2008 Kasım Anneleri

yasmın sakın ol canım
emınım o da yaptıklarına pısmandır
senden baskasının onu bu sekılde ıdare etmeyecegını de adı gıbı bılıyordur

gulızın dedıgı gıbı bence artık ıkınızde aılelerden hıc konusmayın
bızde careyı bunda bulduk hıc konusmuyoruz esımın aılesı hakkında
yoksa bız de dakka bır gol bır kavgaya donuyoruz hemen

kızlar canlarım herkese ıyı aksamlar.gulbıncım aksam a gelıcem dedım bak geldım canım.benım canavar dıbımde guc bela yazabılıyorum harfler kaymış olursa kusuruma bakmayın.bu sayfayı okuyabıldım sadece.krıkıtosum neler oldu cnm.ben annemı cok severım ama babamla hıc anlasamam.aslında sadece ben degıl dıger abımler de analasamaz.herkes anacıldır.babamda kıskanır bunu.anneme kızar bu yuzden.bende dayanamam sende annem gbı olsan sanada oyle oluruz derımö hep.ama ata bır sekılde katlanmak zorundayız.

kızlar ben epeydır gıremedım.ıs yerınde de sıkıntı oluyo malumunuz.bırde oglum babasını da goremeyınce ıyıce bana duskun oldu.ısten gelınce tepemde sureklı.onu yatırınca bende yatıyorum hemen cunkuı gece en az 3 kez kalkıyoruz.sızlerı cok ozledım ama.

canım sana gel gel dedim kendim gelemedim akşam iyimi, öğrencim geldi o gittikten sonrada biraz çalışıp yattık giremedim o yüzden nete

kendi annem tatlım konuyu baştan anlatayım
ben anneme mertin hastalandığını söleme kimseye bide teyzemlerin teyze kızlarının lafını çekemem demiştim ama beni hiç dinlemdi malasef bugün komşu günü vardı gitmiş orda anlatmış bide bir e bin katmış annemden önce teyze kızları yukarıya çıktı ağzımdan laf almaya çılışıyorlar bende haberleri yok die yok bişey bir daha kusmadı falan dedim meğer biliyolarmış annem geldi ayy bir acındırmalar sanki mert öldürdüm ben torunuma bakamamış hasta etmiş falan da filanda birton laf teyze kızlarıda başladımı ben ne bişim anneymişim mert kusuyormuş ishalmişte ben ne biçim kadınmışım annemişimde çocuğumu hasta etmişim ben kallldım böle hasta bunlar yaaa onlar gittiler hopppp 5 dk sonra istanbuldaki teyzem aradı ondanda laf yedik hepsi annemin abartması görseniz sanki mert komada öle anlatıyor herkeze (allah korusun bu arada allahım yazma)ama gerçekten mertin neşeside sağlığıda yerinde sadece 2 defa kustu bide ishal oldu doktor ilaç bile yazmadı sadece bol bol su verin dedi oğlum kötü olsa ben bukadar sakin olabilirim sizce siz olabilirmiydiniz elimden gelen herşeyi yapıyorum inanın herkez evlatlarını korur kolar laf söyletmez ama annemin gözünde biz hep kötüyüz hep yetersiziz şişmanız çirkiniz okumadık lisede kaldık geri zekalıyız abartmıyorum bunlar böle artık ana kendimi ıspatlamaya çalışmaktan iyi yeterli olduğumu göstermekten yoruldum yıprandım ve pisikolejim bozuldu takmıyorum diyorum ama takıyorum takıyorum işte malesef takıyorum ve bu beni çok üzüyor yoruyor

ay krikocum ne diyeceğimi bilemiyorum valla, bende de var seninkine benzer bir anne ama o kadar abartılı değil allah korusun, aferin delisi diyorum ben ona, insanalar kendini övsün şöyle iyisin böyle hamaratsın desin bayılır, büraz da mükemmeliyetçi hepsi bir arada olunca öyle oluyor bende onun gibi değilim onun kadar hamarat değilim herkes benim için konuşmasa da olur işte onun gibi olmadığım için söyleniyor bazen ama çok ileri giderse heleki anneliğimle ilgili bişey söylerse benden lafı yiyor çok pis laf sokuyorum valla ondan sonra da küsüyor insanın canını yakıyorsun diyor kaşınma sende o zaman diyorum bende
asla dayanamayacağım eleştriler var birinci anneliğimle ilgili,kincisi işimle ilgili sadece annem değil herhangi biri herhangi bişey söylesin çıldırırım kırarım gerekirse
ama annemde bunu bildiği için dizginledi belki de kendisini ama dediğim gibi asla seniki kadar olmadı canım, o boyutta rencide edecek şeyler olmadı iyi bişey yaptıysam ona göre onu da herkesin yanında övünerek anlatır benim kızım şunu çok iyi yapar diye, ama yapamadığımı da söyler oda böyle mutlu oluyor napayım
ama sende sessiz kalma çünkü kalırsan kendini mahvedersin, ha saygısızlık yap demiyorum ama derdini anlat nasıl üzüldüğünü söyle bence, valla bne saygısızlık boyutuna götürüyorum bazen ama kendimde pişman oluyorum sonra

