2008 Kasım Anneleri

kizim napiyimya bir metre heryer mecbur kocis biraz acicak yuruycegimiz yeri,o zaman bizde cekirdek aile olarak kara yatcaz.benim danacik cok seviyor kari bi yatsinda buyusun hehe

banada elektrik 60 su 27 gazda 135 geldi ,çok iyi geliyo ya doğlagaz ,çünkü sabah akşam hiç kapatmam ,bende de mantolama var baya farkediyor ..

bimden bende kızıma buldozer aldım :)) 3.5 tl ydi dün ..

balık konusunu hele hiç açmayın dün tam 3 kilo hamsi ayıkladım ,hemde komple kılçıklarını da aldım ,ellerim buruş buruş oldu :)))

ben seninlen konuşmuyorum :umursamaz:
:dilcikar:
hosbuldum pirosum,ayy ben cok korkarim baliga dokunmakan yaaa..

burada hicbir yerde temizleemezler baligi,anca marketten alirsan temiz olur oda arada.

kizlar smdi buz baligina gidiyor milletttt,varya tadi inanilmaz oluyor baligin.ben cok sevmem ama ben bile

farkettim.esim göya gitcek vakit bulursa ama ben temizlmem annene gotur dedim tmm dedi.bakali mgiderse tutar belki.
off bayılırım buzlu balığa mangalda yanındada ızgara soğan roka ayyyyyyy biyerlerim şişcek valla
delü karular iş görüşmesinde soruyolar cazibemi mi diceniz yoksa kişiden kişiye değişir mi diceniz allam ya

bende dişiliğimi kullanırdım :)
kaynım çok güzel cevaplar verir iş görüşmelerinde adamlar şaşakalıyomuş telini veriimonunla görüş sen çok sık iş değiştirir dedelikafadulden

ıcırcım iyi akşamlar

çilekçim hoşgeldin

beyazım meleğim büyük balık olunca ayıklamıyor adamın işiyok benim hamsimimi ayıklıycak kızz ama geçen hafta mırlanla levrek almıştım onları ayıklamıştı mesela, maeketten alınca ayıklanmış alıyorum ama hamsiyi

anoo meleğim suculara bize torpil geçiyo heral::d

piroş uyandı bende gidiyorum o uyurken ayıklamadım balıkları şimdi savaş çıkçak evde:S

ay yok ben hayatımda balığa dokunmadım dokunmam da bu zamana kadar hamsi de alsak balıkçımız ayıkladı hep

kızım beyazla piro analarına gidiyorlar duşa
o işten sonrada bahçede toprakla teyemmüm yapıyorlarmış kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:
he öle yapıyoz

bende kaçar kızlar iyi akşamlar hepinize

maytabım msni açamıyorum şuan canım acil çıkmak zorunda kaldım iş yerinden kusura bakma
ben aldım miray demin yine ama canım kolonya kokuyo sanki yaaa
başka bi markette eski miray var canım yarın sorarım haberleşiriz ok

Selam herkese a.s.
ay oku oku maşallah bitmek bilmedi
Tülaycığım eşininki küçük mutluluk değil lükse giriyor canım,bence maddi olarak lüks yaşayacak durumda değilsen,yaşamaya çalışıp sarpa sarmamak lazım
Beyazım okurken resmen yaşadım ve sinir oldum ayyh kafamçokkarıştı
maytabım canım bırak dağınık kalsın,gelsek baksak pırıl pırıldır Allah bilir camların
Asortim ben taaa kurban bayramından 1 hafta sonra yaptırmıştım,bence de artık yaptırmalısın
krikoşum geçmiş olsun canım,jetinede kavuştunmu bu arada çalınmıştı ya o bakımdan
ben açık sütü güvenli ve sağlıklı bulmuyorum,her zamanda söylemişimdir bunu.Tvlerde ve diğer basın yayın organlarında bas bas bağırıyorlar açık süt almayın diye,kaynatıp pastörize hale geldiğinde de süt olmaktan çıkıp faydasız bir su haline geliyor.Dolayısıyla ben açık süt almıyorum zaten burada da nereden bulunur onu bile araştırmadım hiç.Bu benim şahsi fikrim tabi,saygı duyuyorum herkesin tercihine
başka ne yazacaktım hatırlayamadım.Biz de bugün kızımla misafirilikteydik.Aslında bu güzel havada eve kapanmış olduk ama neyse artık.yarında güzel olacak hava yarın çıkarı artık

