- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.741
yok canım 2bacaktan yapıldı bize biri kkk aşısı biride pnömokok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay bee film gibi diyerek okudum ama sondaki içli köfte bitirdi beni ee adanalının menüsü içli köfte olur kebep olur daha ne olsun dimi kaydirigubbakcemile3
canım geçen gün benimki de yaladı senin gibi ama ben hiç endişelenmedim nedense bir gaflet anıma denk geldi heralde yine hemen ağzını yıkadık üstüne bir de su içirdik ooh tamam kaydirigubbakcemile3 hatta üstüne babasıyla espri yaptık şimdi barut oldu dolaşıyor barut gibiyim demek bu demek sanırım ateşle yaklaşma falan diye üstüne gülüştük :roflol: valla turp gibi benim oğlan hiçbişey olmadı
Güliz kocalarımız nasıl benziyo :))))
aman iyi bi zararı yokmuş..sevindim..Aşağıdaki maddeleri çocuk yanlışlıkla yutarsa zehirlenme yapmadığı için paniğe kapılmamak gerekir: Tükenmez kalem boyası, diş macunu, kil, nem giderici paketler, el ve traş sabunu, güneş yağı, ruj, sabun, şampuan, çamaşır yumuşatıcı, kibrit, alçı, oyun hamuru, kurşun kalem, kuru boya, mum, tebeşir, yapıştırıcı, tütsü, tatlandırıcılar.
Fazla miktarda alındığında tedavi gerektirenler: Kolonya, deodorant, saç spreyleri, saç boyaları, kibrit ucu ( 20 den fazla )
20 den fazla olursa tedavi gerekiyomuş bizimki bi tanesinin onda birini bile almadı ağzına..
korkmama gerek yok bu durumda dimi..
dr da korkma dedi ama benim resmen ateşim çıktı..
ya bu arada kızlar benim kızım çok tembel emeklemiyo sıralamıyo ama 4 5 adım atmaya başaladı kendimden uzga koyuyorum gel kızım diyorum 4 5 adım atıyo sizce böle bişey olurmu sıralamıyo bile ama tutunmadan yürücem diyo enterasan benimki
Estelcim bişi olmaz topluiğne ucu kadar şeyden merak etme.Geçmiş olsun.Yerlere bişi dğşcek göremiycem diye ödüm kopuyo benim de..
Azocum ben doğum için aldığım hediyeyi hiç anlatmayım.Sinirlenmenizi istemem((
Çitosum naber?Bikaç gündür msn de yosun.Ayran içtik ayrı mı düştük gözüm:)))
canım benim çok teşekkür ederim içime su serptin sende..
stresten koca bi dilim pasta yedim şimdi vicdan azabı çekiyorum..
bu kibrit ucunda mmetal var mı arkadaşlar bilen var mı?
ne çok soruyorum ben ya..
Estelcim bu kadar endişelenme.Çocuklar bizim gibi olana kadar kimbilir neler yaşayacaklar.Üzerine aşırı titreme bence.Sakınılan göze çöp batar.Azıcık bişiden ne olacak.Kaldı ki çamaşır suyu içen çocuklar bile kurtuluyo.Hiçbişi olmamıştır.Sen gönlünü ferah tut canım..Bu arada pasta bölümü çok can alıcı oldu.Neyseki yarın oğlumun pastasından yerim:)))
sanki söylemiştin yaa..
unuttum ama ..
komik bişeydi sanırım..
söyyleeee söyleeehihoyyyt
yasminciğim sen neler yaptın yarına hazır mısın
ya bu arada kızlar benim kızım çok tembel emeklemiyo sıralamıyo ama 4 5 adım atmaya başaladı kendimden uzga koyuyorum gel kızım diyorum 4 5 adım atıyo sizce böle bişey olurmu sıralamıyo bile ama tutunmadan yürücem diyo enterasan benimki
bebeği 1 yaşını dolduran arkadaşlar 1 yaş aşılarını yaptırdınız mı bebişlerin?
ateş filan oldu mu?
Azocum ben doğum için aldığım hediyeyi hiç anlatmayım.Sinirlenmenizi istemem((
Canım anlatmadım sanırım.Çünkü komik değil üzücüydü.Kocam işsizdi Anıl doğduğunda. Annesi gelmiş bigün.Hadi doğum hediyeni ben alıyım, oğlum anlamaz dedi. Gittik bi züccaciye dükkanına çin işi yapma güllereden 5-10 tane aldık.Almazdım ama kaynanamı kırmamak için gittim.Benim için zerre kadar değeri yoktu.Kaynanamla tartışınca o çiçekleri atmadım ama kaldırdım.Ama kaynanam bana altın bir kolye aldı.Komik olan eşimin evlilik teklifiydi.Birkaç sayfa önce...