2008 Kasım Anneleri

Oyy yasminim oyy.Sıkıntılarını anlayıp yardımcı olamamak beni çok üzüyor canım.Ama her zaman yanındayım bunu bil.Ama elimden bişi gelmiyor şu an için.allah sabrını artırsın.

Yakınlarda var mı izin alma imkanın?

Oyy yasminim oyy.Sıkıntılarını anlayıp yardımcı olamamak beni çok üzüyor canım.Ama her zaman yanındayım bunu bil.Ama elimden bişi gelmiyor şu an için.allah sabrını artırsın.

Yakınlarda var mı izin alma imkanın?

Sağol canım.Biliyorum yanımdasın, yanımdasınız..Ayın 25.inden önce kesinlikle yok.Geçen yıldan 1 hafta, bu seneden 3 hafta var.Ama hiç bahsetmiyo şerro:)

yasmincim canım üzülme canım yaa inşallah akıllanır o da
en önemlisi bebişlerimiz aklımıza geliyor zaten böle durumlarda canım
herşey onlar için babalar bedavadan baba oluyor ama anneler hep onlar için çalışıyor
o da aklını başına alacaktır

kız yasmin valla senin kocana ben hiç bişi diyemicem artık onu Allaha havale ediyorum sanada dünyanın en büyük sabrını diliyorum sabah 5'e kadar nette oturacak he emin ol saat 1'de o pc ve modem balkondan aşağıya inmişti bizde her şeyin zamanı ve yeri var

miniğim bende böle değişik tadlar yapmak isterim ama bunca senelik karıyım hala yaptığım görülmedi ama evde hazır ayıklanmış temizlenmiş ıstapanağım var akşama yapayım bakayım nasıl olacak he yapayım derken totom kalkarsa eve gidince

yasmincim canım üzülme canım yaa inşallah akıllanır o da
en önemlisi bebişlerimiz aklımıza geliyor zaten böle durumlarda canım
herşey onlar için babalar bedavadan baba oluyor ama anneler hep onlar için çalışıyor
o da aklını başına alacaktır

AMİN CANIM.Sağol haklısın.Annelik çok farklı bişi.Ben babamı çok severdim.Annemden daha çok.Olgunlaşmaya başlayınca, bir de bebe doğurunca annem benim için daha kıymetli oldu..Annelerin sevgisi en gerçek ve sonsuz..

kız yasmin valla senin kocana ben hiç bişi diyemicem artık onu Allaha havale ediyorum sanada dünyanın en büyük sabrını diliyorum sabah 5'e kadar nette oturacak he emin ol saat 1'de o pc ve modem balkondan aşağıya inmişti bizde her şeyin zamanı ve yeri var

miniğim bende böle değişik tadlar yapmak isterim ama bunca senelik karıyım hala yaptığım görülmedi ama evde hazır ayıklanmış temizlenmiş ıstapanağım var akşama yapayım bakayım nasıl olacak he yapayım derken totom kalkarsa eve gidince

Onun normalde laptop var.Home pc benim şu an kullandığımız.Dedim gece zaten.Senin benim olmaz ama artık kullanma pc mi.Laptopu da al salonda ne biiip yersen ye dedim...

Gülizim bu nasıl bi odun anlamadım.Sabrediyorum ama taşmak üzereyim..

yasminim yıllık iznini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bazı şeyler yoluna girer

bu arada eymen geldi kızlar, babası bıraktı onu sağlık ocağına gidecek oradan da pazara gidecek eymen benim yanımda ve ortalığı talan etmekle meşgul gamyoncuiremsu

günaydın kızlar

yasmincim allah sabır versin benim kocamda geç saatte yatmayı sever hafta sonlaro okan bayulgen internet oyun derken oda geç yatıyor bazen hafta içide oyuna dalıyor gerçekten çok sabır isteyen bişey allah sanada banada sabır versin tatlım

yasminim yıllık iznini sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bazı şeyler yoluna girer

bu arada eymen geldi kızlar, babası bıraktı onu sağlık ocağına gidecek oradan da pazara gidecek eymen benim yanımda ve ortalığı talan etmekle meşgul gamyoncuiremsu

beyazmelek kocan eymensız saglık ocagında ne yapacak

zeyna ben de yenı yenı mutfak ıslerıne karısıyorum bılıyorsun
ılk heves olabılır ama zevk almaya basladım yavas yavas

günaydın kızlar

yasmincim allah sabır versin benim kocamda geç saatte yatmayı sever hafta sonlaro okan bayulgen internet oyun derken oda geç yatıyor bazen hafta içide oyuna dalıyor gerçekten çok sabır isteyen bişey allah sanada banada sabır versin tatlım

