2008 Kasım Anneleri

afiyet olsun yağmurcum sen çıtırsın tatlım ye gitsin zayıfçacıksın maşallah

ayy bide biraz önce wc ye gitmem lazım ama mert kucağımdan inmiyor delircem gittim wc ye kapının önüne indirdim merti ayy bana nasıl bakıyor ama görmeniz lazım yandan yandan utangaç gülüşler gelmek istiyor gelemiyor yaramazlık var eşyalar var ama utanıyoo böle nasıl o gözler fıldır fıldır ben pek tuvalete sokmam mikrop falan olur yelleri eller die daha wc yi bilmiyo bizim pek mert kapısı hep kapalı onun için kapalı kutu sır odası sonra girdi içeri açtı bütün dolapları aynen dağıtmaca temizlik mağzemeleri var kötüsü çıkardım wcden yine kapandı kapı (( yawrumun yeni keşfettiği sır odası merak ettiklerinle yüzüne kapanıverdi

misafir kardeşşşşşşşşş elma dersem çık armut dersem çıkma?????????

sen benim kuzenim falan olabilirmisin aceppppp ?????öğleysen sen vakit harcama ben sana anlatırım herşeyimi günlük ne yaptığımı falan

krıkıtoscum dogum kılolarımı veremedım canm hala 5 kılocuk var bu da 1 beden yapıyo .38 e ınmem lazım.oglusumu bana benzetmene cok sevındırık oldum bu arada ))) babası duymasın :lepi:

ya ne dicem konserve bezelye açtım sebzeli pilav için birazını aldım gerisi kaldı ne yapacam onu ne kadar durur ki dolapta

krıkıtoscum dogum kılolarımı veremedım canm hala 5 kılocuk var bu da 1 beden yapıyo .38 e ınmem lazım.oglusumu bana benzetmene cok sevındırık oldum bu arada ))) babası duymasın :lepi:

benim oğlumun en ufak saçının teli bile bana benzemiyor tatlım kocamın ikizi sanki okdar çok benziyor ki bebeklik fotorafları aynı hamileyken çok dua etmiştim erkekse eşime kızsa bana benzesin die allah dualarımı kabul etti ee şimdi ikinci kuzumda erkek ayy bu bana benzesin bari diyom ama bir yandanda inşallah mert e benzer diyom nasıl bişey çıkıcak çok merak ediyom doğrusu

kızlar bu arada biz oğlumuza isim bulamadık henüz beğendiğiniz orjinal çok duyulmamış isimler vasa yazıverin yaa mertin ismini babsı koydu klasik bir isim seçti ben değişik bir isim koymak istiyoruım şimdi

ESER düşündüm ama kimsecikler beğenmedi

ya ne dicem konserve bezelye açtım sebzeli pilav için birazını aldım gerisi kaldı ne yapacam onu ne kadar durur ki dolapta

asortiğim bebekim bizde dün bezelye yaptık bugünde az kalmış annem rus salatası yapmış çok kalmıyor dolaptaaa kavanozsa biraz daha fazla kalıyor da kutuysa hemen kötü oluyprrr sende yap ımmm mis gibi oluyorrrzemuszemus
bu arada geziniz güzel geçmiş bahar geldi artık
yağmurcum sende hoşgeldin canım umarım mert iyi uyur siz de hasretinizi giderirsinizopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…