2008 Kasım Anneleri

andişim geçmiş olsun bizde de 7 aylıkken çıktı inek sütüne alerji
ben hala yoğurt peynir süt ürünleri yani veremiyorum tatlım 13 aylık olunca tekrar kontrolümüz var inşallah geçer en kısa zamanda

selamgüzeller bugün ani bir kararlaçorbalık ve makarnalık erişte kesmeye kararverdim
teyzemi ve annemiçağırdım erişte kestirdimmantı sıktırdımonları buzluğa koydum
amayoruldumda geçmişe bakamadım mmaaleseff

Oooh oh yarasın Asortime.İyi olmuş canım.Güle güle yi.Eylül de yer bu kış çok yapsaydınız.Erik yemesinden anladım:))))))cokacimcoook

benim kocamında bazı şeylere allerjisi var ,mesela dip balıkları ,karides ,domates ,çilek ,kivi gibi şeyleri yediğinde vücudu kabarır kırmızı kırmızı,ama meloşta yok sanırım ,ben 2 haftadır filan mamalarını sütle hazırlıyorum ,tarhanasını sütle yapıyorum ,olsa çıkmazmıydı ,herhangi bir test yaptırmadım gerek varmı ki..???

saolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için a.s.

piroşum doğru söylüyosun ben hiç istemiyodum inek sütü vermeyi , içime doğmuş herhalde ama yine de üzüldüm kuzuma kısıtlama getireceğim için tuhaf bir durum yani

asorticim size de geçmiş olsun canım , ben yoğurt ve peynir veriyorum şimdilik doktorum öyle dedi en azından bakalım ne olucak

maytabım inşallah dediğin gibidir ve 3 yaşına gelmeden geçer gider bu alerji a.s.

OOF NE YOĞUN BİR GÜN BUGÜN YAA BAŞIMI KAŞIYACAK VAKTİM OLMADI SABAH SEMİNER ÖĞLEDEN SONRA ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ BAYILACAĞIM ŞİMDİ kafamçokkarıştı

piroşum bronşit olduğunda doktor alerjiden şüphelendi çünkü bir türlü iyileşemedi biliyosun çok uzun sürdü hastalığı , inek sütüne başlamadan önce bi bakalım dedi yaptırdık ve bingo maalesef alerjisi çıktı :(
şimdi de yumurtaya bakacak , babası da böyle zaten bunun o yüzden şaşırmadım çok ama üzüldüm :(

geçmiş olsun canım.çağanda 3 defa bronşiolit oldu doğduğundan beri.alerji testleri yapıldı bugün aldık sonuçlarını bişey çıkmadı.şimdide reflüden şüpelendi dr yarında onun filmi çekilecek.keşke onlar hasta olcağına biz olsak valla

Andinacım geçmiş olsun..Allerji zor bir durum ama şimdiye kadar yoğurta,peynire çıkmadıysa allerjisi süte de çıkacağını sanmıyorum..

Lelalcim yavruş hastaymış geçmiş olsun canım.Burun temizliği için otribebeyi öneririm tabii kızn izin verirse..

Başka başkaaaa bilemedim yavv..Birileri daha hasta diye okumuştum geçmiş olsun..a.s.a.s.

cagancukum valla benim kocam da bakar geceleri,uyanınca sallar ,sesine hemen kalkar ,benden çok o duyar,hatta dediğinin tam tersi o sallar duymadınmı der yok derim :))

çağancım ertesi gün tatilse bakar bana hiç bırakmaz ama işe gideceği zamanlar haklı olarak biraz kıvırıyo ama uykusuzum deyince bakar cnm
eylülcüm melistemi uyumuyo piraye akşam 10-11 arası uyuyo bende o zaman bacaklarımı uzatıp keyif yapıyorum biraz 12-1 gibi yatıyorum piraye de saati 2 - 3 ten sonra başlıyo huysuzlanmaya uyanmaya sonra sürekli onu uyutmaya çalışıyorum

piroşum bronşit olduğunda doktor alerjiden şüphelendi çünkü bir türlü iyileşemedi biliyosun çok uzun sürdü hastalığı , inek sütüne başlamadan önce bi bakalım dedi yaptırdık ve bingo maalesef alerjisi çıktı :(
şimdi de yumurtaya bakacak , babası da böyle zaten bunun o yüzden şaşırmadım çok ama üzüldüm :(
cnm gecmıs olsun.ınsallah gecıcı bır durumdur maytabın dedıgı gıbı.

selamgüzeller bugün ani bir kararlaçorbalık ve makarnalık erişte kesmeye kararverdim
teyzemi ve annemiçağırdım erişte kestirdimmantı sıktırdımonları buzluğa koydum
amayoruldumda geçmişe bakamadım mmaaleseff

ohh ohhh afıyet olsun cnm.ellerınıze saglık.

48 saattir 3 saat uykuyla duruyorum piraye ,bende uyumak istiyorum..

al benden de o kadar cnm.ben de uyumak ıstıyorum.oncekı sayfalarda rahatsız oldugunu okudum bobreklerden aman dıkkat cnm ıhmal etme gıt dr a.bırde eger tas felan varsa safra ve bobrek tası ıcın gilaburu suyu var bır ara bende ıcmıstım tadı ıgrenc safrakesesınde tas vardı bende.ama epeydır rahatsızlık vermıyor ondanmı bılmem.cok az ıcıyorsun zaten.aktarlarda satılıyor cnm cam sısede.

Bu arada dun sabahtan berı gıremedım bu topıge.resımlerı begenen annelere tesekkur ederım...

çağancım ertesi gün tatilse bakar bana hiç bırakmaz ama işe gideceği zamanlar haklı olarak biraz kıvırıyo ama uykusuzum deyince bakar cnm
eylülcüm melistemi uyumuyo piraye akşam 10-11 arası uyuyo bende o zaman bacaklarımı uzatıp keyif yapıyorum biraz 12-1 gibi yatıyorum piraye de saati 2 - 3 ten sonra başlıyo huysuzlanmaya uyanmaya sonra sürekli onu uyutmaya çalışıyorum

cnm bu ara çocuklar aynı galiba çağanda öyle 11 gibi uyuyo sonra bi kalklyo sabaha kadar uyutmak için uğraşıyorum.sabahta en geç 8.30da kalkıyo şöyle deliksiz uyumayı özledim valla

Back
X