Bizim elektrik çok fazla geliyor ya,son 3 aydır 88,89,90 TL,yazdan beri ilginç bir şekilde artış içinde.Yani bizim extra bir elektrik harcama durumumuz olmadıki,niye artıyor habire bu fatura,40TL den en sonunda 90 TL ye kadar çıktık.Yazın klimaçalıştırıyorum neredeyse 24 saat ve sabaha kadar vantilatör çalışıyor,o zaman 102 TL gibi bişi gelmişti çk normal karşılamıştık ama şimdikiler çok ilginç.Faturayı inceledikte (+/-) diye bir şey var 21.47 TL ve ne olduğunu bilmiyoruz,su zaten 40 Tl geliyor,o da çok,benim evimde balkon yok balkon yıkayayım,diğer makinalar herkesin evinde var.Biz de doğalgaz yok,bizim semte henüz gelmedi ve gelmeyecek galiba

piroş nasıl 2 gelio be anam size banyo neyimde mi yapmıonuz hamamamı gidiyorsunuz:))

çeşmeden su taşıyoz banyo içinkaydirigubbakcemile3
yok kız her gün duş alıyoz nrdeyse hele yazın günde 1 kaç kere ama ne bülüm kıyak geçiyolar bize heraldelülülülülülü

kızım beyazla piro analarına gidiyorlar duşa
o işten sonrada bahçede toprakla teyemmüm yapıyorlarmış kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3anam bizde bahçe yokki::)

hosbuldum pirosum,ayy ben cok korkarim baliga dokunmakan yaaa..

burada hicbir yerde temizleemezler baligi,anca marketten alirsan temiz olur oda arada.

kizlar smdi buz baligina gidiyor milletttt,varya tadi inanilmaz oluyor baligin.ben cok sevmem ama ben bile

farkettim.esim göya gitcek vakit bulursa ama ben temizlmem annene gotur dedim tmm dedi.bakali mgiderse tutar belki.

orda balığın her çeşidi mevcuttur heralde:)
mecbur kalınca dokunuyrm çileğim napıyım

balıkları ayıkladımda daha yiyemedik kocişi bekliyorum
piroşta komşunun kızı gelmişti onun peşine takıldı gitti zilli

selam kızlar ıslak mendillerden konuşulmuş ben yeni doğduğunda çok uzun süre uni baby yeni doğan aldım sanra huggıes yeşil aldık kokusu çok güzel yeşil ve mor olanı güzel kokuyor ama
ben bezdede huggıes kullanıyorum daha hiç ne taşma ne yara yaptı oğlumun poposunu krem olarakta devamlı sabemed kullanırım ama her açışta belki ondan olmadı hiç pişik yara

sapişim kovuştum tatlı jetime ..... 100 tl girdi o çalındı die modem parasını ödedik
ayy en çok elektirik bize geliyor sanırım 255 geldi geçen ay biz klimayla ısınıyoz ama bu bize fazla geliyor kaçak göçekmi var die düşünmeye başaldık hatta hiçbir zamn az gelmez çünkü

şu mirayın mendillerinden bende bakıcam uygunsa fiyatı ona geçerim mertin cildi çok hassas elelrini falan adi bir mendille sileyim kızarıyoo bide mirayınkini deneyim bakalım burda mirayın kendi yeri var bildiğim

sapişim kovuştum tatlı jetime ..... 100 tl girdi o çalındı die modem parasını ödedik
ayy en çok elektirik bize geliyor sanırım 255 geldi geçen ay biz klimayla ısınıyoz ama bu bize fazla geliyor kaçak göçekmi var die düşünmeye başaldık hatta hiçbir zamn az gelmez çünkü

şu mirayın mendillerinden bende bakıcam uygunsa fiyatı ona geçerim mertin cildi çok hassas elelrini falan adi bir mendille sileyim kızarıyoo bide mirayınkini deneyim bakalım burda mirayın kendi yeri var bildiğim

yaa kriko sana yanaşayım o zaman :))
bulursan pembe paket pakette gül resmi var açma yerinde is bebek resmi var küçük
eğer bulursan haber ette görümcemler izmirde hallederiz bi şekilde

Back
X