2008 Kasım Anneleri

aneyyyy lelal pek hamarat gördüm seni , bayramda sen bu tatlıyı yapıyorsun , bende gelip yiyorum tamam mı şekerim???

kıyamam gülüm sana ya , ben hayal bile edemiyorum böyle bir durumu :sinifsinif:

biz bayramın ilk günü kahvaltıya teyzemlere gideceğiz , öğlen eve döneriz sonra da tatil , gidicek gelicek kimse yok valla , bi sürü dvd almış kociş onları seyredicez , inşallah aksilik kaza falan çıkmazsa tüm bayram yatmayı planlıyorum kaydirigubbakcemile3

iyi aksamlar kizlar fazla ugruyamiyorum artik malum üc cocuk
ama bügün cok yoruldum birde dogum günümüz vardi ama kimse hatirlamammis

tatlım nice mutlu senelere a.s.

Bu arada dün akşam doktora gittik , bizim oğlanınkiler tam takım yerinde duruyormuş , çok şükür Vahap Bey içimi rahatlattı , yani o sinirle gidip sağlık ocağındakileri öldürebilirdim bana yaşattıkları o stres ve korku dolu saatler için : ((

gunaydın
cıglık cıglıga bır gecenın arkasından yıen ayakyatım
ne guzel ıslerımı programladım yapacaktım ama once oglusu anneme bırakıp bıraz uyuduktan sonra ama patronum kasanın uzerınde hem buranın hemde ev kasasının anahtarını unutunca erkenden yıne geldım buraya
o gelıp anahtarı benden alana kadar ofısteyım sonra dogru eve

oglum her gece uyumuyordu mızırdanıyordu ama bu gece kendını asıp cıglık atmaya basladı
sebebsız gozler yarı kapalı cıglık atıyor
ve hıcbır sey sakınlestırmıyor emmek bıle
sanırım dıslerı sancıyordu tam anlayamadım baktırmadı hıc agzına
sabah sabah apartmanı da kaldırdık zaten ayaga cıglık seslerıyle

miniğim geçmiş olsun , diştendir tatlım , aynı batu da öyle yapıyo , inşallah biran önce çıkarırlar da biter bu işkenceleri yavrularımızın..

ya ben tam bir salağım , öğlen kocamla batu gelecekti beni almaya , ben arabanın anahtarını çantamda getirmişim , o kadar üzüldüm ki anlatamam gerçi kocam ben trenle gelir anahtarı alırım senden dedi ama ona da yazık yani , of ya çok aptalım çooook

bılemıyorum sanırım dıs sorunumuz
ama benım dayanacak takatım kalmadı
bayram tatılınden umıtlıyım bıraz dınlenmek ıstıyorum

o anahtar ısını bır kez de ben yaptım canım
bır gun oncesınde araba bende oldugu ıcın anahtarı aksam esıme vermeyı unuttum
sozlestık benı almaya gelecek arkadasımdan ama anahtar bende
ben toplu tasımayla donup onları almak zorunda kaldım gezmeye gıtmek ıcın

of lelalim dalga geçme nasıl üzüldüm anlatamam , kardeşimden anahtarı al dedim o da uyuyor herhalde kapıyı telefonu açmıyor , işin komiği onların anahtarı bizim evde de dururdu , onu da yanıma almışım mafoldumben
kocam kocaman bir aferin dedi telefonda akannehir

neyse hanımlar
ben bugun tekrar gıremem sanırım
ıslerımı hallettım eve gecıyorum
sımdıden herkesın bayramını kutlarım
ınsa allah herkes ıcın saglıklı, huzurlu ve sorunsuz bır bayram gecer
bol bol uyuyabılmek temennılerıyle byeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…