2008 Kasım Anneleri

tünaydın arkadaşlar..çok güzel bi hafta sonundan sonra işe geldimmm..
kızımındoğum gününü kutladık pazar günü çok güzel geçti..
yasminim sana ve oğluna geçmiş olsun canım..
mmf memomuzada geçmiş olsun canım..

günaydın kızlar

yasmin sana ve anıla, mmmf memoya geçmiş olsun

denizde kaç gündür gece uyumuyordu, cumartesi gece hiç uyumadı 4 teuyuduk bende 7 de kalktım derse gittimki ruh gibiydim, 3 gecenin uykusuzluğuyla, allahtan dün gece biraz daha iyi uyududa dinlendim biraz

Mmmfcim sana da geçmiş olsun.Götür bakalım doktora ne diyecek.Anıl hiç bu kadar kötü olmamıştı.Tüh ya..

Pirayecim, Denizannem, Gülizim teşekkürler canlarım..

Gülizim kızının doğum günü tekrar kutlu olsun.Öp benim için.

Denizannem bugün 1 damla uykum yok.Sersem gibiyim, gözlerim kararıyo.Uykunun darısı bize olsun:))

Mmmfcim sana da geçmiş olsun.Götür bakalım doktora ne diyecek.Anıl hiç bu kadar kötü olmamıştı.Tüh ya..

Denizannem bugün 1 damla uykum yok.Sersem gibiyim, gözlerim kararıyo.Uykunun darısı bize olsun:))

inşallah uyursunuz bu gece canım, darısı size olsun

valla dün uykusuzluktan başım dönüyordu resmen, sınav yaptım cevap anahtarını hazırlıyorum ama soruları bile yanlış okuyordum

inşallah uyursunuz bu gece canım, darısı size olsun

valla dün uykusuzluktan başım dönüyordu resmen, sınav yaptım cevap anahtarını hazırlıyorum ama soruları bile yanlış okuyordum

Ben de geçen gün hesaplarda yanlışlık yapmışım.Valla işimden de olabilirdim.Uykusuz uykusuz nereye kadar bakalım...

günaydın kızlar

yasmin sana ve anıla, mmmf memoya geçmiş olsun

denizde kaç gündür gece uyumuyordu, cumartesi gece hiç uyumadı 4 teuyuduk bende 7 de kalktım derse gittimki ruh gibiydim, 3 gecenin uykusuzluğuyla, allahtan dün gece biraz daha iyi uyududa dinlendim biraz
deniannem kaç gündür senin tel nonu aradım ama bulamadım..sana teşekkür etmek istedim ama bulamadım..sizin tarife göre elma şekerlerini yapmayı başardım ve çok güzel oldular..doğum gününe gelen çocuklara 1 tane hediye ettim çok sevindiler..bende onları mutlu ettim diye çok sevindim..canımcım çok teşekkr ederim..ellerinize sağlık senin ve eşinin..tekrar çok tşk ederim..
Gülizim sen erken mi kutladın? 17 siydi değil mi? resimleri bekliyoruz hayatımmm

evet canım yarın bizim doğumgünümüz ama biz hafta sonu tatilken yapalım dedik..hafta içi zor olur diye..yarında çekirdek aile olarak kutlayacaz..resimleri yarın koyacam canım aklımda da ayın 17si olsun diye bkliyorumm

yasminim çok tşkler canımm:asigim:

gülizcim sevindim işe yaramasına canım, çocukları sevindirmende azcıkta olsa katkım olduysa bende çok mutlu oldum:)
erken doğumgününüzü kutlarım canım

selam kızlar,
önce geçmişten okuduklarımı yazayım unutmadan..
yasmincim geçmiş olsun kuzuna çabuk atlatır inşallah..
andinacım gözünaydın eşin gelmiş batuda hastaymış bu arada onada geçmiş olsun neşeniz eksik olmasın..
estelcim bugün doğum gününüzmüş kuzunun doğum günü kutlu olsun nice yıllara...