Sağol tontişim.Sana da sabırlar diliyorum.Çok zor gerçekten..

bız de esımın cok fazla tv ızlemesı vardır mesela
gec vakıtlere kadar ızlemek ıster ama bu 12,30 falan gecmez
ılk zamanlar bu saat bıle bana cok gelıyordu problem yapıyordum
ama sonra baktım adamın hıcbır seyı yok kahve, sıgara, arkadaslarıyla gece cıkma falan sorun etmemeye basladım
ozellıkle cocuk uyuduktan sonra tv ızlemek keyıflı oluyor onun ıcın
hafta sonları falan fılm takıyoruz eslık edıyorum ama hafta ıcı mumkun degıl benım ıcın

ama amcam onceden gazete manyagıydı
kahvaltıda gazeteden yuzu gorulmezdı nasıl yerdı bılmem
sonra gazeteye ınternet eklendı
bunlardan fırsat bulup tv ızlese yuzu gorunecek ama kalkmıyor basından
yengemde kafayı sıyırıyordu ama sımdı o da amcam yokmus gıbı hareket edıyor
daha relax durumda
ne olursa olsun ınsanı yıpratıyor ama bu bır gercek

miniğim bana ilaç yazdıracak ben çıkamıyorum işten hafif neze gibiyim durduruyorum ilaçla ama oda bitti onu yazdıracaktı onun için

bir de gitmişken Eymen'e peditusla lasonil yazdırdım peditusumuz bitti iburamin vardı oda çok az kaldı içinde bir de aferin vardı birkaç hafta önceki reçetesinde onu almamıştık reçeteyi saklamıştık ama bulamadım ecza deposu gibi olduk valla

şimdi de Eymen'i götürdü birlikte pazar alışverişi yapacaklar burada kalacaktı ama iki dakka dağıttı ortalığı yok zaptedemiyoruz artık dershanede ee ben hiç bişey yapamıyorum o varken o yüzden götürdü artık zaten hava ılk yağış var hafiften ama güzel çocuğum kaç gündür çıkmıyordu biraz hava alsın

benim eşim erkencilerden çok geç yatamaz oturursak beraber birsebepten otururuz ben ondan önce yattıysam erken o ne tv nede bilgisayar kitap başındadır kesin
ama genelikle aynı saatte beraber gireriz yatağa onun benden önce girdiği günlerde olur bende genellikle ders falan çalışıyorumdur
ama dediğim gibi büyük oranda yatağa beraber gireriz olumunekankayizsmile:asigim:

Doğumgünümü kutlayan tüm arkadaşlarıma çooook teşekkür ederim.iyi ki varsınız :)) hepinizi çok seviyorumm opuyorumnanaktan

slm kızlar
derincimmmmmmmmmmmmm mutlu yıllar sana iyiki doğdun cnmcım
yasmincim üzme sen tatlı canını inşallah zamanla oda anlar yaptıklarını
bizde bugün annemdeyiz şuan ablamdayım birazdan yukarı çıkıcam bugünde yokum aranızdqa fazla kaynatmayın
saphiracım valla o olayı bende yaşadım bağırdığım zamanlarda gece uykusunda bazen ağlıo sonra tekrar kendiliğinden uykuya dalıyor acaba bundan dolayımı ayyy içim acıdı bak o açken ben karnımı doyuramıyorum çok üzülüyorum biraz daha anlayış sanırım anne olmak ger.ektende dünyanın en zor işi
hepinizi çok öpüyorummmm akşama girerim yine byeeee

benim kocişte erkencidir.pc falan hiç ilgisi yoktur..sadece akşam yarınki anlatacağı dersleri hazırlanır 1 saat kadar o kadarr .daha bana kızar akşamları pc başında geçiriyonn..bizimle ilgilenn, muhabbet edlim falan der..

Back
X