2008 Kasım Anneleri

selam kızlar.
tek taşlar konuşulmuş.
ben evlenme teklifinde almadım tektaş.
ama doğum hediyesi olarak sağolsun eşim set almıştı.
hamileyken soruyorum bana doğum hediyesi ne alacaksın diye.
oda nerden çıktı hediyemi alınırmış dedi.
kızdım ,tabi alınır dedim.
-eee ne alıcaz
-insan en azından bi bilezik alır falan dedim.
2 dk.içeri gidip geldi elinde bi kutu.
ben bunu almıştım hayatım ama istemiyosan yarın bi bilezikle değiştireyim dedi:)
yok yok gerek yok deyip aldım elinden kutuyukaydirigubbakcemile3
gerçi noldu?
ev için bozdurduk.
ama olsun kocam sonra yenisini yine alır.
çünkü evlediğimizdede sıkıntılarımız olmuş ve setimi bozdurmuştuk.
ozamanda demişti hayatım sonra daha iyilerini alırım diye..
sözünde durur hep..:asigim:

mmfcim bizim kaanda emeklediği için tembellik yapıp yürümüyodu.aynen sizinki gibi durabiliyodu.elinden tutunca yürüyodu.
hatta bazen elini anlık bırakıyoduk.farkına varana kadar yürüyodu.
sonra bi akşam dayısı arkasından ellerini öne doğru uzatıp elini ttutmasını ister gibi gel gel derken öle öle birden yürüyüverdi.
birazda korkuyolar cesaret edemiyolar.
sizde deneyebilirsiniz.
bi ilk olsa arkası çorap söküğü gibi geliyo.
doğru zamanı bekliyodur beyimiz:)

vay bee film gibi diyerek okudum ama sondaki içli köfte bitirdi beni ee adanalının menüsü içli köfte olur kebep olur daha ne olsun dimi kaydirigubbakcemile3

canım geçen gün benimki de yaladı senin gibi ama ben hiç endişelenmedim nedense bir gaflet anıma denk geldi heralde yine hemen ağzını yıkadık üstüne bir de su içirdik ooh tamam kaydirigubbakcemile3 hatta üstüne babasıyla espri yaptık şimdi barut oldu dolaşıyor barut gibiyim demek bu demek sanırım ateşle yaklaşma falan diye üstüne gülüştük :roflol: valla turp gibi benim oğlan hiçbişey olmadı

bende menüyü görünce çok gülmüştüm..hazır el yapımı en güzel yemek bu diye düşündüm demişti eşim..

Güliz kocalarımız nasıl benziyo :))))

çokkk :)))))

Aşağıdaki maddeleri çocuk yanlışlıkla yutarsa zehirlenme yapmadığı için paniğe kapılmamak gerekir: Tükenmez kalem boyası, diş macunu, kil, nem giderici paketler, el ve traş sabunu, güneş yağı, ruj, sabun, şampuan, çamaşır yumuşatıcı, kibrit, alçı, oyun hamuru, kurşun kalem, kuru boya, mum, tebeşir, yapıştırıcı, tütsü, tatlandırıcılar.
Fazla miktarda alındığında tedavi gerektirenler: Kolonya, deodorant, saç spreyleri, saç boyaları, kibrit ucu ( 20 den fazla )

20 den fazla olursa tedavi gerekiyomuş bizimki bi tanesinin onda birini bile almadı ağzına..
korkmama gerek yok bu durumda dimi..

dr da korkma dedi ama benim resmen ateşim çıktı..
aman iyi bi zararı yokmuş..sevindim..

ya bu arada kızlar benim kızım çok tembel emeklemiyo sıralamıyo ama 4 5 adım atmaya başaladı kendimden uzga koyuyorum gel kızım diyorum 4 5 adım atıyo sizce böle bişey olurmu sıralamıyo bile ama tutunmadan yürücem diyo enterasan benimki

iyi işte annesi seninki birden yürüyecek...
benim kızda sıralıyo.arada 2-3 adım atıyo..ama ben emeklemesine bayılıyorum..onu emeklerken seyretmeye doyamıyorum..şöyle totosunu sallaya sallaya emeklemiyomu bayılıyom..onun için çokta yürüsün diye zorlamıyorum..zamanı gelince kendisi yürür..zaten sanırsam 15 güne kadarda yürümeye başlar..emeklemesini çok özlücem ama..

Estelcim bişi olmaz topluiğne ucu kadar şeyden merak etme.Geçmiş olsun.Yerlere bişi dğşcek göremiycem diye ödüm kopuyo benim de..

canım benim çok teşekkür ederim içime su serptin sende..
stresten koca bi dilim pasta yedim şimdi vicdan azabı çekiyorum..

bu kibrit ucunda mmetal var mı arkadaşlar bilen var mı?
ne çok soruyorum ben ya..

canım benim çok teşekkür ederim içime su serptin sende..
stresten koca bi dilim pasta yedim şimdi vicdan azabı çekiyorum..

bu kibrit ucunda mmetal var mı arkadaşlar bilen var mı?
ne çok soruyorum ben ya..