bize gelince kaan bugün çok daha iyi dün ateşimiz yoktu ama kusmamız devam ediyordu.. bugün azda olsa kahvaltısını yaptı keremle kudurukluğa kaldığı yerden devam ediyorlar.... yalnız kızlar kaan hastalıktan sonra kusma huyu edindiş sanki sabah zar zor yedi kahvaltısından ilaç içirmeye geldiğinde ağzını açmadı içinde şırıngalıymış bu ilaç onunla ilacı verdi babası hemen öğürdü kusmak için kendini zorluyor gibi ama kusamadı tabiii sadece az bişey yediği peynir geldii..beğenmediği bişey verirsen öğ yapıyor hemen çabuk geçer inş .bu durum..
ama gerçekten çocuğum hasta iken hiç gücü dermanı yoktu ne yapacağımı şaşırmış durumdaydım o yerinde durmayan kucakta oturmayan çocuk kucağımda uykluyordu sürekli..onu böyle görmek beni çok üzdü.. ama şükür çabuk topladı şimdi uyuyorlar.. bu arada keremde çok taklit etti kaanı.. kaan kusunca öğ egh qediyorya bir baktım kermde ordan aynı şeyi tekrarlıyor.. sabah babası öksürüyor keremde başladı yalandan öksürmeye .. evin baş kuduruğu kerem yani...çok akıllılar hızlarına yetişemiyorum bu kudurukların....şımarıklık yapınca keremin mimiklrini bir görseniz büyük adam gibi..
w

selam güzeller
yasmincim sana ve anıla - mmfa kafanın prensi memoya- andişim batuşuna ve nazlıcım kaanına çok geçmiş olsun
estelcim doğum gününüzü bilmiyorum :kedi: kutlu olsun nice yıllara
gülizcim sizinde doğum gününüz kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla inş.

atatanem hoşgeldin canım valla unutulmadın emin ol arada unuttu bizi diyoruz senin oğluşunda minik bir canavar olmuş gözün ayydın kaydirigubbakcemile3
başka atladığım var mı hatırlamıyorum fisfisfis
yorgunum kendimi çok yorgun hissediyorum evdeki tüm halıları yıkamaya yolladım hafta sonuna gelecek kadında gelecek bayram temizliği yaptırcam hoş bayrama ne gerek yiğit olduğu süğrece bu ine temizlik olmk zorundaa

Kızlar geçmişe çok bakamadım.Hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun.Denizannem doğum gününüz kutlu olsun canım.Bende bu cumartesi atlattım çok şükür doğum günü olayını.Bende çubuklar hariç tüm yapılanaları el emeğimle yaptım.Fırsatım olursa en kısa zamanda ekleyeceğim d.günü topiğine

Bu arada kızlar sanırırm işten çıkartılacağım yada kendim ayrılmam için yıldırma politikasına başladılar.Elimdeki tüm yetkiler alındı ve yeni yetiştirdiğim elamana verildi.Buna odamda dahil.Bu bana ne kadar koydu anlatamam.Tek sebepte ne biliyormusunuz doğum iznim sebebiyle 3 ay verimsiz kalmam ve bebekyüzünden mesaiye kalamam.Akılları şimdi başlarına gelmiş.Bu kadar zaman işleri toparlayıp rayına oturtmamı beklediler ve şimdi posta koyuyorlar.Allah biliyo ne emekle ne özveriyle çalışıtım burada geldiğimde bölüm diye bişe yoktu.Kimse bişeyden anlamıydu.Onları söledim onlar geçmişte kaldı dediler.Bu kadar basit mi herşey dedim bunları hakkediyormuyum dedim cevap alamadım.

