2008 Kasım Anneleri

Kızlar merhaba.Az önce dr.dan geldik.Oğlumun boğazı geçmemiş ve grip başlangıcı var.4 iğne+macro+2 şurup.Yorumsuzum...

Andiş geçmiş olsun Batuşa az önce okudum.Umarım tez zamanda düzelirler:((

myeseverimmm cnm arkadaşım bnm tekrar tekrar başınız sağolsun cnm bnm inan çok üzüldüm ama her canlı ölümü tadıcak bu bi gerçek toprağı bol mekanı cennet olsun eminim ki herşey yolunda gitse bizde olurdun seni anlıyorum cnm bnm durum da hasta olmuş çok geçmiş olsun havalar bozdu bütün bebişler hasta dikkatli olmak lazım ardanında baldırlarında kabar kabar kızarıklar çıktı kaşınıo deli gibi sanırım yediği bişey dokunuo ama keşfedemedim ne olduğunu pazartesi doktora gidicez ozaman baktırıcam birde ben artık çapa ana sağlığa gidicem cnm bana çok yakın baktım çokta temizdi içime sindi
lavişim seni anmazmıyız kıssssss dioduk lavişimde çok hoş hatun die arda da melise çok yaklaştı kokluo resmen eylülde dio sen gittt taaaa giresunlardan gelin al :D:D:D
yasmincim çok çok geçmiş olsun inş.en kısa zamanda düzelir

iyi geceler ;

mükkemmel iki gün geçirdim ,elimizi sıcak sudan soğuk suya sokturmayan ,her ayrıntıyı düşünen ,elleriyle muhteşem yemekler hazırlayan ve bize kendi evimizdeymişiz hissini yaşamamızı sağlayan canım arkadaşım sedaya çok çoookkkk teşekkür ediyorum ,inanılmaz bir misafirperverlik gösterdi bize ,hem çok eğlendim hemde muhteşem bir dost kazandım ,çok sevgili ablacığıda bizim için pervane oldu ,herşey harikaydı ,söyleyecek fazla birşey bulamıyorum ,bizi çok ama çok mahçup ettin canım ,seni çok seviyorum ..
sevgili remedios ve azo ,canım arkadaşlarım ,sizlerde katıldın bugün aramıza ,hoş sohbetinizle renk kattınız ,sizlerede çok teşekkür ederim ..
zeynacığım ,beyazmeleğim ve maytapcığımda telefonla katıldılar ,sizlerinde olmasını çok isterdim ama gönlümüz birdi ,bu bile yeterdi ..sizleri de çok seviyorum ..

lelal ve andina sizlerede geçmiş olsun ,en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle ..

mysevercim seninde başın sağolsun canım ,aramızda olamadın ama sende bizimleydin emin ol ,yine toplanıcaz o zaman umarım yanımızda olursun

fotoları yarın eklerim ,pirayede de çok foto var ,özellikle azo geldikten sonra benim şarjım bitti bende azo ile olan hiç foto yok ,arkadaşım eklerse onları da görebiliriz ..

ben çok uykusuzum ,cuma gecesi sabah 6.30 a kadar seda ben ve piraye hiç uyumadık 6. 30 da seda yattı biz piraye ile devam ettik 8.30 a kadarda yine uyumadık ,sonra 2 saat kestirmişiz ,o yüzden malum çok uykum var ..uyumam lazım ..

herkese iyi geceler..

selam kızlar.
kaan ı uyutup anca geldim.
çok güzel bir hatunun evinde, çok güzel yemeklerle ,çok güzel bir şekilde ağırlandık bugün.
sedacım tekrar çok teşekkürler.ablanın ve senin ellerinize sağlık..
benim inatçı keçi kocişim inatla adresi kimselere sormadan kendim bulurum diye 1 saat sokak sokak adres aramanın ve dolayısıyla 15 30 gibi en son davete katılan biz olmanın dışında herşey süperdi.
(hoş bu davetlere herzaman en son ben katılıyom ama hiç birindende eksik kalmıyom:))
mysever canım sizinde başınız sağolsun..

