2008 Kasım Anneleri

geçmiş olsun ecemim, iyi geçmesine sevindim umarım ağrılarıda çabucak geçer,

bizde hastaneden geldik yeni, saat 1 de çıkmıştık bu saate kadar sapıttık resmen, muayenemizi ve aşımızı olduk sonra kan ve idrar tahlili istedi, kanı verdik, sonucunu bile aldık ama çişini yapmadı, neyse eve geldik açtım altını yapmış, şimdi babası götürdü hastaneye:))

neyse sonuçlarımız çok güzel 12.300 gr, 80 cm 16 diş:) fiziksek gelişim yaşının önünde dedi

canım çok sağol maşallah oğluşuna

çok geçmiş olsun ecemim..

canım çok sağol

günaydıınn..

bugün yine babamız yok:((

ilk defa bi hafta sonu bu kadar yalnız kaldık oğlumla..bizde anneme geldik..

abimde burun ameliyatı oldu pek keyifli bi hafta sonu sayılmaz yani..

çok şükür tabii..

abine geçmiş olsun canım inşallah hemen düzelir

selam kızlar
bugun tatıl kımsecıkler yok
yasmın nerdee anılı doktora goturcektıı dunn neyse yarın yazısırız
beyazmelek nereye yolculuk canımm ??
yarın gorusmek uzere byeee

Tünaydın kızlar, nabersiniz. Beyazmelek hayırdır canım yolculuk mu var?

selam kızlar
bugun tatıl kımsecıkler yok
yasmın nerdee anılı doktora goturcektıı dunn neyse yarın yazısırız
beyazmelek nereye yolculuk canımm ??
yarın gorusmek uzere byeee

yolculuk var evet kurban bayramı dolayısıyle eşimin memlekite Osmaniye'ye gidiyoruz çarşamba sabahı yola çıkacağız inşallah

ben geldimmm
ohhh mis gibi yıkandım ve geldim yağmur babasıyla top oynuyor bende bi bakayımdedim:)
denizannem röfle yaptırdım canım ama bi resim çekp de koyamadım eklerim bi araaa
beyazmlek yolunuz açık olsun canımm iyi yolculuklarrr şimdiden

günaydınnnnn..ilk damlayan benim herhalde ama özledim valla günlerdir uğrayamadım doğru dürüst :))

kızlar resimleri de görmüşsünüzdür , parti süperdi..
cuma günü tüm gün temizlikle ve alışveriş + batunun doktoru falan koşturmaca geçti , cumartesi de erkenden kalktık evi süsledik kocişle , 2 gibi misafirler gelmeye başladı..
ilk 1,5-2 saat felaketti , sadece aile büyükleri olunca , herkes dizildi yan yana , hiç hareket yok muhabet yok nasıl gerildim kasıldım anlatamam :( neyseki sonra kapı çaldı remediosum geldi , ardından piraye hira eşi ve afet gelinim , nihayet de korkunç bir trafiğin ardından lelalim ve eşi ile kanki Duru hanım geldi:)) ve ortam bir anda neşelendi , büyükler kalktı gitti , ortalık bize ve bizim kuzulara kaldı , danslar ettiler , koşturdular , süsleri karıştırdılar , birbirlerine en ufak bir zarar vermeden beraberce oynadılar..

ama herkesin görmesini çok isterdim hallerini , duru habire eller havada ordan oraya koşuyor , piraye acaip cool bir şekilde yerlerde yuvarlanıyor , değişik oyuncaklar bulup kendi kendine oynuyor , batu babasının yanında kafa sallayıp aklı sıra dans ediyor , başka bir arkadaşımın kızı rana elinde balonuyla ordan oraya koşturuyo.. ya hepsi ayrı bir afetti , onları seyretmekten nasıl zevk aldığımı anlatamam..

