2008 Kasım Anneleri

nazlıcım geçmiş olsun canım ;

beyazcım senin hikayelerinizi karikatür tadında takip ediyorum :)) böyle devam

ya dün gece melis hiç uyumadı ,köpek dişleri çıkıyor bu seferde ; 4 tane birden ,hepsinin ucu çıkmış rahat vermiyor çocuğa :(( toplam 16 dişimiz oldu ..

niye karikatür tadında canım çok mu komik

melegim takma kafana canim,arada geliyor bu koclaara bisiyler..

kriko kiz kadin iyilik etmis almis,nereye koyarsan koy cok isine yarar kurutma.

nazlicim gecmis olsun tatlim insl.kisa surede atlatir minigin.

eylül köpek disi magduru oldunuz demek,kiyamam kuzuya baya zor bi dönem Alah yardim etsin.

benim danaciklar uyudu kahvemi aldim geldim,bugun bi gerginlik var ustumde hayridir insl.

eylülüm köpek dişi çok zor oluyormuş canım ya,meloşun canı çok yanmadan çok ağrısı olmadan atlatıverseniz,off..
Okyanustada epeydir diş ishali ve pişiği oluyor ama olup olup diş gelmiyor nasıl iş bu anlamadım.Çok şükür geçti pişiği de ishali de son birkaç gündür iyiyiz ama yine olmayacağını bilmiyoruz tabi.Bu durum bezlere de kıran getiriyor valla,daha yeni almıştık yarısına geldik bile bezin.Prima kampanyalı kipada haberiniz olsun,84 lü 4+ 25 TL,ablam almış bize sağolsun iyi oldu bu

evet bana komik geliyor ; tatlı atışmalarınız ve sonunda bişey olmamış gibi devam etmeniz sempatik geliyor bana ..

ay evet eylülcüm heleki benim adam buügn küser sabaha hiiiç otartışmaları biz yapmadık küsmedik gibi davranır deli olurum sorun bitti mi yani çözüldümü derim benim için bir sorun yoktu ki der tam deli yaa sopalık :oklava:

safişim o kampanya geçen haftalarda da vardı sanırım biz de aldık hakkaten iyi kampanyaydı

çileğim regl olacaksan ondan olabilir
bebnimki onunla alakalı oluyor genellikle

saphiracim 3 aydir ugrasiyor cocuk dis icin nihayetinde cikti..

ya prima Deniz`n bacakalrini sIkti..öyl aman aman kilolu bi cocuk diil ama hep iz yapti

ve acittigida belli hep eliyle tuttu bacaklarini.huggies bize cok iyi geldi xL aliyorum rahatladi cocuk.

melegim reglim suanda ama hava co kkasvetli inanailmaz kar yagiyor ve tipi boran hersey ucuyor,disariya cikamadik sanirim ondan gerildim.

aksama arkadasa gidecem biraz degisiklik olsun bizede.

bu arada pirinc corbasi yaptim deniz icin ama salcada koydum..

azcik su ekledim bisiy olmaz dimi?ilk defa salcali bi corbaya suy ekliyorumda ondan soruyorum.

eylül çilek teşekkür ederiz..
eylülcüm sizede geçmiş olsun inşallah fazla yıpranmadan atlatırsınız.. bizde inş...
beyazmeleğim senin yüzün yumuşak, yok yapamam diyemiyorsan onlarda azcık şıkıştılarmı seni buluyorlar anladığım kadarıyla.. insanlarda bir alem kaç gündür seni görmüşlrdir hasta old. biliyorlardır muhakkak millet hep bana hep bana diyor, bu ne rahatlık yavv.. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun ayrıca..

kerem beye oğlum sen yat mama getireyim dedim benim kuduruk oğlan kıpraşmadan durmuş yerinde çorbasını getirdim 1 kaseye yakın yoğurt çorbası 1 tane mercimek köftesi 2 dalda haşlanmış brokoli yedi.. çok acıkmış..şaşırdım gerçi sabah kahvaltı yapmadı iki lokma peynirli omletten aldı okadar..
mercimek köftesinide akşam yapmıştım canım işstiyordu kaç zamandır.. masanın üzerinde ılınsın diye çıkarmıştım kuzuda yedi..
kaanda yarım saat sonra uyandı onada yarım kase çorba 1köfte 1 dalda borkoli yedirdim onun brokolisini hile yapıp çorbasına kattım..:DD....
şimdi meyve sularını verdim.. bir yandan tv seyredip bir yandan kamyon sürüyorlar.. geçen kamyon kolleksiyonumuza babamız birde itfaiye arabası ekledi kerem istemedi diye tek aldırdım arada onun için kapışıyorlar.. markete gitti başka kalmamış...
şimdi bende kahve suyumu koyuyorum azcık dolanayım netde..

biz geldik
öğleden beri bahçedeyiz artık kızım hakkaten sokaki olmaya başladı eve zo soktum şu saatte topitop aldım marketten emdi ağzı yüzü yapış yapış oldu sildim yıkadım bi kat ama çok uykusu vardı üstünü değiştim attım yatağaa kalksın da banyo yaptırcam kuzuyaa
açık hava bu çocuğun iştahını hep açıyor vallahi babannesi yeşil mercimek çorbası ısırgan yapmış 2 kase yedi kuzum aralarda mandalina kivi muz ohh vallahi içim nasıl rahat anlatamam dişten dolayı bikaç gündür pek yemiyordu
en çok da babannesinin sırgan çorbasını yemesine çok sevindim acayip vitaminliymiş sarımsaklı yedi kuzucumm:nazar:
yemek derdimde yoktu yedik yemeğimizi bu gece oh rahatça dinlenirim artıkkk

nazlıcım geçmiş olsun kereme dikkat edin de canım kaana da geçmesin
canım işin çok zor iki çocukla ama ne güzel paylaşmayı bilerek büyüyor kuzucukların allah sana bağışlasın canım yavrularını

