Andi eşin geldi mi artık yanında mı. Bu arada davetlileri anaokuluna çağırsan. Gerçi bence de evde olmaları daha iyi ama belki eşinin de istediğini yapmış olursun
canım sen yoksun uzun zamandır son haberleri bilemiyosun tabi , benm koca ile ben kavgalıyız , şanzıman dağıldı ailem dağıldı akannehir
şaka bi yana tatlım arabanın şanzımanı bozuldu , kociş de bunca zaman tamir ettriemedi biz kavga ettik , geçen hafta aniden uçağa atlayıp gelmiş , şanzımanı yaptırdı burda bugün döndü tekrar bodruma , arabaya monte ettirip gelecek inşallah temelli..
anaokulu da benim isteğimdi , aylarca yalvardım ona anaokulu sahibi arkadaşını ara da batunun doğumgününü orda yapalım diye , aradım ulaşamadım demişti , bugün gitmiş arkadaşına adam burda kautlayalım demiş ama şimdi zor geliyo bana tekrar baştan organizasyon yap

((
sağol julicim iyiyim tatlım ,doğum günü hazırlıkları yapıyorum ,çiftetelli oyun havaları indirdim netten :)))
şimdi de milleti arıyorum artık ,erken haber vereyimde hediye seçimleri gümbürtüye gelmesin :)) ay ne fenayım ...
yün tayt olayı güzelde benim ev sıcak oluyor zaten ,gecede uyku tulumu giydiriyorum ,bizim ihtiyacımız yok yani..
telefonum da bütün gün açıktı ama hiç arayan soran olmadı neyse artıkkk , halbuki dansöz kontenjanından katılabilirdim partiye ama neyseeeeee :umursamaz:
biz geldikkk a.s.
oğluşuma kendi doktoru olmayan adamın verdiği ilaçlar doknmuş ve iyi olacağına dahada ilerlemiş kuzumun mikrobu
ayy bu çocuk kendi mikrop ama nerden bulur gelir başka mikroplar bilmem
6 tane iğne verdi sabah akşam birde avil alerji için sanırım
ordan çıkmadan iğnesini yaptırdım şurubunuda verdim ve oğlum ağlamıyoo günlerden sonra ağlamıyor ve koca kase çorba içip yarım muz yedi nasıl mutlu oldum anlatamam :asigim:
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler
zeynammm geçmiş olsun , bu doktorlar niye böyle bizde tatilde başka doktara götürmek zorunda kaldık da bronşit oldu oğlum :gitme: beceremiyorlarsa yapmasınlar bu mesleği

klava:
teşekkürler canım bende polaris de gördüm yarım bot tarzı çok tatlıydı fakat kızımın ayağının üstü etli her ayakkabı olmuyor papga alacağım yine sanırım modeli hoş değildi ama ne yapalım önemli olan sağlık dimi...
lavinyacım nacizane bir tavsiye miniğe polaris giydirme tatlım :1no2:
yok be canım fazla bişey yapmıycam ,
çikolatalı fındıklı kek
tuzlu kurabiye
tatlı kurabiye
ıspanaklı börek
sigara böreği
birde herhangi bi çeşit kanepe ,bakıcam daha ona karar vermedim ..
birde pasta işte yeter ..
evet bu menü için dansöz bile olurum valla hihoyyyt
kızımı asla riske atamam çocuklar daha da çok etkileniyormuş çok güveniyor bakan bu aşıya durmadan söylüyorlarr 9 ölü az değil aşı olmadıkları için öldülerrr
canikom haberlerde birkaç ölüm haberini yakaladım , biri hastaneye çok geç yetiştirilmiş , bir bebek zaten hastaymış ani başka bir hastalığı varmış , bir adama başta yanlış teşhis konmuş ( böbrek taşı var denmiş) ve hastalık ilerlemiş... yani geç teşhis , zayıf bünyeler , başka hastalıkları olanlarda bu grip ölümcül oluyor.. lütfen bu haberlerden korkarak kararlarınızı etkilemesine izin vermeyin.. bakın norveçte ölümler burdan fazla ama çileğin doktoru daha bekliycez demiş aşı için vereliniortak
çileğim senin oğlana koptum bu arada , zaten bunlar büyüyünce yatak odasının kapısı kapanmak zorunda kalıcak sanırım