2008 Kasım Anneleri

yine tatil millet yok
of of bir ben buralrda sürünüyorum işte :delphin:

valla işten ancak fırsat bulabildim bir kahve aldım kendime rahatlıyorum tabi izin verirlerse :kahve:

<Yılmaz Özdil 'in 25 Ekim tarihli yazısı....Çok gerçek.....

8 YILLIK TEMEL EĞİTİM VİRÜSÜ

> > Ankara'da
> > okullar tatil
> > edildi.
> > Diyarbakır'da
> > okullar tatil edildi.
> >
> > İstanbul'da
> > okullar tatil
> > edildi.
> >
> > Kardeşim bu ne
> > şerefsiz virüstür
> > ki,herkesi teğet geçiyor,öğretmenleri filan
> > ıskalıyor,sadece çocuklara
> > bulaşıyor.Hademeler mesela ,turp gibi.Üstelik bu
> > haysiyetsiz virüs sadece
> > ilkokul çocuklarına musallat oluyor iyi mi?Liseye
> > gidemiyor,
> > üniversiteye
> > uğramıyor.
> >
> > 8 yıllık temel
> > eğitim
> > virüsü...
> >
> > Ve iddia o ki
> > :
> > 'Yabancılar
> > getiriyor'
> > E hani
> > Antalya?
> > Bi tane vaka duyan
> >
> > Var
> > mı?
> >
> > Niye bir fabrikada
> > görülmüyor bu
> > virüs?300 kişi aynı koğuşta yatmalarına rağmen
> >
> > niye bir kışlada
> > görülmüyor?Her gün
> > o kadar kişiyle muhattap olan esnafa niye
> > bulaşmıyor?Taksiciye niye denk
> > gelmiyor?Madem okulları kapatıp ilaçlıyoruz,belediye
> > otobüsleri çok mu
> > hijyen ?
> >
> > Manyağa
> > çevirdiler
> > milleti,hapşıranı dövüyorlar,burnu akan acil servise
> > koşuyor,ateşi çıkan
> > ambulans çağırıyor.Buna mukabil hastanede tedavi
> > altında olan bi tane
> > domuz gribi hastası yok.'Evet çocuğunuz domuz gribi
> > olmuş çok tehlikeli '
> > deyip evine gönderiyorlar.Anneler intaniye uzmanı
> > mı?
> >
> > İşin Özü
> > :
> > Düşün
> > çocuklarımızın
> > yakasından....
> >
> > Tamam söz
> > .....
> > 'Bilmem kaç
> > trilyon ödeyip ihalesiz
> > mihalesiz bu aşıları niye aldınız?' diye
> > sormayacağız bundan sonra .'Bir
> > sürü iddia var el alem kullanmıyormuş biz kobay
> >
> > mıyız ?'
> > diye
> > sormayacağız.......
> >
> > Madem bu aşı
> > sağlam ,biz
> > çocuklarımızdan önce bütün bakanlar kurulu
> > çocuklarına torunlarına
> > vurdursun aşıyı kamera karşısında görelim
> > 'demeyeceğiz.'Kuş gribinden
> >
> > öldüğümüzde
> > kıllaırını
> > kıpırdatmayanlar ,keneden patır patır öldüğümüzde
> > 'paçaları çoraba sokun
> > geçer 'diyenler neden şimdidehşet senaryoları
> > yazıyor? diye
> > sormayacağız.
> >
> > Yeter ki en zayıf
> > yanımızdan ,
> > çocuklarımızla korkutmayın bizi....
> > Korkuyor
> > çocuklar....

süper bir yazı arkadaşlar ben çok beğendim sizinle de paylaşmak istedim mutlaka okuyun

minecim hiç heveslenme canım bi oğlanı bin kişi ister bir kişi alır..zira damat eymen etrafımızda attığı ısınma turlarından sonra hedefe ulaştı ,artık o benim damadım ,ayrıca artık yürüyor ,eli ekmek tutar artık ,kızımı aç bırakmaz ,ayrıca tam bir beyefendi o papyonu bilem var