andişim batuya tekrar geçmiş olsun cnm.
şimdi nasıl?
eve geçince arayacaktım ama eşim arkadaşlarıyla biraz takılacakmış ve arabayı bana verdi eve kaan la biz geldik.içeri girdim elimi telefona attım eşim benim tel.bende onun tel.almışım:)
artık yarın ararım.
lelalim sanada tekrar geçmiş olsun cnm.
yasmincim oğluşun en kısa zamanda iyileşir inş.allah sizede acil şifalar versin hayatım.

kaan da yolda gelene kadar uyudu.iyice uykusu gelmişti zaten.
eve geçtik.yarım saat sonra bi baktım çocuğun ateşi var.ölçtüm 38 olmuş.neden bilmiyorum.Dolven şurup verdim şükür yarım saat sonra geçti.
diştenmi oldu acaba bilmiyorum.çok salyası akıyo yine bu aralar.ama daha önce diş çıkarırken hiç ateşi olmamıştı.gece sütünü verirken bi kaşık daha vereyimmi acaba?

eylül,piraye, remedios sizlerde bugün çok şekerdiniz.seviyorum uleyyn sizi:)

ha bu arada tel.bize katılan zeynama ve beyazmeleğimede çok teşekkürler.benim tel.den aradılar ama benim sıpanın peşinde koşturmaktan ikisinede cevap veremedim..
eve geçince onlarıda arayacaktım ama dedimya telefonlar karışmış:(
yarın sizide arıcam arkidişlerim:)

eylülcüm fotolar nerde?

ıyı geceler

mysevercım basın sagolsun allahım sızlere sabır versın dedenın gunahlarını affetsın
yasmınım anıla gecmıs olsun yawrumun hastalıgı bır turlu gecmek bılmedı sımdı ogrendım canım yarın ararım senı konusuruz ınsallah en kısa zamanda atlatır tontısımm uzuldum bak sımdı :(

lelal ve andına sızlerde hastaymıssınız gecmıs olsun bende uc gundur cok kotuydum artık bugun ıyıym bıraz antıbıyotık benı ayaga kaldırdı bu halde bırde ıse gıttımm malesef:(

bulusma fotolarınızıda en kısa zaman da ekleyın merak ettım şimdi ıyı geceler tekrar :)))

canım arkadaşım bnm eğer sizi rahat ettirebildiysem evinizdeymiş gibi hissettirebildiysem ne mutlu bana gerçektende inanılmaz eğlendik çok güzeldi sabırsızlıkla fotoları bekliorum sizi çok sefiorummm bende fenalardayım gözümden uyku fışkırıyo ama arda bacaklarıma sarılmış beni hırpalıo bi emio bi bırakıo öljem neredeyse biran önce uyumak istiyorum herkese ii geceler

kızlar bidaki organizasyonu ben yapmak istiyorum.
ama bu sefer eşlerimizle ne dersiniz?
mesela bir pazar kahvaltısı..
güzel bi yer biliyorum.
neyse toplaşalım bi yazışırız..
öptüm hepinizi bende yatayım tel.kurup..
2 saat sonra oğlana ilaç ve süt vereyim..
iyi geceler kasım güzelleri:)

iyi geceler sedacım..
yaw bu andinayla senin halin nolacak böle?
ama memeci bu sıpalar..:))
neyse sıkın dişinizi yaza bıraktırırsınız(sıkarken kırmayın hee..yeni yaptırdım diş çok pahalı:)))

kızlar bilen bilir ben zihinsel engelliler ve rehabilitasyon merkezi yöneticisiyim ve böle kurumlarda genelde sınıf öğretmeni olanlar çalışır ama nasıl daha 1 ay önce kurs açıldı 1 aylık ona ve onun gibi daha önce açılmış kurslardan sertifika almış kişiler resmi görev alırlar ve imza yetkisi alırlar
cağancım şu anda yeni açılan bir kurs yok artı hem çalışıp hem kursa gitmen imkansız bu kurslar farklı illerde ve haftanın 5 günü oluyo iyice araştır imza yetkinin olup olmayacağını resmi atama yapıp yapamayacaklarını yani yardımcı personel olarak da gösterebilirler dikkat et güzelim