ya kılar acayıp bısı muthıs duygu bu oglum artık desteksız yuruyo.kendıne guvenı geldı.demınden berı yuruyo masallah zuzuma.acayıp oldum ya.

ohh maşallah Mertcan'a tebrik ediyorum annesi hadi hayırlı olsun

off cnm sıkılıyo kendimi çok yalnız hissediyorum burda hiç kimse yok kocam geç geliyo gitçek biyer yok:(( çok bunaldım çokkkkkkkkk

ay canım yaa şöyle bazen istiyorum keşke herkes birbirine yakın olsaydı arada gidip gelseydik iki muhabbet iki dedikodu rahatlasaydık

canım ailemde kenan rolündeydi
Benimki de gitti yattı,konuşmayacakmıyız dedim başım ağrıyo dedi :umursamaz:

:oklava: :oklava: :oklava:

yok hiç konuşmuyorum zaten,çocukla ilgili konuşmanın dışında sadece soğuk bir hoşgeldin dedim o kadar.hakikaten ben yarın anneme gitsem mi acaba diye düşünüyorum.Yani bu iyi mi olur yoksa daha mı kötü ona karar veremedim

ah canım bilemedim ki yaa bizlere karşıdan konuşmak daha kolay tabi ama yaşayan bilir dile kolay gelir
ama ayrı kalan arkadaşlarımızın tecrübelerine bakarsak iyi geliyor yani kıymatimizi anlıyorlar ama tabi sende de aynı şey olur mu bu bilinemez
ayrıca annen de çok yakınmış öyle gidip 3-5 gün kalsan kesin annenler de anlar kocanda anlar bişey olduğunu yani öyle annemi özledim deyip gidemezsin
yani dediğin gibi kocişin de git bir daha da gelme diyebilir öfkeyle ve de sen işin yoksa evdekilere laf anlat annen-ablan herkes üzülecek
istersen buraya gelin canım bizde kalalım birkaç gün annenlere arkadaşıma gidiyorum kocam da çalışmasa gelecekti de çalışıyor falan dersin en azından biraz uzaklaşırsın bazı şeylerden
eşine de söyle beyazmeleğin yanına gidicem sen çalışıyorsun şimdi glemezsin bir biraz gidelim kızımla sana da iyi gelir bize de falan dee, uygun bir dille sen kocanı tanırsın artık konuşursun ona göre rest çekip çıkmazsın da biraz kafanı dinlemek istediğini yorulduğunu falan söylersin yok bunları yemez diyorsan beyazmelek beni çağırıyor canı sıkkınmış kendisi de işi bırakıp gelemiyor falan de uydur işte bişeyler canım benim
n zaman istersen beklerim yani haberin olsun kapım sana hep açıkopuyorumnanaktan

ben biteceğini biliim her yerimi açarımbayanssulusmile

KATILCAN KATILCAN KATILCAN
hoş ben daha ağdaya gitmeye cesaret edemeyen lazere nasıl gider oda tartışma konusu ama ben ağdaya acısından dolayı gidemiyorum utangaçlıkta var ama onu yenerim bir şekilde

günaydın güzelller..

gözümaydınnn regl oldumm..olan benim 5 tl oldu...çok iştir haaa....20 gündür gelmedi gelmedi dün test yaptım bugün sabah geldiii...

krikotesimm..annen be güzelimm..biraz abartmış, hele sen hamileyken asla yapm amlıydı ama yapmış bikere...salla gitsinnn...

sapişimm..bence evinden gitme derim canımm..hatta benim annem asla yatağını bile ayırma der..evlilikler kolay yürümez..biraz sabır der...bende aynısnı düşünüyorumm..gerçi eşini çok tanımıyorum ama seni sevdiğini gözlerinde gören biri olarak..azıcık sabır..bu günler geçecek diyorum canımm...

asortim ben burada yaptırıyorum seansi 50 tl . 3 kere yaptırdımm...6 yeterli olur dedi en son gittiğimde...

ee gördün mü cicim testi zamanında yapsaydın daha erken gelecekti adetin rahatladım çünkü rahatlayınca geldi
hadi neyse geç olsun güç olmasın kurtuldun darısı Eylül'e zemuszemus

Günaydın canlarım.Bugün biraz yoğunum.Akşam yemek iğrenç geçti.Beni kızdırmaktan inanılmaz zevk alan bi kocam var.Kan beynime sıçradı.

