aaa ben severim valla kocişle oynaşmayı fanfiniyi :kedi:
tabi çocuk olduktan sonra biraz sekteye uğradı benimde canım bazı zamanlar hiiiiç istemiyor aşırı yorgunluktan ve uykusuzluktan ileri geliyor
ama genel olarak bunu hayatın parçası görürüm ve acayip rahatlarım ben, hele böyle özel günleri geceleri daha bir seviyorum nedense o kırmızı donlar gecelikler eşimden çok beni kışkırtıyor
çitosum işin sırrını bilmiyorum valla kocişi seveceksin bu biiir
fanfiniyi seveceksin bu ikiiiii
ama en önemli kendini seveceksin bu da üüüüüççç
anne olduktan sonra annelik içgüdüsü, kadınlık içgüdüsünden daha ağır basıyor o yüzden bir anne sanki seks yapmaz yapmamalıymış gibi bir izlenim uyanıyor kadınlarda aslına tam tersi annelik tam anlamıyla bir kadın olduğunun da bir göstergesidirki dişiliği her zaman korumak gereklidir, bazen öyle anlar oluyorki kocişten nefret ediyorum dokunmak dahi istemiyorum işte annelik güdüsünün ağır bastığı zamanlarda yaşanıyor bu psikolojiyi kendi kendimize yenmek lazım diye düşünüyorum ben
ve hepimiz biliyoruz ki bu yolla erkeğimize yaptıramayacağımız hiç birşey yok kaydirigubbakcemile3
haa andinamın dediği gibi biz de azıcık kocişler öpüşmeye koklaşmaya oynaşmaya başlasak bizimki hemen dibimizde bitiyor aramıza girip oturuyor o uyuduktan sonraya bırakıyoruz tabi mecburen ama en zoru bunun için zaman yaratmak geçen günde yazdım yaa çocuk 12ye kadar uyumadı o uyudu ders çalışmak istiyorum daha diş fırçalamak kremlenmek falan var çocuğun gece sütü hazırlanaca bunlarda nereden baksan yarım saat tutuyor derste en az saat olsa yatağa girdiğimizde fanifiniye hal kalmıyor zaman problemi var ama napalım bunlarda geçecek