slm güzeller
bizde hafta sonu malum temizlik olayına giriştim havada yazdan kalma olunca döktüm ne var ne yok yıkadım yorganlarımızı havalandırdım:kedi:
aslında bugün bu kadar iş yapasım yoktu ama dün kaynanam memleketten döndü ve dakka 1 gol 1 kapıştık hırsımı temizlikten çıkardım bende
şimdi de kociş gitti yeni taşındılar bugün yerleştiler ya bi bakayım dedi beni götürmedi ama kızgın oda anasına kardaşına:umursamaz:
offf canım sıkılıyooo
beyazcım yazı için çok sağol gerçektende çok doğru ve güzel yazmış yılmaz özdil bey
azocum sanada geçmiş olsun atlatmışsın aman şu grip olayı gidene kadar normal gripte teyet geçsin mümkünse bizi

selam kızlar

bugün keyif yaptık oğlumla evde, hiç birşey yaptırmadı, peşimi bir an olsun bırakmıyor, akşam üzeri biraz dışarı çıktık hava alıp geldik,

denizin yeni dişleri çıktı, azılar yeni çıkmıştı daha şimdide köpek dişleri geldi 12 oldu incimiz:) kaç gündür yemiyordu doğru düzgün sebebi belli oldu:(

acaba dedim sütle alakalı bi sıvı mı , bi doktoruna danışsan ben pek bi tırsarım böle durumlardan
Gidicem inşallah canım
teşekkürler

darkcım bencede sor doktoraaaa geçmiş olsun canım
Teşekkürler Lavişim

darkcım hoşgeldin, bende dra sor derim canım, için rahat olsun

lavişşş burdaysan üç kere tıklatt, canım resimleri gösterecektim buradaysan
Teşekkürler canım

dark bencede kesinlikle sor bir dr.a
emzirmeyi bırakalı epey olmuş çünkü
Yani benide o tedirgin ediyor

darkçım bende 10 gün önce filan bıraktım emzirmeyi daha doğrusu piroşu zorlamak istemedim emmesi için zorla nereye kadar 1 yaşına kadar emdi dedim...
neyse benimde sol göğsümden süte benzer bir sıvı geliyo sıkınca ama hani hamileyken geliyoduya şeffaf gibi rengi ondan sağdan sıkınca süt geliyo hala çünkü son zamanlarda sadece sağdan emiyodu
ne zaman biter süt çok azdır tabi şuanda ne zaman tamamen biter acba
Sen ama daha yeni bırakmışsın o olur illaki.
Yanlız süt kalmasın göğsünde arada sık demişti bana bi arkadaş,kalırsa taşlaşıyormuş.ben ondan korkuyorum.Ama ondan sonra bikaçkez sıkmıştım.Kalmış olmaması lazım göğsümde.
Hormonlardan şüpheleniyorum.İnşallah basit bişey çıkar.
Pazartesi doktorumu araryıp bilgi alayım.Orayamı çağırır başka bi doktora mı yönlendirir bakalım.Ne derse ona göre davranayım.

iyi haftasonları kızlar.
julicim banusu kızımızın doğum günü kutlu olsun:)
BANUSU İYİKİ DOĞDUN ŞEKER KIZIMIZZZ

darkcım geçmiş olsun cnm.
prolaktin hormonun yüksekse ondan olablir cnm.
bi doktora görünmekte fayda var..

lelelim sağol tarifi aldım.bende doğum günümüzde yapıcam inş.
önceden bi provamı yapsam acaba?
evet evet..siz tecrübe etmişsinizde..
bakalım ben tecrübelimiyim?akannehir
İnşallah hormonsaldır da tedavisi kolay bişeydir.Süt bezeleri taşlaşıyormuş felan ya o beni korkutoyor

<Yılmaz Özdil 'in 25 Ekim tarihli yazısı....Çok gerçek.....

