş olsun eşine canım , ben de oldum burun ameliyatı söylemesi ayıp estetikliyimmm de , ben çabuk toparlanmıştım tabi ilk birkaç gün mosmor bi suratla dolaşıyosun ortalıkta ama çok acı çekmemiştim

remedioscum gecmis olsun canim esine..

asorticim masallah eylüle nede güzel büyürmüs kuzucugun..

ayy benim cok midem bulaniyor:( 3 tane börek yedim ac karina sicak sicak mahfetti beni.

Remedioscum geçmiş olsun eşine canım , ben de oldum burun ameliyatı söylemesi ayıp estetikliyimmm de , ben çabuk toparlanmıştım tabi ilk birkaç gün mosmor bi suratla dolaşıyosun ortalıkta ama çok acı çekmemiştim

remedioscum eşine geçmiş olsun şimdiden...

remedioscum gecmis olsun canim esine..QUOTE]

teşekkürler kızlar ben de şimdi alıştım ameliyat fikrine kalbimin çarpıntısı indi biraz

Back
X