bu arada dün bütün gün konuşulan durunun çorapları ile piroşun hayır diyip parmak sallamasıydı , onu da eşim görmüş anlata anlata bitiremedi , dünürüm piroşa hayır deyip parmağını sallamış piroş da aynen ona dönmüş parmak sallamış , bitirim gelinim benim , bide batuşla bir örnek giyinmişti , her zamanki gibi süper ötesi şıktı :))

babam da piroşu görünce aaa ben onu tanıyorum , buzdolabındaki bebek dedi , koptuk tabi , piroşumun resimleri buzdolabında olduğu için herkes onu bizim buzdolabı gülü olarak biliyor :))

bide eşlerimiz de biraraya gelmiş oldu vesileyle , benim kociş çok sevdi babaları , hatta lelalin kocasıyla sigara içerlerken beraber maç seyretmeye bile karar vermişler :)) piroşlarla da bi akşam alem yapıcaz inşallahhh :)))

yani kızlar iyi ki kasım anaları var , sayelerinde süper bir gün geçirdim.. bu arada lelalim kocişin arkadaşının çocuğunu kucağımdan düşürdüm , şaka gibi dimi? o kadar gelmesin diye tutturduğum çocuğu kucağımdan düşürüverdim neyse detayları telde anlatırım artıkın ..

umarım sizlerde iyisinizdir , biraz geçmişe bakim ben.. öpüyorum canlarım sizi

ay remediosuma da ayrıca teşekkür edeceğim , canım benim Yağız aşı olduğu için getiremedi onu ama yine de kalktı geldi arkadaşım benim , nasıl mutlu oldum anlatamam.. yüreğinin güzelliği yüzüne vuran tatlı arkadaşım çok ama çoook mutlu ettin bizi..öpüyorum kocaman

Herkese günaydın şekerlerrrrrrrr..Uzun bir aradan sonra girebiliyorum nihayet..

Çok hareketli bir hafta geçirdim.Çarşamba gününden itibaren izinliydim.Malum hazırlıklar filan için.Memleketten annemler geldi,kardeşim ve eşi geldi oğlumun doğumgününe.Çok mutlu oldum tabii ki..Çok keyifli ve duyguluydu benim için.Herşey istediğim gibi gitti çok şükür.Face e resimleri koydum bakmak isteyenlere duyuyrulur.

Pasta konusunda çok strese girmiştim ama çok şükür becerebildim kayınvalidemlerin yardımıyla güzel bir pasta yaptık.Yani ben beğendim ve misafirlerde tabi ki.Herkes hazır aldık zannetti.:))1 şeklinde kurabiye kalıbı almamıştım.Ama o eksik kalsa olmazdı benim becerikli kocam sac aldı bir miktar ve onu kıvırarak 1 şekli verdi ben de istediğim kurabiyeleri yapabildim.elimde jelatin poşet yoktu ben de fırın poşetini kestim kestim paketledim.heeeeee..Nazar boncuğu düğmeler alıp kurdelelerin üzerine diktim.Bence çok başarlıydı:)

günaydın kızlar

andinacığım parti çok güzeldi sıcacık bir ortam vardı çok teşekkürler

kızlar yağız kızamık aşısı oldu cumartesi günü saçlarının favori kısımlarının altı kızarmıştı yüzünün her iki yanından küçük birer beze olmuş bu sabah farkettim kızarıklığı görmüştüm ama ellememiştim çok kızdım kendime ve çok korktum doktoru aradım sezeryandaymış böyle bir durumla karşılaşan var mı

çitoscummerak ettik canım seni
resimlerini gördünm ailecek harika çıkmışsınız herşey süper görünüğyo ellerine sağlık canım
remedeoscum böyle birşeyle karşılaşmadım canım ama bu ütr aşılarda döküntüler olabiliyor canım bence merak edilecek bişey yok ama içini rahatlatmak için doktorunla görüş tabiki
bunlar doğal reaksiyonlar fatihte suçiçeği aşısından 10 gün sonra suçiçeği benzeri bişeyler dökmüştü

Bizde gecenin uykusuzlarındanız , batu sabah 5’de uyudu , ben 2,30 da sızmışım , sonra babası ilgilendi.. sabah evden çıkarken de uyandı deli gibi ağlıyordu , ağzının içine baktım tam 6 tane diş geliyor , biran önce çıkarsın da işkence çekmesin yavrum artık , pek bir fenaydı gece : ((

doktorla konuştum kızamık aşısından sonra çok nadiren beze olur dedi
bir de ben pazar sabahı çok az yumurta ile gene çok çok az bal vermiştim onlardan da olabilir dedi

şimdilik takip edelim yapacak bir şey yok bir de bezeler ömür boyu kalıcı olabilir dedi şaşırdım kaldım

Back
X