çileğim bişey olmaz az sudan..
benimkilerde pirinçli yoğurt çorbasını daha çok seviyorlar geçen yasmindi sanırım kırık buğdayla yapan oda güzel olur anacığım çok yaprdı ama oğlanlar pirinçliyi seviyor..
pirinci biraz haşlayıp bırakıyorum şişiyor sonra yoğurt 1 yumurta azcık unu çırpıp pirince ekliyorum suyuda kaynatıp üzerine koyup kesilmnesin diye karıştıra karıştıra kaynatıyorum en son tavada pul biber nane yakıp üzerine döküyorum.. bu seferkine nane ve azcık salça koydum bende biberli acı olmasın diye..

lavişim çok sağol ..
maşallah senin kuzuyada.. oh afiyet olsun..yarasın tatlışa..
benimde yemek derdim yok ben karnımı doyurdum kocamda çalışıyor bugün gece 10.30da gelecek yer gelir..
lavişcim evet en çok ona seviniyorum bende.... evde kendileri paylaşarak oynamak zorunda oldukları için alıştılar sayılır en azından bir yere gittimmi gezmedede paylaşarak yiyorlar yada oynuyorlar iyi oluyor o açıdan..

melegim reglim suanda ama hava co kkasvetli inanailmaz kar yagiyor ve tipi boran hersey ucuyor,disariya cikamadik sanirim ondan gerildim.

aksama arkadasa gidecem biraz degisiklik olsun bizede.

hmm o zaman onun etkisi olmuştur tabi
bende kasvetli havaları sevmem içim sıkılır sadece uyumak isterim,uyumak için severim

bu arada pirinc corbasi yaptim deniz icin ama salcada koydum..

azcik su ekledim bisiy olmaz dimi?ilk defa salcali bi corbaya suy ekliyorumda ondan soruyorum.

yoo bişey olmaz heralde ben hep koyarım gerek olursa bişeyde olmadı tuzluluk oranı biraz azalıyor o kadar

eylül çilek teşekkür ederiz..
eylülcüm sizede geçmiş olsun inşallah fazla yıpranmadan atlatırsınız.. bizde inş...
beyazmeleğim senin yüzün yumuşak, yok yapamam diyemiyorsan onlarda azcık şıkıştılarmı seni buluyorlar anladığım kadarıyla.. insanlarda bir alem kaç gündür seni görmüşlrdir hasta old. biliyorlardır muhakkak millet hep bana hep bana diyor, bu ne rahatlık yavv.. Allah yardımcın olsun geçmiş olsun ayrıca..

kerem beye oğlum sen yat mama getireyim dedim benim kuduruk oğlan kıpraşmadan durmuş yerinde çorbasını getirdim 1 kaseye yakın yoğurt çorbası 1 tane mercimek köftesi 2 dalda haşlanmış brokoli yedi.. çok acıkmış..şaşırdım gerçi sabah kahvaltı yapmadı iki lokma peynirli omletten aldı okadar..
mercimek köftesinide akşam yapmıştım canım işstiyordu kaç zamandır.. masanın üzerinde ılınsın diye çıkarmıştım kuzuda yedi..
kaanda yarım saat sonra uyandı onada yarım kase çorba 1köfte 1 dalda borkoli yedirdim onun brokolisini hile yapıp çorbasına kattım..:DD....
şimdi meyve sularını verdim.. bir yandan tv seyredip bir yandan kamyon sürüyorlar.. geçen kamyon kolleksiyonumuza babamız birde itfaiye arabası ekledi kerem istemedi diye tek aldırdım arada onun için kapışıyorlar.. markete gitti başka kalmamış...
şimdi bende kahve suyumu koyuyorum azcık dolanayım netde..

evet canım aynen öyle yüzüm yumuşak hayır diyemiyorum kıramıyorum ama böyle olmak zarar veriyor sanırım kullanıldığımı hissediyorum bazen

ayrıca maşallah kuzulara iyi yemişler hele keremime iyi gelir vitamin almış

biz geldik
öğleden beri bahçedeyiz artık kızım hakkaten sokaki olmaya başladı eve zo soktum şu saatte topitop aldım marketten emdi ağzı yüzü yapış yapış oldu sildim yıkadım bi kat ama çok uykusu vardı üstünü değiştim attım yatağaa kalksın da banyo yaptırcam kuzuyaa
açık hava bu çocuğun iştahını hep açıyor vallahi babannesi yeşil mercimek çorbası ısırgan yapmış 2 kase yedi kuzum aralarda mandalina kivi muz ohh vallahi içim nasıl rahat anlatamam dişten dolayı bikaç gündür pek yemiyordu
en çok da babannesinin sırgan çorbasını yemesine çok sevindim acayip vitaminliymiş sarımsaklı yedi kuzucumm:nazar:
yemek derdimde yoktu yedik yemeğimizi bu gece oh rahatça dinlenirim artıkkk

ohh iyi yemiş yağmur hanım da
ayy o topitop bize de dert oluyor kırk yılın başında biri alır yer ama ne yemek her yerimiz yapış yapış olur en sevdiği de topitopu saçına yapıştırmak öylekalıyor yaa saçında bayılıyor pis deli kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum kızlar sağolun destekleriniz için

Back
X