2008 Kasım Anneleri

dedim ya geçen gün türkiyenin en yüksek binası olan saphirre in elektriğini aldı bizim diğer firma.baya zorlanıyor.aslında başkası almıştı ihalede ama beceremedi bıraktı ille de size verelim dediler siz batın dediler.)))çok büyük iş ama o biçim para gerekiyo haliyle.

Tamam kızma.Sormadım:(((

beyazmelekcim valla zor yanlarıda var ama genel olarak elalemle uğraşmaktan iyidir.ilk zamanlar alışana kadar baya zorlandım ama şimdi daha iyi geliyo bana burası.çünkü patron yok başımda hiç olmazsa.patron benim:P

beyazmelekcim valla zor yanlarıda var ama genel olarak elalemle uğraşmaktan iyidir.ilk zamanlar alışana kadar baya zorlandım ama şimdi daha iyi geliyo bana burası.çünkü patron yok başımda hiç olmazsa.patron benim:P

işte aynen bende bunu kastediyorum ayy bende aile dershanesi falan mı kursam bilmiyorumkismile zaten eşime de diyorum birkaç sene daha denerim KPSS yi baktım olmuyor daha fazla zorlamayacağım artık açalım diyorum bir aile dershanesi işletelim

monarozacım bebeğin kaç aylık
benimki sallanmıyor hiç alışmadı bu zamana kadar ama alıştıysa biraz zor ama sallamak istemiyorsan birkaç gün ağlamalarına uykusuzluğuna katlanacaksın

allah bağışlasın canım..uyuturken diyorsan normal..biz hala sallıyoruz..15 aylık oldular..çoğumuz yani

ama uyurken mi dedin anlamadım..uyurken se bilemicem

Back
X