- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #55.861
yasmın ben bu adamı evinde dusunemıyomm zemuszemuskarısı cıldırıyordur
hıc sanmıyorum
evlerınde yapamazlar bu davranısları sıkarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yasmın ben bu adamı evinde dusunemıyomm zemuszemuskarısı cıldırıyordur
çitos baban nasıl oldu canım ya...bi fırsatını bulupta soramadım.kusura bakma(
canım motorlu tasıtlar zaten vergı mukellefıyetı olan vergı daırelerıne baglı degıl
bulundugun sehrın tum motorlu tasıtları aynı vergı daıresıne baglı
ama kayıt hatası olduguna gore benım ruhsat noksan kayıtlı sanırım
ya da patronla calısan farkını gozetıyor bu devlet daırelerı
tabıı benımkı son model degıl
dogru soyluyorsunuz valla kızlarr
hakketen cıtos baban nasıl yasmın annecıgınn yarınmı tahlıl yaptırıcak nerde olcak amelıyat
dogru soyluyorsunuz valla kızlarr
hakketen cıtos baban nasıl yasmın annecıgınn yarınmı tahlıl yaptırıcak nerde olcak amelıyat
beyazcım bende oyle bır keresınde saat 10 da geldım esımı aramısl bı panık benı aramıslar bende uyuya kalmısımm neyse esım aradı nerdesın gec kalmıssın ayıp olmus dedıı bende telefonda sınırlendım senın gıbı saat 830 da yatmıyom dedım ogun bugundur erken gelıyom ama tam saatımdede cıkıyomm erken gelıp gec cıkmamaya dıkkat edıyorumm
demekki küçük büyük işyeri farketmiyor türkiyeninm neresinde de olursan ol işte huzursuzluk,kuyu kazanlar, patrona yalakalık yapanlar eksik olmuyor
Ya kızlar bu adam acayip bişi.Kaynanam gibi inanılmaz titiz.Simetri hastalığı da var.Biriyle tokalaşsın özel tuvaletine girip elini yıkar hemen.Biri hapşırsın hemen kolonya servisi yaptırır.Boş zamanlaımız çok nadir hadi temizlik yapsın herkes.Birimizin yanına otursun iş için önce masayı toplar.Bi kaynanam bi bu ayyy valla çıldırtacaklar.Allah sabır versin benim gibi arkadaşlara da...
buradayım
netten arabanın vergısını odemeye calısıyorum ama tum bılgıler dogru olmasına ragmen hatalı kayıt dıyor sınır oldum
en ıyısı cıkıp bankadan odemek sanırım
yasmin hastanede yatacakmı yoksa hemen çıkacakmı???
günaydın millet
zeynam ve maytabım neye kızdınız yine yavruşlar,kalimero gibi bende fransız hissettim
çitosçum çok geçmiş olsun batuşa,şu kış bi geçsede grip mevsimi de bitse
beyazmeleğim o şikayet edene daha çok kızdım ben,patronundan çok
yasmincim senin patrona kk cak uyuz olıuyoruz canım
kalimerocum geçmiş olsun cnm ama geçti galiba diş ağrın
başka ne yazıcaktım unuttum sanırım
bu arada yasmincim söyleyeceğim onu da unutuyorum senin arkadaşın sevda'nın bugün doğum günüymüş sanırım nice mutlu senelere dileğimi iletirsen sevinirim o da kocasıyla,bebeğiyle mutlu yıllar geçirir inşallah
günaydın millet
zeynam ve maytabım neye kızdınız yine yavruşlar,kalimero gibi bende fransız hissettim
çitosçum çok geçmiş olsun batuşa,şu kış bi geçsede grip mevsimi de bitse
beyazmeleğim o şikayet edene daha çok kızdım ben,patronundan çok
yasmincim senin patrona kk cak uyuz olıuyoruz canım
kalimerocum geçmiş olsun cnm ama geçti galiba diş ağrın
başka ne yazıcaktım unuttum sanırım