2008 Kasım Anneleri

korkma maytap kafa ev uçmaz bizimki uçmadıysa bu zaman kadar sizinkide uçmaz
samsuna 100 km kaldı yemek yedik şimdi durup bide cigara çektim devam
uyku bastırdı uyuyamıyorumda yolda denicem bakalım

bu arada yasminimle konuştum sesi daha iyi geliyordu annesini eve getirmiş durumu iyiymiş
dün gece de teyzesi kalmış annesinin yanında refakatçi olarak yasmin Anıl'la kalmış yine evde iyi olmuş sevindim

günaydın şekerler
zeynam nerden girdin kız nete ,mobil hatun seni kaydirigubbakcemile3 haber verdiğin iyi olmuş canım aklımız sendeydi,yolların açık olmasına çok sevindim canım

oh iyi bari eve çıkmış ya yasminin annesi bundan sonrası daha kolay ve çabuk olur.çorbasıymış,meyvesiymiş,ilaçlarlarıyla hemencik iyileşir

herkese merhaba.çağanı uyuttum geldim.birazdan pazara gidicem.annemin gelmesini bekliyorum.havada buz gibi dışarısı bembeyaz.iyice kapanıp kaldık eve.yavrum kapıya gidip baş baş yapıyo ama götüren yok.

ben geldım
hafta sonu gunu esım ıse gıttı
ben de evde oglusuma ne yapsam dıye dusunuyordum kı babam geldı bızı aldı
sıcacık evımızde annemın yaptıgı ev pıdesı ve cayımız ıcın beklerken nete takılayım dedım
allahtan aılelerımız var sukredıyorum allaha
arkamızda aılemız olmasa cok cekerdık bu koca tarafından

dun aksam esımın aılesıne cok kızdıgım ıcın artık esımle de tartısıyordum neredeyse
bır turlu rahat bırakmadılar bızı ama sımdı sakınım

zeynam yola cıkmıssın canım mobıl hatun yollardan ses verıyorsun
ınsa allah sag salım yavrularına kavusursun ve eglencelı vakıt gecırısınız lavısle
ayrıca da tebrık edıyorum senı 4 olan notları 1 olarak yorumlayabıldıgın ıcın

mmf canım beykozdaydın sanırım
burada da gece bır bınanın catısına sureklı bırseyler carptı sanırım
ayrıca ruzgar mızıka calıyordu resmen ben uyuyamadıgımdan dua ettım allah dısarıdakılere soguk evlerde oturmak zorunda olanlara

kızlar burada kan arayanlar için falan bi bölüm vardı sanırım.neresi olduğunu bilen varmı?annanem pazartesi günü kalp ameliyatı olcak izmir ege üniversitesinde kana ihtiyacımız var.akraba olmaması gerekiyomuş.bulmaya çalışıyoruz.belki yazarsam bi faydası olur diye düşündüm.

ben geldım
sıcacık evımızde annemın yaptıgı ev pıdesı ve cayımız ıcın beklerken nete takılayım dedım

dun aksam esımın aılesıne cok kızdıgım ıcın artık esımle de tartısıyordum neredeyse

ınsa allah sag salım yavrularına kavusursun ve eglencelı vakıt gecırısınız lavısle

ayrıca ruzgar mızıka calıyordu resmen ben uyuyamadıgımdan dua ettım allah dısarıdakılere soguk evlerde oturmak zorunda olanlara

afiyet olsun canım.oh ne güzel ailenle sıcacık oturuyosun

safiş avatardaki de sen mi oluyorsun aklinialirimsmile
kız kendime benzeyeni bulamayınca bi tane attırıverdim ben de oraya kaydirigubbakcemile3
ben geldım

evliliklerde neden hep aileler huzursuzluk yaratırki hayret bişi ya..neyse ki ailen hep yanında canım..afiyet olsun opuyorumnanaktan
kızlar burada kan arayanlar için falan bi bölüm vardı sanırım.neresi olduğunu bilen varmı?annanem pazartesi günü kalp ameliyatı olcak izmir ege üniversitesinde kana ihtiyacımız var.akraba olmaması gerekiyomuş.bulmaya çalışıyoruz.belki yazarsam bi faydası olur diye düşündüm.
cagancukçum kan grubu ne anneannenin,hemen duyuralım herkese,pazartesi ege üni ye gitsin kan verecekler

kız kendime benzeyeni bulamayınca bi tane attırıverdim ben de oraya kaydirigubbakcemile3

evliliklerde neden hep aileler huzursuzluk yaratırki hayret bişi ya..neyse ki ailen hep yanında canım..afiyet olsun opuyorumnanaktan

cagancukçum kan grubu ne anneannenin,hemen duyuralım herkese,pazartesi ege üni ye gitsin kan verecekler

cnm B RH+.ilgin için sağol tatlım.

merhabalar kızlar ankara da sabah kar ve yagmur yagıyordu sımdı ıse gunes actı
yasmınımle bende konustum annecıgını cıkarmıslar daha ıyıymıs

Back
X