- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.081
Yağmurcum göğs ucu ve ısırma diye bir topik açılmıştı yanılmıyorsam dün biz oraya hikayelerimizi yazmıştık:):)Hepimiz aynı dertten muzdaribiz canımın içi yalnız değilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yağmur canım aynı şey yağmurda da var oda yüzümü yüzüne yaklaştırdığımda çenemi burnumu ısırmaya çalışıyor bacağımı da ısırmaya çalışıyor dediğin gibi oyun sanıyor ama ben ilgisini başka şeye yönlendiriyorum unutuyor sonra tekrar yapıyor bu geçici bir dönem canım sende ilgisini başka yere çekkk bencee
dilek canım çok haklısın buralar çok ama çok güzel kayınvaliden neresinden giresunun
beyaz melegım cok super bır gun gecırmssın cnm en guzelı de agac olayı.ınsallah bızde dıkerız ama nereye dıkecezkı.esımın koyune yada annesıgılın yayla evıne de olabılır aslında.
lavısım cok sanslısın canım
tabıı akıllı ve guzel kızında
demek karakoy lokantasında bulusuyorsunuz ve bızım kulaklarımızı cınlatacaksınız hee
oyle olsun bakalım
yagmurcum ısırma demeyelım de benım oglumda bana sımarıklık yaptıgında ben onu kucagıma almassam dızlerıme dogru gelıp ısırmaya calısıyor
ama acıtıcı sekılde degıl
beyazmelek maasallah eymen oglusa
ve artık onunda bır dıkılı agacı var henuz bızım yok
ama en kısa zamanda bızde agac dıkıcez oglusumla
günaydın kızlar geçmişe bakamıyorum benim için çok önemli haberlerle geldim sizinlede paylaşmak istedim
memoyu dra götürdük biliyorsunuz görüşlerine çok fazla önem verdiğim 8 senelik drumuz bizim
giderken eşimin teyzesinin 15 yaşındaki oğlunuda aldık ateşi falan varmış maske taktık çocuğa gittik arabayla
şöyle bi kontrol etti ateşine boğazına kulaklarına falan baktı ve evet malum h1n1 dedi
ben şok tabi memoyu alıp odadan çıkıyodum acaip panik oldum çünkü
kaçıcak biyer yok biran önce olup bağışıklığı kazanın dedi
ben eşim ve oğlum şuan h1n1 gribiyiz dedi ama olmama rağmen aşımı olucam oğluma yaptırıcam dedi ya tv seyretmeyin ya bana sormayın dedi
insanlar soruyolar çok korkuyoruz diyolar napalım aşı olun diyorum aşıdan korkuyoruz diyolar ne diyim o zaman oturun dua edin bundan kaçış yok dedi
şuan geçirilen ateşli bir hastalık kesin ve kesin h1n1 dir dedi
çocuğa 1 hafta rapor verdi
özel dr olmasına rağmen okullardaki alarm durumundan dolayı özel raporları bile kabul ediyolarmış
ve bize de 3-4 gün içinde ateş rahatsızlık sizde yada mehmet akifte olursa telefonla irtibata geçin ateş düşürücü falan verin 3 günde geçerse atlatırız geçmezse enfeksiyona çevirmiş olabilir getirin antibiyotik verelim dedi çok rahattı benide rahatlattı biraz kararımı verdim artık ben drdan daha iyi bilemem fatihe de yaptırıcam memoyada
şuanda bundan korunmanın tek yolu aşı dedi
ve başbakanada acaip kızmış ben bu ölen insanların yakınlarının yerinde olsam dava ederim başbakanı dedi ben druma danışacağım eğer yaptır derse yaptıracağım demesi gerekiyordu dedi
ve mevsimsel gribe yakalanacığma h1n1 gribini tercih ederim dr olarak dedi
işte böyle4