evet canım öyleymiş öğretmen babama yanlış anlatmış yöneticiyle görüştüm sertifika yeni verildi çok aradık sertifika almak için öğretmen ama bulamadık dedi.çok üzüldüm bilseydim alırdım boş oturmaktan sıkıldım artık.ama yeni yılda sertifikasızda çalışılabileceğine dair bi kanun çıkıcak gibiymiş öyle olursa alırız dedi.bilmiyodum ben senin böyle bi yerde çalıştığını canım bu konularda yeni bişeyler olursa haber verirsen sevinirim çok

selam güzeller buluşmuşsunuz maşallah valla hiç birinizin no su yoktu bende
yoksam bende katılırdım yanee neyse fotoları beklios sabırsızlıkla
sedoşumun her halinden belli misafirperver olduğu canımm
andiş valla doktor öle demişti ama ben hiç sormadım pazartesi başka bi
doktora gidicez ona da soriim bare sizede çook geçmiş olsun canımm
yasmincim sizede geçmiş olsun ya anılda eylül gibi antibiyotik içe içe bi hal oldu yavrular yaa
allahtan acil şifalar dilerim
azocum o memeyi bırakamayan bi de biz varız sündüre sündüre bi hal edecek memeyi ona yanıyorum:))

yasmininm geçmiş olsun canım..acil şifalar anıla...üzülme sakın..ilaçla geçecek ..

mysever canım senin de başın sağolsun...allah rahmet eylesin dedene...

vallahi eylül öyle güzel anlatmış ki günü özendim açıkçası..bem de günlerdir babamız çooook çalıştığı için sıkılıyorum..tunada çok kucakçı oldu sormayın...baba gelince ona sarıyor ama az görüyor kuzumm

bu arada andina ve lelalcim size de çok geçmiş olsunn..

iyigeceler fısıtklarr

cagancukum hayırlısı olsun attlım çalışırsın inşallah
bende bi iş ayarlamaya çalışıyorum bakalım bahar gibi başlıcam galiba

diloşum hiç üzülme...geneli nasıl bilmiyorum ama tuna da yaşıtlarını aramıyor..abi abla hastasıı

Sabahın dördü anca cevap yazıyorum canım.Bizim genelimizde yani çevremizdekilerden bahsediyorum en yakın kuzeni yani benim yeğenim sadece üç hafta var aralarında.Ama kız deli oluyo oğuza öpüyor sarılıyor elinden tutmak istiyor ama bizimki sürekli itiyor vuruyor ısırıyor yanına gelince uzaklaşıyor.Mesela bugün parkta hep kendi aralarında oynayan 13-14 yaş grubu üç çocuğun peşinden koşup durdu.Onlarda onu istmiyor :((( Düzelir mi dersin

dilekcim bak diloks2ta söylemiş kafana takmana gerek yok şekil 1a benimki abi abla hastası olsa yine iyi benimki dede-nine hasstası kaydirigubbakcemile3

bu arada göz yaşarması için geçmiş olsun o niye oluyor ki acaba bir götür bakalım doktora iyi olur

Meleğim bende bilmiyorum sanıırm bu aralar televizyon seyrediyor ondan olabilir ayrıca kaşıntı da var böle sürekli göz kırpar gibi harektler yapıyor.Göz doktoruna götüreceğim ama hem gözlerinede baktırırım en son temmuzda bakmıştı

Meleğim bu iki ayrı kişinin alıntısını nasıl yapıyorsun kuzu

selam kızlar...geçmiş olsun dilekleriniz için çook teşekkürler şimdi daha iyi oğluşum , ev revir gibi oldu zaten , eşim feci hasta , batu salya sümük , bende de halsizlik var sonumuz hayır olsun valla :((

dün gece azoyla , lelalle tüm planı yaptık bugün beraber gidecektik , sabah lelalimi aradım gelemiyoruz demek için o bizden beter , çok hasta kankim çoook :((
hava da o kadar güzelki böyle birgünde eve tıkılıp kaldık :( neyse tüm hastalar iyileşsin biran önce..

