2008 Kasım Anneleri

nan bi anama gidim gelim dedim maşallah çeneniz düşmüş yerlerde gezio
selam herkese
ben bugün bom mokum! biz ayrıldık sanırım kızlar.bugün feci tartıştık ve bitti.geri dönüşü olacağını sanmıyorum artık.Allahım daha ne kadar üüzntü yazdı bana bilmiyorum ama katlanamıyorum artık! çokzor günler beni ve kızımı bekliyor maalesef,maalesef büyük aşk bitti! mafoldumben
aman yaa korktum kızım yaa geçmişi okuyunca rahatladım bebişim
konunun aslı ve özeti şu eşim heşeyde beni suçlar,misal oki düşsün e senin yüzünden düştü der veya tutamadın vs.. der.bi tabak kırsn oki,hemen e kenara koymuşsun çocuğun yetişebileceği yere der.yani yağmur yağsa o da senin yüzünden diceksin derim.bu bizim genelde süre gelen bir sorunumuz ve ben hep düzeltmesini istiyorum kendisinden ama o itiraz ediyor bu huyunu kabul etmiyor.aslında sadece bana karşı değil başkalarına karşı da yapıyor bunu.hemen bir suç ve suçlu buluyor,genelde de günah keçisi tabiki benoluyorum
ayy bizim ki de öle bu kadar olmasada çocuk hastalanır ben çok geziyormuşum o yüzdenmiş hiçç tınlamıyorum bile konuşup konuşup susar ben heee derim sadece
valla o kadar çok kızıyorum ve boşanacam derim ki içimden ama seviyorum işte
o da beni sefioo

selam kızlar ,bugün yoktum ,hastanelerde koşturdum ,3 saat müşahede altında kaldım serum yedim 3-4 tane iğne ,mahvoldum resmen ,bir sürü tetkik yapıldı ,safra kesemde taş var hemde oldukça büyük 6-7 tane her biri 16-20-25 mm çapında ,aslında bugün acil ameliyat olacaktım ama kan değerlerim yüksek çıktı ,bir hafta diyet yapıcam ilaç kullanıcam ve haftaya büyük ihtimal ameliyat olucam ..
bu sabah şiddetli ağrı ile kıvranarak acile götürüldüm ,ve devamında da yukarda anlattıklarım gerçekleşti işte ..hala iyi değilim ..
canım ya çook geçmiş olsun rabbim acil şifa versinopuyorumnanaktan
herkes hakettİĞİ kadarını yaŞar dİİlmİ zeynacım senİde sevİyom fısıtĞım
alsanaalsanasmile
lavişim napalım yavrum hayatın draması varsa rondonun kreması var :))
nan hastayım senin bu laflarına
dsc00080td.jpg
[/URL][/IMG]

lavişcim sen kaldırsanaaaaa
ben yaptım yağmurun fotoyu
maşallah ya fıstığıma
idlokscum geçen gün sen soruyodun cnm imageshackta resmi nasıl yüklüyosunuz diye

idloks kim nan yeni birimiaklinialirimsmile

bu arada beyazmelek anlatmış vücut çorabınıbilmiyorumkismile

slm kızlar geçmişi okuyamadım bugün hani geçenlerde hasta evine gidiyorum demiştim ya anneannemin ablasıydı bir hafta önce vefat etti onun 7 si vardı bugün oradaydım mekanı cennet olsun inşallah
eylülcümmm çok üzüldüm cnm arkadaşım bnm yaaa kıyamam sana dayımın kızı ameliyat olmuştu safrada taş vardı kolay geçti ameliyatı inşallah seninki de kolay olur cnm telefonum kapalı cnm biliyorsun açık olsa hemen aradım seni ii haberlerini beklioruz cnm bnm

Sabahın dördü ve ben sapişi merak ettiğim için dayanamadım açtım bilgisayarı.Umarım düzelirsiniz tatlım.Ama maalesef bugibi ilişkilerde birkişinin sürekli alttan alması gerekiyor.Bir çoğumuzun eşi bu konuda maalesef acımasız.Ve karşı tarafı anlamamakta ısrarcı.Bende daha hamile kalmadan önce çok sorunlar yaşadım ama bizim en büyük derdimiz çocuğumuzun olmamasıydı ve çevreden etraftan bir söz duyduğumda birbirimize sarar haldeydik.Çok kötü bir dönem geçirdim bende inan.Tedavi sürecinde bile en küçük yanlış bir hareketin sebebi ve suçlusu ben oldum.Ama o zaman bile hiç boşanmayı düşünmedim.Konuşmayı bilmiyorduk biz.Oturup konuşnayı bırak yüz yüze bakmayı bile bırakmıştık.O kadar kötüydü yani.