8 YILLIK TEMEL EĞİTİM VİRÜSÜ

> > Ankara'da
> > okullar tatil
> > edildi.
> > Diyarbakır'da
> > okullar tatil edildi.
> >
> > İstanbul'da
> > okullar tatil
> > edildi.
> >
> > Kardeşim bu ne
> > şerefsiz virüstür
> > ki,herkesi teğet geçiyor,öğretmenleri filan
> > ıskalıyor,sadece çocuklara
> > bulaşıyor.Hademeler mesela ,turp gibi.Üstelik bu
> > haysiyetsiz virüs sadece
> > ilkokul çocuklarına musallat oluyor iyi mi?Liseye
> > gidemiyor,
> > üniversiteye
> > uğramıyor.
> >
> > 8 yıllık temel
> > eğitim
> > virüsü...
> >
> > Ve iddia o ki
> > :
> > 'Yabancılar
> > getiriyor'
> > E hani
> > Antalya?
> > Bi tane vaka duyan
> >
> > Var
> > mı?
> >
> > Niye bir fabrikada
> > görülmüyor bu
> > virüs?300 kişi aynı koğuşta yatmalarına rağmen
> >
> > niye bir kışlada
> > görülmüyor?Her gün
> > o kadar kişiyle muhattap olan esnafa niye
> > bulaşmıyor?Taksiciye niye denk
> > gelmiyor?Madem okulları kapatıp ilaçlıyoruz,belediye
> > otobüsleri çok mu
> > hijyen ?
> >
> > Manyağa
> > çevirdiler
> > milleti,hapşıranı dövüyorlar,burnu akan acil servise
> > koşuyor,ateşi çıkan
> > ambulans çağırıyor.Buna mukabil hastanede tedavi
> > altında olan bi tane
> > domuz gribi hastası yok.'Evet çocuğunuz domuz gribi
> > olmuş çok tehlikeli '
> > deyip evine gönderiyorlar.Anneler intaniye uzmanı
> > mı?
> >
> > İşin Özü
> > :
> > Düşün
> > çocuklarımızın
> > yakasından....
> >
> > Tamam söz
> > .....
> > 'Bilmem kaç
> > trilyon ödeyip ihalesiz
> > mihalesiz bu aşıları niye aldınız?' diye
> > sormayacağız bundan sonra .'Bir
> > sürü iddia var el alem kullanmıyormuş biz kobay
> >
> > mıyız ?'
> > diye
> > sormayacağız.......
> >
> > Madem bu aşı
> > sağlam ,biz
> > çocuklarımızdan önce bütün bakanlar kurulu
> > çocuklarına torunlarına
> > vurdursun aşıyı kamera karşısında görelim
> > 'demeyeceğiz.'Kuş gribinden
> >
> > öldüğümüzde
> > kıllaırını
> > kıpırdatmayanlar ,keneden patır patır öldüğümüzde
> > 'paçaları çoraba sokun
> > geçer 'diyenler neden şimdidehşet senaryoları
> > yazıyor? diye
> > sormayacağız.
> >
> > Yeter ki en zayıf
> > yanımızdan ,
> > çocuklarımızla korkutmayın bizi....
> > Korkuyor
> > çocuklar....

süper bir yazı arkadaşlar ben çok beğendim sizinle de paylaşmak istedim mutlaka okuyun
Sağol canım paylaşım için.Bende beğendim.

selam kızlar

bugün keyif yaptık oğlumla evde, hiç birşey yaptırmadı, peşimi bir an olsun bırakmıyor, akşam üzeri biraz dışarı çıktık hava alıp geldik,

denizin yeni dişleri çıktı, azılar yeni çıkmıştı daha şimdide köpek dişleri geldi 12 oldu incimiz:) kaç gündür yemiyordu doğru düzgün sebebi belli oldu:(
Canım ya kıyamama.Hayırlı olsun yeni incileri.
Bizim 8 de hala.Ama alt üst heryer kabarmış.
hele alt azılar kızarmış iyice heralkde 1-2 haftaya patlar.

denizin yeni incileri hayırlı olsunnn:)
bizde annemle temizlik yaptık evi kaldırdık akşam saat 20.00 de bitti işimiz ama çok yoruldummm:(
annem sızdı koltukta yağmurda akşama kadar dayısıyla bahçedeydi kapıdan içeri girdiği an bağırıyor bahçede kamyonuyla oynamak istiyor dayısı atıyor onu kamyonun kasasına orda öylece kalıyor dayısı sürsün diye bağırıyorrr:)

Bugün bende biraz temizlik yapayım dedim ama ceren banada yapıştı.zaten gündüz 2 kere uydu ikisindede yarımşar saat anca uydu.Hiçbi iş yapamadım.

Bu hafta bakıcıdaydı ve inanın hiç iş yapmak mümkün olmadı.
Kadın bide para almadı ben 1 haftalık ücreti verdim .Tanıyorduk biraz.Hatır için baktım dedi.benim karşı komşum ev sahibim bakmadı hatır için :(( Ama o kadın baktı sağolsun.
Bizim hizmetlinin kardeşinin eşi.Onun eşide hizmetli burda başka okulda.iyi kötü tanıyoruz.Ama 1 kez gitmiştik evlerine oda bayramda azıcık oturmuştuk.

