- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.981
andinacım geçmiş olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamgüzeller bugün ani bir kararlaçorbalık ve makarnalık erişte kesmeye kararverdim
teyzemi ve annemiçağırdım erişte kestirdimmantı sıktırdımonları buzluğa koydum
amayoruldumda geçmişe bakamadım mmaaleseff
piroşum bronşit olduğunda doktor alerjiden şüphelendi çünkü bir türlü iyileşemedi biliyosun çok uzun sürdü hastalığı , inek sütüne başlamadan önce bi bakalım dedi yaptırdık ve bingo maalesef alerjisi çıktı
şimdi de yumurtaya bakacak , babası da böyle zaten bunun o yüzden şaşırmadım çok ama üzüldüm![]()
geçmiş olsun canımeylülüm fırtına geliyomuş
bugün iyi çalışmışsınız bayanlar geçmişi oku oku bitmedi
batuda inek sütü alerjisi çıktı , şimdi de yumurta alerjisi için tahlil istedi doktorof bi bu eksikti
yemeğimi koydum geldim yine
bu gece piraye ye babası baksada bende uyusam
cagancukum valla benim kocam da bakar geceleri,uyanınca sallar ,sesine hemen kalkar ,benden çok o duyar,hatta dediğinin tam tersi o sallar duymadınmı der yok derim :))
cnm gecmıs olsun.ınsallah gecıcı bır durumdur maytabın dedıgı gıbı.piroşum bronşit olduğunda doktor alerjiden şüphelendi çünkü bir türlü iyileşemedi biliyosun çok uzun sürdü hastalığı , inek sütüne başlamadan önce bi bakalım dedi yaptırdık ve bingo maalesef alerjisi çıktı
şimdi de yumurtaya bakacak , babası da böyle zaten bunun o yüzden şaşırmadım çok ama üzüldüm![]()
selamgüzeller bugün ani bir kararlaçorbalık ve makarnalık erişte kesmeye kararverdim
teyzemi ve annemiçağırdım erişte kestirdimmantı sıktırdımonları buzluğa koydum
amayoruldumda geçmişe bakamadım mmaaleseff
48 saattir 3 saat uykuyla duruyorum piraye ,bende uyumak istiyorum..
çağancım ertesi gün tatilse bakar bana hiç bırakmaz ama işe gideceği zamanlar haklı olarak biraz kıvırıyo ama uykusuzum deyince bakar cnm
eylülcüm melistemi uyumuyo piraye akşam 10-11 arası uyuyo bende o zaman bacaklarımı uzatıp keyif yapıyorum biraz 12-1 gibi yatıyorum piraye de saati 2 - 3 ten sonra başlıyo huysuzlanmaya uyanmaya sonra sürekli onu uyutmaya çalışıyorum