2008 Kasım Anneleri

Ben bu tarışmalarda tarafsız kalmayı tercih ediyorum.Ben hepinizle ordakilerlede sizlerlede dostluğumu arkadaşlığımı kaybetmek istemiyorum.Yapmayın kızlar lüften kapatalım bu konuyu çok üzülüyoruz gerçekten

diloksçum denizannem iyiki K.K'dan ayrılmışım elit tabakadan insanlarla beraber olduğunu söylemişti.Ama sanırım özrünüde diledi.

Lavinyacım bende çok şaşkınm bu duruma kendimi annesi babası ayrılmış çocuk gibi hissediyorum.

Tamam kızlar ya boşverin artık bitsin kapansın bu konu.En güzelini sedam söylemiş katılıyorum

özrünü dilemiştir tamam ama kimden
kim kabul etti
kim etmedi
kimse o faceden özelden taciz eden açık açık yazsın madem
adam gibi çıksın yazsın
sizde bu kadar iyi niyetli olmayın isterseniz

lavişimin dediği gibi geçmişe baktıkça içim sızlıyor ne güzel anlaşıyormuş herkes, ama biz iki gündür burada mutluyuz bayada sakindik yani demekki giden gitsede mutlu kalıyoruz biz herşeyi yoluna sokuyoruz

denizannemin ettiği lafa çok üzüldüm bende bişeyler yazdım oda açıklmasını yaptı face'den de yazdınız mı bilmiyorum buradan da hakaret içeren sözler yazıldığını iddia ediyor az önce söylediğim gibi benim gözüme çarpmadı ama gerçekten böyle birşey varsa buradaki arkadaşlarıma da rica ediyorum artık uğraşmayın iyi kötü söylemeyin bişeyler yeter artık onlarda sussunlar bizde herkes kendi dünyasında mutlu olsun bence

kızlar ben kaçar iyi takıldım bugün buraya yaprak dökümü yalan oldu gerçek yaprak dökümünü yaşıyoruz burada
kırk yılın başında izleyeyim dedim oda gitti neyse sizden değerli değil yaaopuyorumnanaktan

oğluşu yatırdım ortalığı toplayayım da gideyim ders çalışayım biraz, burada elit tabaka avam tabaka derken ÖSYM beni memur tabakasına almayacak .... gibi kalıcam ortada kaydirigubbakcemile3 öpüyorum hepinize,herkese iyi geceler iyi uykular kocişlerinizle ve tontişlerinizle tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Ha bir de bişi belirtmek istiyorum.Denizannem gidiyorum bir süre uzak kalmak istiyorum demişti.Çok üzüldüm hatta özelden de konuştuk.Çünkü ben gerçekten gideceğini düşünmüştüm.Bunun bir bölünme ve örgütlenme olduğu inanın hiç aklıma gelmemişti.Fazla iyi niyetliyim sanırım.Çünkü bence bu gitmek değildi.Şimdi anlıyorum ki bu bir seçimmiş.Gerçekten çok yazık.

Ortada hakaret falan olduğunu düşünmüyorum.Lütfen herkes kendi yoluna baksın.Bundan sonra bahsetmeyelim.Burası herkese açık yazan yazsın.ınsanları da belge göstererek suçlayalım.Bu ne ya. Yarın sabah umarım herkes bunları unutmuş gibi davranır..

asorticim burada kereviz nasıl satılıyor biliyor musun..ben çok şaşırmıştım..kökü yok...sadece sapları..ama nasıl pişirilir bilmiyorum..öğreneyim de ben de yapayım..

Back
X