asorticim doktor ne alaka yeşil çayı yasaklamış bi sorar mısın kendisine? yeşil çay normal içtiğimiz siyah çayın doğal hali zaten , o çay işlenince siyah çay oluyor o zaman siyah çayın da yasak olması lazım.. yeşil çay yani işlem öncesi çayın en önemli özelliği kansere karşı vücutta direnç oluşturması ve metabolizmayı hızlandırarak kilo vermeyi kolaylaştırması..
çinliler günde bir termos yaşil çay içiyorlar ve kanserin an az rastlandığı ülke de çin :)) ben de yoğun emziriyorum biliyorsun günde 2 fincan da yeşil çay içerim..
doktoruna neden yasak olduğunu sorarsan sevinirim , belki benim kaçırdığım bir nokta olabilir :(

Geçmiş olsun canım.Umarım biran önce atlatırsın.

Canım ben diyetisyene gidiyorum.Bu tarz bitki çayları yani zayıflama özelliği olan biberiye,kekik.sinameki yeşil çay gibi en fazla iki fincan izin veriyor aslında hiç içmesende oluyormuş.Gerçi bitki çayını emziren annelere önerilmediği birçok yazı okudum ama doktor ağzından çıkanmı değilmi bilmiyorum.

buarada zeynam beyazmeleğim bizi yalnız bırakmadılar telefonla arayıp aramıza katıldılar gelemeselerde gönlümüz onlarlaydı tşk ediyorum janlarım

çok güzel bir gün geçirmişsiniz canım biz de azda olsa payımızı alalım dedik kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba.Az önce dr.dan geldik.Oğlumun boğazı geçmemiş ve grip başlangıcı var.4 iğne+macro+2 şurup.Yorumsuzum...

Andiş geçmiş olsun Batuşa az önce okudum.Umarım tez zamanda düzelirler:((

ah yavrum benim şeker oğlum kıyamam yaa bebişlerimizin biri iyileşiyor biri hastalanıyor nasıl iş bu yaa ufff vallahi sıcak mıcak ama yaz bundan iyi

evet canım öyleymiş öğretmen babama yanlış anlatmış yöneticiyle görüştüm sertifika yeni verildi çok aradık sertifika almak için öğretmen ama bulamadık dedi.çok üzüldüm bilseydim alırdım boş oturmaktan sıkıldım artık.ama yeni yılda sertifikasızda çalışılabileceğine dair bi kanun çıkıcak gibiymiş öyle olursa alırız dedi.bilmiyodum ben senin böyle bi yerde çalıştığını canım bu konularda yeni bişeyler olursa haber verirsen sevinirim çok

üzüldüm canım ama napalım hayırlısı buymuş demekki sen kaldığın yerden devam et KPSS çalış belki orada işe başlasan KPSS yi erteleyecektin bu senede olmayacaktı belki bunda da vardır bir hayır çünkü bir yerde çalışırken hazırlanmak çok zor oluyor gerçekten en azından sen gündüzleri de fırsat bulabilirsin biraz çalışmak için benim gece oğlanın uyuttuktan sonra dışında hiç fırsatım olmuyor o da ancak 1 saat falan olabiliyor :çok üzgünüm:

Meleğim bende bilmiyorum sanıırm bu aralar televizyon seyrediyor ondan olabilir ayrıca kaşıntı da var böle sürekli göz kırpar gibi harektler yapıyor.Göz doktoruna götüreceğim ama hem gözlerinede baktırırım en son temmuzda bakmıştı

Meleğim bu iki ayrı kişinin alıntısını nasıl yapıyorsun kuzu

hımm bi götür bakalım canım
canım bak yazılanları okurken sağ altta alıntı yap falan varya onun yanında MQ diye bir bölüm var alıntı yapmak istediklerini orada MQ ya tıklıyorsun en son hepsi bitince ya alıntı yap'a ya da cevap yaz'a tıklıyorsun hepsini sorayla gösteriyor şu an bende olduğu gibi sende aralarına yazacağın cevaplarını yazıyorsun, sonrada okumaktan Eylülcüğümün gözü bozuluyor :lepi:

Back
X