- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #62.121
ben geri kaçıyorum anneme öptüm sizii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazlıcım geçmiş olsun canım ;
beyazcım senin hikayelerinizi karikatür tadında takip ediyorum :)) böyle devam
ya dün gece melis hiç uyumadı ,köpek dişleri çıkıyor bu seferde ; 4 tane birden ,hepsinin ucu çıkmış rahat vermiyor çocuğa( toplam 16 dişimiz oldu ..
niye karikatür tadında canım çok mu komik
evet bana komik geliyor ; tatlı atışmalarınız ve sonunda bişey olmamış gibi devam etmeniz sempatik geliyor bana ..
melegim reglim suanda ama hava co kkasvetli inanailmaz kar yagiyor ve tipi boran hersey ucuyor,disariya cikamadik sanirim ondan gerildim.
aksama arkadasa gidecem biraz degisiklik olsun bizede.
bu arada pirinc corbasi yaptim deniz icin ama salcada koydum..
azcik su ekledim bisiy olmaz dimi?ilk defa salcali bi corbaya suy ekliyorumda ondan soruyorum.
eylül çilek teşekkür ederiz..
eylülcüm sizede geçmiş olsun inşallah fazla yıpranmadan atlatırsınız.. bizde inş...
beyazmeleğim senin yüzün yumuşak, yok yapamam diyemiyorsan onlarda azcık şıkıştılarmı seni buluyorlar anladığım kadarıyla.. insanlarda bir alem kaç gündür seni görmüşlrdir hasta old. biliyorlardır muhakkak millet hep bana hep bana diyor, bu ne rahatlık yavv.. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun ayrıca..
kerem beye oğlum sen yat mama getireyim dedim benim kuduruk oğlan kıpraşmadan durmuş yerinde çorbasını getirdim 1 kaseye yakın yoğurt çorbası 1 tane mercimek köftesi 2 dalda haşlanmış brokoli yedi.. çok acıkmış..şaşırdım gerçi sabah kahvaltı yapmadı iki lokma peynirli omletten aldı okadar..
mercimek köftesinide akşam yapmıştım canım işstiyordu kaç zamandır.. masanın üzerinde ılınsın diye çıkarmıştım kuzuda yedi..
kaanda yarım saat sonra uyandı onada yarım kase çorba 1köfte 1 dalda borkoli yedirdim onun brokolisini hile yapıp çorbasına kattım..D....
şimdi meyve sularını verdim.. bir yandan tv seyredip bir yandan kamyon sürüyorlar.. geçen kamyon kolleksiyonumuza babamız birde itfaiye arabası ekledi kerem istemedi diye tek aldırdım arada onun için kapışıyorlar.. markete gitti başka kalmamış...
şimdi bende kahve suyumu koyuyorum azcık dolanayım netde..
biz geldik
öğleden beri bahçedeyiz artık kızım hakkaten sokaki olmaya başladı eve zo soktum şu saatte topitop aldım marketten emdi ağzı yüzü yapış yapış oldu sildim yıkadım bi kat ama çok uykusu vardı üstünü değiştim attım yatağaa kalksın da banyo yaptırcam kuzuyaa
açık hava bu çocuğun iştahını hep açıyor vallahi babannesi yeşil mercimek çorbası ısırgan yapmış 2 kase yedi kuzum aralarda mandalina kivi muz ohh vallahi içim nasıl rahat anlatamam dişten dolayı bikaç gündür pek yemiyordu
en çok da babannesinin sırgan çorbasını yemesine çok sevindim acayip vitaminliymiş sarımsaklı yedi kuzucumm
yemek derdimde yoktu yedik yemeğimizi bu gece oh rahatça dinlenirim artıkkk
hımmm salçalı bişeye bende hiç süt eklemedim bilemiyorum çileğim tadı güzel olduysa sorun yoktur sanırım...nazlicim su yazmisim ama süt canimya:)