Estelcim bu kadar endişelenme.Çocuklar bizim gibi olana kadar kimbilir neler yaşayacaklar.Üzerine aşırı titreme bence.Sakınılan göze çöp batar.Azıcık bişiden ne olacak.Kaldı ki çamaşır suyu içen çocuklar bile kurtuluyo.Hiçbişi olmamıştır.Sen gönlünü ferah tut canım..Bu arada pasta bölümü çok can alıcı oldu.Neyseki yarın oğlumun pastasından yerim:)))

Estelcim bu kadar endişelenme.Çocuklar bizim gibi olana kadar kimbilir neler yaşayacaklar.Üzerine aşırı titreme bence.Sakınılan göze çöp batar.Azıcık bişiden ne olacak.Kaldı ki çamaşır suyu içen çocuklar bile kurtuluyo.Hiçbişi olmamıştır.Sen gönlünü ferah tut canım..Bu arada pasta bölümü çok can alıcı oldu.Neyseki yarın oğlumun pastasından yerim:)))

hakklısın canım..
çok dua ediyorum allah bu vesveseyi benden alsın diye..
rahat olan insanlara o kadar imreniyorum ki anlatamam resmen bu vesveselerden anneliğimin tadını çıkaramadım..

pasta kısmını hiç hatırlatma koca bi dilimdi ve ben vicdan yaptım..
diyetteydim çünkü bayrama kadar..

sanki söylemiştin yaa..

unuttum ama ..

komik bişeydi sanırım..

söyyleeee söyleeehihoyyyt

Canım anlatmadım sanırım.Çünkü komik değil üzücüydü.Kocam işsizdi Anıl doğduğunda. Annesi gelmiş bigün.Hadi doğum hediyeni ben alıyım, oğlum anlamaz dedi. Gittik bi züccaciye dükkanına çin işi yapma güllereden 5-10 tane aldık.Almazdım ama kaynanamı kırmamak için gittim.Benim için zerre kadar değeri yoktu.Kaynanamla tartışınca o çiçekleri atmadım ama kaldırdım.Ama kaynanam bana altın bir kolye aldı.Komik olan eşimin evlilik teklifiydi.Birkaç sayfa önce...

yasminciğim sen neler yaptın yarına hazır mısın

Ya hediyelerim hazır, pasta siparişi tamam.Ama yiyecekleri hazırlamadım.Akşam börek ve kek, yarın da kısır yapacam.Evi süsleyecem.Bu arada flash haber kaynanam ve yarım kaynana olan teyze de gelecek yarın.Sen ne yaptın?Ben stres yaptım da:)))

ya bu arada kızlar benim kızım çok tembel emeklemiyo sıralamıyo ama 4 5 adım atmaya başaladı kendimden uzga koyuyorum gel kızım diyorum 4 5 adım atıyo sizce böle bişey olurmu sıralamıyo bile ama tutunmadan yürücem diyo enterasan benimki

yoo canım gayet normal herkes emekleyecek diye bir kural yokki seninki de bal gibi yürüyor işte daha napsın annesi hihoyyyt

bebeği 1 yaşını dolduran arkadaşlar 1 yaş aşılarını yaptırdınız mı bebişlerin?
ateş filan oldu mu?

hayır canım ateş olmadı zıpır gibiydi aşı olan o değildi sanki
2 bacağından yaptılar aşı ağızdan yok biri pnömokok diğeri de kızamık kızamıkçıkmış

Azocum ben doğum için aldığım hediyeyi hiç anlatmayım.Sinirlenmenizi istemem:(((

Canım anlatmadım sanırım.Çünkü komik değil üzücüydü.Kocam işsizdi Anıl doğduğunda. Annesi gelmiş bigün.Hadi doğum hediyeni ben alıyım, oğlum anlamaz dedi. Gittik bi züccaciye dükkanına çin işi yapma güllereden 5-10 tane aldık.Almazdım ama kaynanamı kırmamak için gittim.Benim için zerre kadar değeri yoktu.Kaynanamla tartışınca o çiçekleri atmadım ama kaldırdım.Ama kaynanam bana altın bir kolye aldı.Komik olan eşimin evlilik teklifiydi.Birkaç sayfa önce...

anlat canım diyecektim hiç bişey alınmamasından daha kötü değildir heralde diyecektim ki daha kötüsü de varmış ay çok kızıyorum senin kaynanaya yaa bulmuş senin gibi şeker gibi kızı yaptıklarına bak görgüsü o kadarmıymış aşağılar gibi o ne öyle hadi kendi adına altın kolye aldın tamma sağol güzel çin işi çiçek noluyor acaba kocasının adınada bir bilezik alıver bari :oklava:

canım ben de akşama bir kaç hamur işi yapacağım
kayınvalidem börek ve kek getirecek
eşim pastayı sipariş verdi ama ben görmedim
akşam evi düzenleyip süsleyeceğiz
stres had safhada çünkü hafta içi bir sürü şey yapacağım dedim ve hiçbirşey yapamadım her şey bu akşama yığıldı

Back
X