2008 Kasım Anneleri

tamam canlarım bu akşamdan başlıyorum rezeneye.ne kadar içiriyorsunuz Tunaya ve Yiğit Efeye siz.küçükken 20-30 ml içiriyorduk.şimdi büyüdüler tabi :)

Son düzenleme:
saphiracım teşekür ederim bi tek sen ilgilendin çok sağol canım
dilokscum geçer dedi ama ne zaman geçeceği çocuktan çocuğa değişiryormuş

asortim yazıcam bi türlü fırsat bulamadım , batunun da alerji oranı yüksek biliyorsun , doktor %90 2 yaşında geçer dedi , inşallah eylülünki de 2 yaşında geçer..
saphira yazmış zaten bol bol yeşil yapraklı sebze özellikle marul yedir , birde fındık ceviz badem yesin tatlım :)

tatlım süt oranı düşük ama kaç bilmiyorum , doktorumuz süt alerjisi düşük ama genel alerji düzeyi yüksek dedi , maalesef sık sık burnu tıkanıyor , üşütmeleri bronşite çeviriyor , zyrtec ve zariten kullanıyoruz değişimli olarak..
çok kötü brşeymiş bu alerji olayı , Allah beterinden korusun ama bunu da çeken anlar ancak :(

aynen canım ya hiç sorma bizim ki de sürekli hasta oluyor bea
inşallah bir an önce geçerde rahat ederler bebişlerimiz sanırım
ırsi teyzeside
aynen böleydi bir tek süte alerjisi yoktu astımı vardı birde annem tam 7 8 sene uğraştı
şimdi geçti allaha şükür

yavrum kokoşum valla şimdi fark ettim geçmiş olsun alerjik bi yapıya sahip olan çocuk nasıldır bilirim benim büyük oğlumda toza tüe kıla vardı bebekken hep toz alırdım havalandırırmdım zor ama geçiyor şu an öle bi problemi yok
bizim doktor 2-4-7 yaşlarda alejisini atar dedi benimki 7'de toparladı inşallah batuda eylülde 2'de kurtulurlar

tamam canlarım bu akşamdan başlıyorum rezeneye.ne kadar içiriyorsunuz Tunaya ve Yiğit Efeye siz.küçükken 20-30 ml içiriyorduk.şimdi büyüdüler tabi :)
canım açıkcası ben rezene sadece 1 kutu kullandım hiç ihjtiyaç duymadım şu anda zaten gerek duymuyorum
ben 8 en geç 8.30 gibi akşam yemeği yediriyorum saat 9:30 - 10:00 arası ballı süt veriyorum ve sallıyorum benimki biraz daha bünye olarak alışık olduğu için fazla direnmiyo ama eminim seninki az zorlar ama düzene girene kadar
belli bi saat edin şimdi seninki 4'de yatıyo 10'da yatması için değilde 12 olsun mesela yada 11 e doğru başlaa onunla konuşmaya ve işe pijemalarını giydirmekle başla giydirirken konuş sürekli anlat ona artık yatması gerektiğini yatarsa daha güzel bir kız olacağını daha çabuk büyüyeceğini inan her şeyi anlıyor bu melekler nasıl uyuturyosun bilmiyorum sallıyorsan ninniler söle masal oku ama bunları onun yatağının yanında ve loş ışıkda yap artık gece olduğunu ve uyuması gerektiğini anlat
biliyorum şu an bu senin çok zor ama geçecek bu bi dönem ve duru hanımın bu rahata alışması biraz ipleri al ger onu inan düzene grecek kendi sağlığın içinde onun sağlığı içinde
aslında ben bi ara kimden duydum hatırlamıyorum ama doktorların uyku problemi olan çocuklar için verdiği ilaçlar varmış saatini düzenleyene kadar ve bitkisel doktoru ilede görüşebilirsin belki yardımcı olur sana

Son düzenleme:
asorticim bizde de kocam alerjik bünyeli ondan dolayı hep korkardım zaten , inşallah oğlumuz sana çekmez derdim ama çeti maalesef , şimdi de inşallah 2 yaşında geçer diyorum.. kocam da hep hasta olur , hastalığı inanılmaz uzun sürer , burnu akar ciğerleri dolar , doğru dürüst nefes alamaz.. ay inşallah bizimkiler öyle olmaz ya :(

iyi akşamlar hanımlarr
yaa işlerimiz çok yoğun bir türlü bakamıyorum kk yaa ve bu yoğunluk böyle 2 ay devam edecek maleseff:((
ama akşamları sizinleyim yağmur hanım izin verdiği sürece:))
geçmişe bakııp hemen geliyorum

kızlar alerji zor bi hastalık
eşimin anne tarafı ablası yeğenleri kendi hep alerjik bünyeli benim annem astım hastasıydı
çok korktum çocuklarda çıkacak diye çok şükür bişey çıkmadı ikisindede
inşalah kuzularınız 2 yaşında atlatırlar bunu inşallah
safişcim sende zeynanın dediklerini bence dikkate al gerçekten işe yarıyor

ay o kadar meşguldümki bugün kafamı kaçıyacak vaktim olmdı
bazen alıp başımı gidesim geliyo valla

ayy hava öle kötü ki anlatamam kızlar uuuvvvvv sesleri gelio rüzgardan birde yağmur yağıyor
rüzgar cama vuruyoo anneciiimmmm

safişim ben rezene çook uzun zamandır vermiyordum...1,5 ay önce yine artmıştı gazı vermeye başladım biz de değişmedi ben de usandım vermedim artık..hatta 1 yaş kontrolünde dr gaz ilacı yazmıştıııı..ama almadım..

.ev klima ile ısınıyor ya bizimm..baharada geçer umudum varr..allahtan eskisi kadar beter değil..

ama uyku için iyi geliyormuş..

biz de akşam 9 gibi son öğünü yeriz...sonra 11 den önce içmez süt..11,5 olur ehh belki birazını içer..içmezse de sallarım uyku arası veririm yarısını..hepsini vermiyorum uyanıyor..

eskiden yatarken 2000 gece 2000 içerdi..şimdi ise günde toplam o kadar olmuyor..

Back
X