Hiçbirşey eskisi gibi olmuyor biraz sabır etmek lazım ve allaha şükretmek lazım.Bizden kötüleride var.Hergün kocasından dayak yiyip oturan,Ailesi sahip çıkmayab,çocukları zorla elinden alınan,eziyet çeken birsürü kadın var.

Canım dediğin gibi herşeyin hayırlısı.Umarım aranız düzelir ve duru okyanus annesinden veya babasından ayrı kalmak istemez.

günaydın kızlar
bu sabah çok sinirliyim öbür tarafa
gerçekten iyice terbiyesizleşiyorlar neysee

güzel bir gece geçirdim mutluyum sağlıklıyım huzurluyum
yasmincim hiç merak etme btün hafta sonu migren çektim kendimi atasım geldi balkonlardan falan ama geçiyo sıkı bi ağrı kesici iç geçer

sedoşcum başınız sağolsun toprağı bol olsun

kız asortik kafa öle haber vermeden gitme oraya buraya merak ediyos heee

günaydın güzeller güzeli hatunlar
bu sabah sinirli kalktım
uyuz değer kadir bilmez mahluk noolcek
asortikanın bi yazısı varya değer verdik yeteri kadar artık herkes ederi kadar
bundan sonra bööle
neyse anladınız kime olduğunu
zeynacım hayırdır neye sinirlendin yavru kuşum boşverrrr
giden gitmiştir gittiği gün bütmiştir demi tatlım
2 misafirimiz var çay kahve ne arzu ederler acaba :)))
yasmincim bu dediğin laf hakkaında bi anım var acı anlatmiicem bi ağzrı kesici iç geçer kuzum parol marol ne varsa
o koca-patron-kaynana şeytan üçgeni seni böyle yapıyo boşver onları sarıl anılına bak bişeyciğin jkalıyomu akşama
sedacım başınız sağolsun canım

hayırdır maytabım güzelim ne sıktı gene canını bu kadar

evet ya giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir

hayır bide dönebileceğini sanıyo ya o komik ebediyen gittiler farkında değiller

gunaydınnn zemuszemus
ben bu sabah cok mutluyum cok guzel bır aksam gecırdım
geceyı soylemıyorum yalnız :kedi:

saphıra aksam sureklı aklımdaydın ama evımızde olmadıgımızdan nete bakamadım
gece bır ara uyandım aklıma geldın yıne cok uzulmustum kııı
barısmıssınız cok sevındım canım
bosver sen bu tavırlarını esının hepımızın esı aynı terane
ben bıle alıstım yanı kı sen bızden de kıdemlısın

eylul gecmıs olsun canım

zeyna ve mmf kardesler ıkınızın bırden sınırını ne bozdu boyle

gunaydınnn zemuszemus
ben bu sabah cok mutluyum cok guzel bır aksam gecırdım
geceyı soylemıyorum yalnız :kedi:

saphıra aksam sureklı aklımdaydın ama evımızde olmadıgımızdan nete bakamadım
gece bır ara uyandım aklıma geldın yıne cok uzulmustum kııı
barısmıssınız cok sevındım canım
bosver sen bu tavırlarını esının hepımızın esı aynı terane
ben bıle alıstım yanı kı sen bızden de kıdemlısın

eylul gecmıs olsun canım

zeyna ve mmf kardesler ıkınızın bırden sınırını ne bozdu boyle

Ya Miniğim bitakım insanlar pislik yapıp kaçtılar resmen.Diğerlerini de çukurlarını çekmeye çalışıyorlar.Çok ayıp ya.Ortaokul mantığı bile değil.Yazıklar olsun canım diye başladığımız mesajlarımıza...

mmf cım yok onluk olayına gıremem ben
cok utanırım bakma dun burada konustum ama ben esımden de cekınenlerdenım canım ya

aksam esımın arkadasının evındeydık cocuklarıyla oglum cok guzel oynadı eglendı ben de mutlu oldum tabıı
o mutlulukla sarılıp uyuduk canım

senın o zeytınyag varya zaman zaman bızım evdekı de onun aynısı oluyor takma kafana

yasmın ne oldu anlamadım ben yaa
yıne mı hortladı sorunlar

Back
X