2008 Kasım Anneleri

evet canım kıızm bana doğumgüün hediyesi geldi :) Serra da çok güzel bir isim Adıyla yaşasın kuzucuk:) Okyanus ismini beğenmedin mi tatlım,daha çok o dikkat çeker de genelde

Vira çok güzelmiş anlamı harbiden.Adıyla yaşasın canım:)

Saphiracım 4 yeğen var bende 3 erkek 1 kız.E benimki de erkek.Dolayısıyla kıza hepimiz bişiler alıyoruz, kız bebek hevesimizi onda gideriyoruz.Tabak çanak takımı aldım, bebek aldım kocaman çok güzel ama o ne yaptı.Hiçbiriyle oynamadı.Diğer kuzenlerinin kamyonlarıyla oynadı.Bazı kızlar demek böyle oluyo:)))

saphira okyanusa alışığım yegenimin adı ondan alışık oldugumdan belkide duru yok ailemizde oda senin meleğinden dolayı sevdim

kız anneleri aslında zor durumda çünkü kızlar birde baba delisi valla bizde durum bu

duru okyanus meleğimde adıyla yaşasın

koş safişim koşşş...vallahi benim eivmde de bir çok hasar gördü...alıştım eşyaya değer vermiyorum artık...sanırım bira da koruyamıyorum..

kızlar babaya erkekler anneye..

sın zamanlarda o kadar istiyor ki beni sıpa..geliyor eğiliyorum..arkasını dönüyor.kucağıma oturuyor bir de iyice yerleşiyor kucağıma ..elimi de tutup vücuduna sardırıyor..

sanırım bu dönemde bize daha çok düştüler..siz de farkettiniz mi böyle bir durum..eskiye göre daha fazla yanii

bugün yaprak dökümü var...heyecanla bekliyorum..ammaa artık reklamlarında herşeyi gösteriyorlar..safişim sen de takip ediyorsun değil mi

yasmın sağol canım

sen şanslısın erkekler anneye düşkün ben çok kıskanıyom evdeki sevgi yumaklarını beni aralarınada almıyorlar baba kız ohhhh

Ah canım ah, devamlı kucakta.Çalışıyorum ve eve gidince biryığın iş oluyo.Paçamda bi çocukla yapamıyorum.Kocam da titiz.Ona da gitmez benden.O yüzden çok zor durumda kalıyorum((

Canlarım ben kaçıyorum.Hepinizi öptüm.Yarın sağlıklı mutlu haberlerle buluşalım.Byyys

sağol zeynacım tabiki gelişmeleri yazarım...
vira hoşgeldin aramıza:)
benim kızımda olsaydı adını serra koymayı düşünüyodum..
doğru sözlü verketli demek:)
halada düşünüyorum kız olursaaa...
allah analı babalı büyütsün.:CüvCüv:
ha erkeklerin annelere düşkünlüğüne gelince :
yok öle bişey benim oğlum tam bir babacı..
sonra değişirmi bilmem..:bbo:

ay yasmn bacımınkide iş valla iş yerinde hav hav bi patron evde titiz bir koca çekilmez bir kaynana ve anne aşığı bir bebekcik

offf valla dilekçim dediğine katılıyorum son 2 haftadır oğlum bana hiç olmadığı kada düşkün sürekli bacağımda kucağımda almasam atıyor yerlere kendini delirmeme az kaldı zaten bütün gün kafam bi dünya oluyo bide o ağlamıyormu
ama napalım geçecek onlar çok tatlıııııııı

hoşbulduk canım evet serra çok hoş bir isim bende çok seviyorum nedense:roflol:

amin canım sağlıkla hepimizin bebekleri için ALLAH korusun canım yavrularımızı

canım senin erkeğin babacı hayret ama ilerde değişir benim eşimle kızımı gör bana acırsın :çok üzgünüm:

öle deme kız zeyna..
çok şekerler..
düşünsene hep seni istiyo..
bizimki bazen gelmek istiyo bana ama işine kim gelirse onun peşinde..
bu çocuk çok fena olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…