2008 Kasım Anneleri

kızlar grip aşısı yaptıran varmı?bizim dr yaptırmamızı söylüyo hatta bu aya içerisinde domuz gribi aşısı gelicekmiş ikisini birden yapalım dedi ama karar veremedik yaptırsakmı diye

Canım biz yaptıracaz.Çünkü çok ağır ve uzun sürede geçirebiliyoruz.Ben zaten oluyorum yıllardır.Anıla da yaptıracam canım.

günaydın arkadaşlar

saphira geçmiş olsun allah koruyo gerçekten bu hareketlilikle kuzuları.
cağancuk inşallah korktuğunuz gibi çıkmaz kolay gelsin size..maşallah kocaman olmuş senin paşa..
remodios 11. ayınız kutlu olsun..

bu kadar hatırladım::)

Canım çok geçmiş olsun.Bugün haber spikeri radyoda salgın haberini okuyodu.Zavallı da hastaymış.Burnu tıkalı tıkalı haber okuyo.Yani herkes hasta durumda.Sen kendine dikkat et canım.Çok zor oluyo.Günlerce uykusuz kalıyoruz.Minicik yavrularda başlarına ne geldiğini bile bilmiyolar.Nefes alamıyolar.Boğaz dolu.Bu grip çok ağır geçiyo.Tekrar geçmiş olsun...

şu domuz gribi aşısını duydum 6ay-24 yaş arası sağlık ocakalrı ücretsiz yapıcakmış ama pzt gittim ben aşıya bişey demediler
grip aşısınıda 2 yaşından önce önermedi bizimki fatihtede öyle yapmıştı seneyee artık napalım öyle böyle bu senede geçicek inşallah Allah dermansız dert vermesin

teşekkürler teyzeleri
bugün anıl, ilke deniz, asorti'nin eylül'ü ve hatırlayamadığım bir kaç bebiş daha 11 aylık oldu
kızlar sanki anlaşmışız gibi 14 kasım'da doğurmuşuz
benimkisi planlı değildi sürpriz olmuştu

yalnız şu immuzinc şurubu kullanabilirsiniz kızlar baskı altındaki bağışıklığı açığa çıkarıyomuş
ben içiriyoruım günde 1 tatlı kaşığı 3 ay kullanalım dedi dr
bizimki öyle ha diyince ilaç önermez bunu önerdiğine göre bişey var hemde bitki özlü tamamen

grip aşısı denmiş , geçen gün bi hemşire arkadaş yazmıştı doktorlar hastalarına öneriyor grip aşısını ama kendi çocuklarına asla yaptırtmazlar diye..

benim kendi fikrim ufak bir bebeğin vücuduna grip mikrobunu vermenin yanlış olduğu yönünde tabiki doktor değilim , tıbbi bilgim yok ama bana ters geliyor , bu yüzden de asla yaptırmam oğluma..

Aşkolsun Estel.Bizi hiç görmüyosun.Bugün sanırım tam 6 kişi 11.aylarını doldurdu.Ben Asorti, Zeyna,Remedios,Denizanası ve bir kişi daha vardı.Aklıma gelmedi.Hepimiz
11.aylarımızı doldurduk.Bizim kafamız kel mi?:sinifsinif:

günaydın hatunlar
lavişcim maşallah yağmura bizimki daha el falan sallamıyo ama gittiğimizi anlayıp bir güzel ağlıyor

estelcim maşallah meleğine benimkide 9.100 gr ama bana çok ufak gelityo nedense seninkinin resimlerinde seninki daha toplu sanki

safiş geçmiş olsun Allah korusun meleğimizi

cagancuk geçmiş olsun

aramıza hoşgeldin denizanası valla bi tadını al daha önce neden gelmedim diye üzülürsün faceye

evet zeyna aslında zayıf durmuyo ama kilosu bu:)
aslında ebnce dr tartısıda evdeki tartıda bozuk:))) evet evet kesin bu tartılar yasminin foto makinası gibi bozuk:)))

hüüüüpppppp küsmüyüz aşkitomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…