Anladım ki bakıcı işi zor.Akşamdan yemeği çantası baya uğraştırıyo.Seneye şehir merkezine taşınırsam kreş düşünüyorum.burda kreşler 250 en pahalı.
ıstanbul da nasıl kızlar? yemek de dahil bu ücrete ama servis dahil mi emin değilim.

sağolun kızlar darısı sizin incilere,
darkcım istanbulda anaokullarını biliyorum, en az 750 aylık, hatta yıllık 17 bin, 20 bin olan yerleri biliyorum, 250 harika bir rakam

valla darkcım bizim bankada biri senelik 22.000 ödüyo kreşe , ben dumur haldeyim bunu duyduğumdan beri , artık o çocuk cv'sine de yazıverir hangi kreşe gittiğini ki işe yarasın verilen 22 milyar para :roflol:

diğerleri ne kadar bilemiyorum , en iyi denizanası bilir sanırım

ahahhha ay bende dumur oldum 22bin mi :) Yuhhhh profluğa mı hazırlanıyormuş çocuk??

Denizanası walla o rakamlardan sonra bu rakamın çok güzel olduğuna daha bi ikna oldum.

Burda ilçede bile bakıcı fiyatları 300e dayanmış.Şehir merkezinde bencede 250 güzel bi rakam.
Ama işte burası küçük şehir ya fiyat ondan böle ucuz.Burdada başka şeyler pahalı.Giyim,gıda vs.

merhaba kızlar
kimsecikler yok herkes pazar keyfi yapıyor anlaşılan bi fırsat bulup gireyim dedim sizleri özledim ama artık hiç vakit bulamıyorum oğluş çok huysuz hiç uykumuz yok perişanım kreşlerden konuşulmuş
ben bakıcımıza 750 veriyorum ama hiç bir iş yapmıyor ve bu parayada pek memnun değil
seneye kreşe vermeyi düşünüyorm göndereceğim kreşin bu seneki fiyatı 600lira ama servis dahil değil

minecim hiç heveslenme canım bi oğlanı bin kişi ister bir kişi alır..zira damat eymen etrafımızda attığı ısınma turlarından sonra hedefe ulaştı ,artık o benim damadım ,ayrıca artık yürüyor ,eli ekmek tutar artık ,kızımı aç bırakmaz ,ayrıca tam bir beyefendi o papyonu bilem var

sengözlerimebaksanab ayy teşekkür ederiz hayatım onore ettin bizi şakkıdı

valla öyle 250-300 hatta 500e bile kreş varsa önümüzdeki yıl kreş daha mantıklı bencede benimde annem bakmasaydı önümüzdeki yıl verirdim kreşe ama annem bakmaya devam ederse diğer yıl yine de vermeyi düşünüyorum en azından haftada 3-4 gün bile olsa kreşe gitsin isteiyorum bakalım o günler gelsin hele kısmet kreşe verirsem annem küser bana ben bakamıyor muyum diye kaydirigubbakcemile3 bizim tayinimiz çıkarsa taşınacaklarmış bizimle o kadar yani kaydirigubbakcemile3

umarım tüm bebişler iyidir geçmişe bakamıyorum çok sayfa birikmiş eğer fırsat bulursam ara ara bakarım
bu aralar misafirdende gözümü açamıyordum kayınvalidemler burdaydı evde oturacak yer olmuyordu onlar gelince kardeşleri burda oturuyor onlarda her gün bizdeydi kimse evine çağırmıyor ama kalın diye nasıl ısrar ediyorlar tabi hizmet eden biri var
inanın saat 5 te okuldan geliyordumda evde oturmuşlar her şeyi dökmüşler ama bir tencere yemek pişirmemiş oluyorlardı birde okuldan gelip yemek yapıyordum yaptığım yemekte aynı gün bitiyordu e kalabalık olunca neyseki dün gittilerde bende biraz rahatladım dünde bütün gün temizlik yaptım
şimdide her yerim ağırıyor yorgunluktan...oğluşumuda çok ihmal ettim zaten bir şey yemiyor yine çok zayıfladı yaşımıza az kaldı daha 9,5 kilo ne yapalım sağlıklı olsunlarda
bu arada artık iyice yürüyor hiç durduramıyorum hher an peşindeyim çok yaramaz olacak ...