Ama bu işin peşini bırakmayacağım.Çıkartırlarsa çıkartsınlar hiç gözümde yok ama düştüğüm durum beni gerçekten kahretti.

dilekcim teşekkür ederim canım sizinde doğum gününüz kutlu olsun,

iş için çok üzüldüm, insanın verdiği emeklerin karşılığında böyle karşılık alması çok acıtıyor dimi:( inşallah çıkartmazlar canım, ama sen çıkma derim en azından tazminatını versinler

selam güzeller
yasmincim sana ve anıla - mmfa kafanın prensi memoya- andişim batuşuna ve nazlıcım kaanına çok geçmiş olsun
estelcim doğum gününüzü bilmiyorum :kedi: kutlu olsun nice yıllara
gülizcim sizinde doğum gününüz kutlu olsun daha nice yıllara sağlıkla inş.

atatanem hoşgeldin canım valla unutulmadın emin ol arada unuttu bizi diyoruz senin oğluşunda minik bir canavar olmuş gözün ayydın kaydirigubbakcemile3
başka atladığım var mı hatırlamıyorum fisfisfis
yorgunum kendimi çok yorgun hissediyorum evdeki tüm halıları yıkamaya yolladım hafta sonuna gelecek kadında gelecek bayram temizliği yaptırcam hoş bayrama ne gerek yiğit olduğu süğrece bu ine temizlik olmk zorundaa

tşkler zeynam..a.s.

Kızlar geçmişe çok bakamadım.Hasta bebişlere çok çok geçmiş olsun.Denizannem doğum gününüz kutlu olsun canım.Bende bu cumartesi atlattım çok şükür doğum günü olayını.Bende çubuklar hariç tüm yapılanaları el emeğimle yaptım.Fırsatım olursa en kısa zamanda ekleyeceğim d.günü topiğine

Bu arada kızlar sanırırm işten çıkartılacağım yada kendim ayrılmam için yıldırma politikasına başladılar.Elimdeki tüm yetkiler alındı ve yeni yetiştirdiğim elamana verildi.Buna odamda dahil.Bu bana ne kadar koydu anlatamam.Tek sebepte ne biliyormusunuz doğum iznim sebebiyle 3 ay verimsiz kalmam ve bebekyüzünden mesaiye kalamam.Akılları şimdi başlarına gelmiş.Bu kadar zaman işleri toparlayıp rayına oturtmamı beklediler ve şimdi posta koyuyorlar.Allah biliyo ne emekle ne özveriyle çalışıtım burada geldiğimde bölüm diye bişe yoktu.Kimse bişeyden anlamıydu.Onları söledim onlar geçmişte kaldı dediler.Bu kadar basit mi herşey dedim bunları hakkediyormuyum dedim cevap alamadım.

Ama bu işin peşini bırakmayacağım.Çıkartırlarsa çıkartsınlar hiç gözümde yok ama düştüğüm durum beni gerçekten kahretti.
dilekcim yapılan haksızlığa üzüldüm canım..tabiki bırakma peşini..bencede hakkını aramalısın..hem ne demek senin yetişdirdiğin birine yetki vermek hadi senden tecrübeli olsa neyse..:oklava:

Geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar.

Dilekcim umarım çıkarmazlar canım.Emeklerin karşılığında bunu alman çok çirkin.Sen kendin çıkma canım.Çıkarırlarsa ödesinler tazminatını.Sinirlendim şimdi..

yasminciğim geçmiş olsun geçmişe baktım ama gözümden kaçmış ne oldu canım

dilekciğim sana da çok üzüldüm inşallah birşey olmaz devam edersin işine

nazlımelekciğim siz de çok zor bir haftasonu geçirmişsiniz size de çok geçmiş olsun

yasminciğim geçmiş olsun geçmişe baktım ama gözümden kaçmış ne oldu canım

dilekciğim sana da çok üzüldüm inşallah birşey olmaz devam edersin işine

nazlımelekciğim siz de çok zor bir haftasonu geçirmişsiniz size de çok geçmiş olsun

Canım Anıl çok hasta.Sabah kadar nefes alamdı.Ateş, hırıl hırıl nefes , ağladı durdu.Hiç uyumadım.Hiç böyle olmamıştı..

Back
X