Saphişim tatsızlık var yine sanırım.Annene git bir süre.Kafamı dinlemek istiyorum de.Bence de inceldiği yerden kopsun.Seni kırmak istemem ama çıtır, güzel bi hatunla evlensin, hem de surat asıp konuşmasın. Ya olgun bir insana bu tür kaprisleri yakıştıramıyorum..

Krikitosumu da üzmüşler.Dağıtırım uleyyyn...

Yağmur uğramış, karşılaşamadık.Daha sık görüşelim canım...

Epilasyon konuşmuşsunuz.İyi bir yerde yaptırmak lazım.Yoksa tekrar çıkabiliyo...

ay valla bütün gece sizi düşündüm inşallah iyi geçmiştir falan kendi kendime sevindirik oldum ama senin kocişi evire çevire dövmek lazım yaa :oklava:

gunaydın
dun aksam cok kotuydum bır allahın kulu da merak etmemıs ne oldu bu mınıge dıye
kuserım bak haa cok pıs kuserım hem de
sefkat gosterın bana

neyse efenım dun mıde krızı gecırdım resmen cok kotuydu
eve nasıl attım kendımı bılmıyorum kendımı annemın yatak odasına karanlıkta kapadım ve uyumaya calıstım
oglusum gecelerı uyutmadıgından hemen uyudum
kocıs geldı sefkatlı kollarıyla benı sarınca daha ıyı oldugumu hıssettım
ama mıdemın korkusundan sadece bır kase corba ıctım
sımdı daha ıyıyım ama bırseyler yemek ıstemıyorum hersey mıdemı bulandırıyor

geçimş olsun miniğim gece iyi düşünmüşsün biraz dinlenmişsindir birkaç gün dikkat et artık fazla yağlı yiyeceklerden uzak dur inşallah düzelirsin

günaydın kızlar
akşam öğrencim vardı gelemedim ya,kızı bırakmaya çıktık daha sonra yürüyüş yapalım dedik ay oğlum nasıl mutlu nasıl mutlu yollarda pıt pıt koşuyorduk herkes oğluşuma bakıyordu göze getirdiler kuzumu yere düştü alnını morattı yine :çok üzgünüm:
neyse eve geldik biraz oynadık yatırdım onu biraz ders çalıştık biz de yattık
valla oğluş iki gündür uyanmıyor maşallah ama ben sık sık kalkıyorum değişen bişey yok yani sadece yataktan ıkmıyorum o kadar gece sadece bir kere kalktı emziğini bulamamış onu verdim yattı tekrar ama eşimde rahat vermiyor ki valla bugün de iyileşmezse göndereceğim öbür odaya fış fış olmuyor yav

yasminim kızlara katılıyorum annelerden konuşmasaydınız keşke, yemeğinizin tadı kaçmış yok yere
valla noluyor bize yaa bakıyorum eşiyle tartışan inceldiği yerden kopsun demeye başladı aman allah korusun kızlar durun bakalım bir allahın ne günleri var, iyi günlerde gelecektir mutlaka küçük bebişleriniz var yapmayın

Ya bunun romantik olacağı filan yok.Odundan romantik mi olur..
canım benimm...zamanla olur belkimm...sen çok sinirlenmişsinn..sakinleş..konuşur ortak yolu bulursunuz canımm..

yasmın sakın ol canım
emınım o da yaptıklarına pısmandır
senden baskasının onu bu sekılde ıdare etmeyecegını de adı gıbı bılıyordur

gulızın dedıgı gıbı bence artık ıkınızde aılelerden hıc konusmayın
bızde careyı bunda bulduk hıc konusmuyoruz esımın aılesı hakkında
yoksa bız de dakka bır gol bır kavgaya donuyoruz hemen
aynen canımm..bizdede aynıydıı..hemen dövüş hazırr...konuşmayı bıraktıkta..kurtukdukkk...