umarım tüm bebişler iyidir geçmişe bakamıyorum çok sayfa birikmiş eğer fırsat bulursam ara ara bakarım
bu aralar misafirdende gözümü açamıyordum kayınvalidemler burdaydı evde oturacak yer olmuyordu onlar gelince kardeşleri burda oturuyor onlarda her gün bizdeydi kimse evine çağırmıyor ama kalın diye nasıl ısrar ediyorlar tabi hizmet eden biri var
inanın saat 5 te okuldan geliyordumda evde oturmuşlar her şeyi dökmüşler ama bir tencere yemek pişirmemiş oluyorlardı birde okuldan gelip yemek yapıyordum yaptığım yemekte aynı gün bitiyordu e kalabalık olunca neyseki dün gittilerde bende biraz rahatladım dünde bütün gün temizlik yaptım
şimdide her yerim ağırıyor yorgunluktan...oğluşumuda çok ihmal ettim zaten bir şey yemiyor yine çok zayıfladı yaşımıza az kaldı daha 9,5 kilo ne yapalım sağlıklı olsunlarda
bu arada artık iyice yürüyor hiç durduramıyorum hher an peşindeyim çok yaramaz olacak ...

ah canım benim senin bu misafirlerden valla bize daral geldi her zaman söylüyorum sen iyi sabırlısın ve beceriklisin bir de gelenler böyle düşüncesiz oldu mu iyice çıldırıyorum ben madem oğlunun evine benimseyip geliyorsun iyi tamam hoşgeldin ee gelinin çalışıyor bari iki kap yemek pişir off off anlayışşızlarla uğraşmak çok zor :oklava:

oğlunun kilosu yine iyi canım sen o konuda canını sıkma dedğin gibi sağlıklı olsun da gerisi boş benimki de 1 ayda 10 gram almış doktor gayet normal dedi bak yürümeye başladı diyorsun dedi bu enerjiye gayet iyi dedi

ben normal değilim ama grip hala geçmedi deli olucam artık sinir oldum
zaten şu bir-iki gündür herşeye sinir oluyorum regl olacağım sanırım gelene geçene çatıyorum çok gerginim
dün akşam ilk defa kaloriferlerimizi yaktılar ay çocuklar gibi sevindik evde hemen oğlanı yıkadım yavrum kaç gündür yıkanmıyordu kokacaktı artık kaydirigubbakcemile3 hem hava soğuk hem hasta korktum yıkayamadım ama dün akşam fırsatı kaçırmadım ama bir ağladı bir ağladı suya girmek istemedi çocuk unutmuş suyun ne olduğunu kaydirigubbakcemile3

selam kızlar herkese bugün hava çok güzel dünde öleydi bugün temizlik yaptım bitti
dün babamız evdeydi gezmelere gittik sonunda montu buldum c&a dan aldım
kızım dün akşamdan başlama grip oldu yaa bende peditus verdim hemen sabahta verdim sadece burnu akıyo allahtan ki
ateş falan yok
eylül bizi kaale almıyo sanırım iki gündür soruyorum ama tık yok neyse
hava gerçekten çok güzel ama kızım hasta maalesef

sametim sürekli ateşlenmeye başladı kızlar ya

aman allah korusun ablaım dikkat edin ama aklına kötü şeyler getirme lütfen

selam kızlar herkese bugün hava çok güzel dünde öleydi bugün temizlik yaptım bitti
dün babamız evdeydi gezmelere gittik sonunda montu buldum c&a dan aldım
kızım dün akşamdan başlama grip oldu yaa bende peditus verdim hemen sabahta verdim sadece burnu akıyo allahtan ki
ateş falan yok
eylül bizi kaale almıyo sanırım iki gündür soruyorum ama tık yok neyse
hava gerçekten çok güzel ama kızım hasta maalesef

benim oğlumun da öksürüğü bitmiyor kızlar yaa kaç gündür şurubunu düzenli içiyor ama fayda etmiyor sanırım grip belirtisi pek kalmadı ama öksürüyor her zaman öksürmese de özellikle çok koşup hareket edip terleyince çok öksürüyor sanki biraz da hırıltı var gibi yarın doktora götüreyim bari diyorum zaten aşısı vardı ama hasta diye aşı yapmayabilirler ama şu hırıltı kafama takılıyor inşallah bişey yoktur
zaten her pazartesi tatilimiz her pazartesi doktor gitmek farz oldu bir-iki aydır :çok üzgünüm:

Back
X