günaydın kızlar
akşam öğrencim vardı gelemedim ya,kızı bırakmaya çıktık daha sonra yürüyüş yapalım dedik ay oğlum nasıl mutlu nasıl mutlu yollarda pıt pıt koşuyorduk herkes oğluşuma bakıyordu göze getirdiler kuzumu yere düştü alnını morattı yine :çok üzgünüm:
neyse eve geldik biraz oynadık yatırdım onu biraz ders çalıştık biz de yattık
valla oğluş iki gündür uyanmıyor maşallah ama ben sık sık kalkıyorum değişen bişey yok yani sadece yataktan ıkmıyorum o kadar gece sadece bir kere kalktı emziğini bulamamış onu verdim yattı tekrar ama eşimde rahat vermiyor ki valla bugün de iyileşmezse göndereceğim öbür odaya fış fış olmuyor yav

yasminim kızlara katılıyorum annelerden konuşmasaydınız keşke, yemeğinizin tadı kaçmış yok yere
valla noluyor bize yaa bakıyorum eşiyle tartışan inceldiği yerden kopsun demeye başladı aman allah korusun kızlar durun bakalım bir allahın ne günleri var, iyi günlerde gelecektir mutlaka küçük bebişleriniz var yapmayın
canım eymenimize geçmiş olsunnn..nazar olmuş kuşumm

2009 senesinin en moda isimleri en çok konan isimleri kız zeynep erkek yusufmuşş

benım esımde bızı barıstırmak ıstıyor
getıreyım annemı eve barısın kusluk olmasın arada dıyor

bana telefonda soyledıgı o kadar laftan sonra kesınlıkle aslında yuzunu gormek ıstemıyorum ama esım cok uzuldugunu soyluyor
hayatımdakı en onemlı ıkı kadının arasında kı sorun benı cok yıpratıyor dıyor
bız de yaslanıcaz gıbılerınden vıcdan yapıyor bana

en sonunda aılene karsı zerre kadar sevgım yok ama sırf senın hatrın ıcın saygı duyuyorum dedım
tamam hıcbır beklentım yok ama dost var dusman var gelın kaynana kusler demesınler barısın muhatap yıne olmayın dedı
yıne cok uzulecegımı bılıyorum ama bılemıyorum sanırım gelecek yıne evımıze

cici anneler günaydın hepinize nasılsınız bugün ben sanırım artık alıştım uykusuzluğa aramıyorum
gülizciğim hadi gözünaydın canıım ragl olmuşsun
yasminciğim sende bozma moralini yaa alışacaaz mecbur onlar değişmeyeceğine göre

sapişimm..bence evinden gitme derim canımm..hatta benim annem asla yatağını bile ayırma der..evlilikler kolay yürümez..biraz sabır der...bende aynısnı düşünüyorumm..gerçi eşini çok tanımıyorum ama seni sevdiğini gözlerinde gören biri olarak..azıcık sabır..bu günler geçecek diyorum canımm...
Ben de hep aynı fikirdeyimdir canım ama karşımdakinde aynı fikri görmüyorum diye düşünüyorum
Saphişim tatsızlık var yine sanırım.Annene git bir süre.Kafamı dinlemek istiyorum de.Bence de inceldiği yerden kopsun.Seni kırmak istemem ama çıtır, güzel bi hatunla evlensin, hem de surat asıp konuşmasın. Ya olgun bir insana bu tür kaprisleri yakıştıramıyorum..
Sabah uyandık okinin sesleriyle burnu tıkanmış ve öksürüyo mafoldumben ben anneme gideyim biraz daha iyi olacak böyle herhalde dedim,umursamaz bir şekilde giiit dedi,konuşalım dedim cevap vermedi duşa gitti ve sonrada hazırlanıp evden çıktı.Ağzından çıkan 2. kelime de Allaha ısmarladık oldu ben de güle güle dedim bu kadar.(anneminde ev soğuk düşündürüyo beni)
gunaydın
dun aksam cok kotuydum bır allahın kulu da merak etmemıs ne oldu bu mınıge dıye
kuserım bak haa cok pıs kuserım hem de
sefkat gosterın bana

neyse efenım dun mıde krızı gecırdım resmen cok kotuydu
eve nasıl attım kendımı bılmıyorum kendımı annemın yatak odasına karanlıkta kapadım ve uyumaya calıstım
oglusum gecelerı uyutmadıgından hemen uyudum
kocıs geldı sefkatlı kollarıyla benı sarınca daha ıyı oldugumu hıssettım
ama mıdemın korkusundan sadece bır kase corba ıctım
sımdı daha ıyıyım ama bırseyler yemek ıstemıyorum hersey mıdemı bulandırıyor
geçmiş olsun cnm üşüttünmü
saphısım esler arasında bazen oluyor boyle durumlar ama
esının senı kaybetme korkusu olmalı bence
bunu nasıl yapacaksın bılmem ama senı ve cocugunu bır daha gorememekten korkmalı
bılıyorsun aılesı yuzunden bır donem cok sorunlar yasadık
aılemın yanına gıtme kararı aldım kı hemen kapıları kılıtledı asla dayanamam dıye
bu ortam aramızda nasıl kuruldu bılmıyorum ama senı kaybetmekten korkmasını saglamalısın
benim eşim çok farklı bir insandır canım beni kaybetmek istemyorsa zaten istemiyordur,bişey yapmama gerek yoktur ki eskiden öyleydi.Benimki de kapılar kilitler özürler dilerdi,ne yapacağını şaşırırdı.O da bıktı sanırım ve bence o da inceldiği yerden kopsun diyor
ah canım bilemedim ki yaa bizlere karşıdan konuşmak daha kolay tabi ama yaşayan bilir dile kolay gelir
ama ayrı kalan arkadaşlarımızın tecrübelerine bakarsak iyi geliyor yani kıymatimizi anlıyorlar ama tabi sende de aynı şey olur mu bu bilinemez
ayrıca annen de çok yakınmış öyle gidip 3-5 gün kalsan kesin annenler de anlar kocanda anlar bişey olduğunu yani öyle annemi özledim deyip gidemezsin
yani dediğin gibi kocişin de git bir daha da gelme diyebilir öfkeyle ve de sen işin yoksa evdekilere laf anlat annen-ablan herkes üzülecek
istersen buraya gelin canım bizde kalalım birkaç gün annenlere arkadaşıma gidiyorum kocam da çalışmasa gelecekti de çalışıyor falan dersin en azından biraz uzaklaşırsın bazı şeylerden
eşine de söyle beyazmeleğin yanına gidicem sen çalışıyorsun şimdi glemezsin bir biraz gidelim kızımla sana da iyi gelir bize de falan dee, uygun bir dille sen kocanı tanırsın artık konuşursun ona göre rest çekip çıkmazsın da biraz kafanı dinlemek istediğini yorulduğunu falan söylersin yok bunları yemez diyorsan beyazmelek beni çağırıyor canı sıkkınmış kendisi de işi bırakıp gelemiyor falan de uydur işte bişeyler canım benim
n zaman istersen beklerim yani haberin olsun kapım sana hep açık
Sağol canım benim yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel opuyorumnanaktan

asortik hoşgeldin canım..
ben bugün biraz kötüyüm..romatizmam varya bu havalar beni baya rahatsız ediyor..
bu arada babam anju oldu çok şükür bişey çıkmadı..sadece tek damarda daralma varmış..ilaçla tedavi edecekler...

günaydın kızlar...
iyi bir gün diliyorum hepinize:))
günaydın hilalimm...
cici anneler günaydın hepinize nasılsınız bugün ben sanırım artık alıştım uykusuzluğa aramıyorum
gülizciğim hadi gözünaydın canıım ragl olmuşsun
yasminciğim sende bozma moralini yaa alışacaaz mecbur onlar değişmeyeceğine göre
teşekkürler asortikimm..

sapişim hakınızda hayırlısı canımm..canım özel olacak ama kaç yıllık evlisiniz ..merak ettimde..bilmiyorumkismile

günaydın kızlar...
iyi bir gün diliyorum hepinize:))

Hilalcim hoşgeldin ayrıca babacığına da geçmiş olsun

safişim seninki de iyice bıkmış anlaşılan ne olursa olsun diyor aklı sıra seni yola getirecek sanırım
ben teklifimde hala ciddiyim canım hem bizim ev kaloriferli sıcak yani
bi düşün derim zemuszemus

şu anneler konusunda kocişimi sırtımda gezdirsem hakkını ödeyemem hele ki sizinkileri okuduktan sonra biz de anne yada baba konusunda pek tartışma olmaz çok nadir de olsa arada anneme kızarsa yada annemin yanlış bulduğu hareketi varsa bana söyler derdini paylaşır benimle ben de hak veririm ona ki haklıdır gerçekten
ben de aynı şekilde onun annesine kızar,üzülürsem anlatırım ne var ne yok söylerim ağzını açıp gık demek annesini savunmaz beni savunur mutlaka oda beni haklı bulur opuyorumnanaktan

ayy bugün recep ivedik e gidecez giden ve beğenen var mı
aslında ben romantik komediye gitmek istiyordum ama recep ivediğin 2. versiyonu çok
ısrar etti böhöhöhyttkaydirigubbakcemile3

Back
X