2008 Kasım Anneleri

selam güzeller ,biz bugün zeyna ile buluştuk ,çok güzel bir gündü ,harikaydı ,teşekkür ediyoruım ona çoookkkkk ..şimdi sütlaç var ocakta ona bakmam lazım :))

selam güzeller ,biz bugün zeyna ile buluştuk ,çok güzel bir gündü ,harikaydı ,teşekkür ediyoruım ona çoookkkkk ..şimdi sütlaç var ocakta ona bakmam lazım :))

ohooo kızım bu ne yaa maşallah kaşı bi taraflarını dün mercimek köfteleri bugün sütlaçlar tü tü tü

bend tam msn den sana onu soracaktım bugün buluştunuz mu diye buraya yazmışın ee hani foto :umursamaz:

iyi geceler tatlışlar,
bizde bugün akşama kadar evdeydik akşam biraz sahil turu yapıp teyzemize gittik 10,30da çocuklar yattı..artık gündüz tek uykuya yatırıoyorum akşama dayanamıyorlar 9,30da başlıyorum sallamaya.. güzelce duşumu aldım rahatladım.. şimdi mısırımı yiyordum eşim bilg. ayrılmışken bakayım dedim..
krikitoscum ne güzel bir gün geçirmişiniz ohhh..
safişcim kankanın birinin başı sağolsun ananesinin toprağı bol olsun.. diğer kankanda bebişini sağlıcakla büyütsün..
beyazmeleğim kolay gelsin ne diyeyim Allah zihin açıklığı versin canım inş. sonuç istediğin gibi olur bu sınavda..
eylülüm maşallah zeyna ile buluşmuşunuz resim beklerükkkona göre..gece gece bu seferde sütlaçmı çekti canın koly gelsin afiyet olsun...
benimkilerde çok seviyor bende yarın yapıcaktım gerçi yapınca artık onlardan bize sıra gelmiyor birde gece yatırmadan önce yedirince çok tok tutuyor bende onlar yesin diye bir tabak yiyorum anca..

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ins herkes iyidir biz ailece grip olduk ve bagdemcik iltihapi oldu iki minigim ama simdi iyiler
diloks hamismisin ayy yeni gördüm cok sevindim ins hayirli evlat nasip eder rabbim hadi bana yetisin dermisim :) simdilik iki hamis var demi
herkese hayirli geceler diliyorum bende uyumaya gidiyorum

sağol tatlışım allah seninde içine sindirsin canım okinin doğum gününde hamiş olan arkadaşın mı doğurdu tatlım ne güzel bebeğini sağlıklı kucağına almış en mükemmelide bu çok sevindim arkadaşın adına
Evet canım o arkadaşım :) teşekkürler :)
bir arkadaşının ananesi adına üzüldüm ama diğer arkadaşına çok sevindim canım Deniz bebek geldi demek dünyaya allah sağlıklı ve analı-babalı büyütsün

bugün gelen giden olmamış gececilerde yok heralde ben de ÇGH seyrettim temizlik falan yapamadım ama ütü yaptım oğluşum uyudu çoktan bende biraz ders çalışayım bari kafam basarsa hadi byeee
sağol canım bende hem üzüntüyü hem sevinci hiç bu derece yaşamamıştım.
ÇGH ne canım ?eline sağlık bide bende yapsam o dağ haline gelmiş ütüleri

eee çekiştirdiniz mi bizi yeavrum kaydirigubbakcemile3Fotoları sabırızlıkla bekliyorum ben de opuyorumnanaktan

nazlımeleğim teşekkürler canım opuyorumnanaktan
elifsevdeciğim hoşgeldin canım.geçmiş olsun.evet diloksumuz ve krikitosumuz 2. leri bekliyorlar,bizlerde de heyecan dorukta tabi ama şimdi çok üzgün olarak yazıyorum bir arkadaşımız daha vardı nickini unuttum,kimdi hatırlayamadım maalesef,affetsin beni.O da hamileydi,Hatta 2.ye hamileyim başka var mı,ilk hamile benim galiba filan yazıp sadece çıkmıştı.Bende yok sen 2. sin,1.liği malum krikitos aldı.Yalnız kimdi o onu bir türlü çıkaramıyorum :uhm:

kızlar fotoları yarın atarım artık pc ye ok mi ..zeynada daha çok foto var ,o da atar yarın görürsünüz ..

sütlaç işi de köyden süt geldi yine ,5 kilosuyla sütlaç yaptım gerisini yoğurt yapıcam yarın ..

iyi geceler tatlışlar,
bizde bugün akşama kadar evdeydik akşam biraz sahil turu yapıp teyzemize gittik 10,30da çocuklar yattı..artık gündüz tek uykuya yatırıoyorum akşama dayanamıyorlar 9,30da başlıyorum sallamaya.. güzelce duşumu aldım rahatladım.. şimdi mısırımı yiyordum eşim bilg. ayrılmışken bakayım dedim..
krikitoscum ne güzel bir gün geçirmişiniz ohhh..
safişcim kankanın birinin başı sağolsun ananesinin toprağı bol olsun.. diğer kankanda bebişini sağlıcakla büyütsün..
beyazmeleğim kolay gelsin ne diyeyim Allah zihin açıklığı versin canım inş. sonuç istediğin gibi olur bu sınavda..
eylülüm maşallah zeyna ile buluşmuşunuz resim beklerükkkona göre..gece gece bu seferde sütlaçmı çekti canın koly gelsin afiyet olsun...
benimkilerde çok seviyor bende yarın yapıcaktım gerçi yapınca artık onlardan bize sıra gelmiyor birde gece yatırmadan önce yedirince çok tok tutuyor bende onlar yesin diye bir tabak yiyorum anca..

sağol canım benim inşallah dileklerim o yönde benim de allah emeklerimiz karşılıksız koymasın bu sefer

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz ins herkes iyidir biz ailece grip olduk ve bagdemcik iltihapi oldu iki minigim ama simdi iyiler
diloks hamismisin ayy yeni gördüm cok sevindim ins hayirli evlat nasip eder rabbim hadi bana yetisin dermisim :) simdilik iki hamis var demi
herkese hayirli geceler diliyorum bende uyumaya gidiyorum

elifsevdecim hoşgeldin özledik seni daha sık gel aramıza

safişim bende hatırlamaya alıştım ama yok gelmedi aklıma şimdi sabah kadar takarım ben buna düşünr dururum
bu arada ÇGH Çok Güzel Hareketler canım tiyatro varya Yılmaz Erdoğan'ın o işte ütüler konusunda da ha gayret diyorum bi kere başladınmı gerisi geliyor da zaten sorun başlayana kadar

benden de bu kadar kızlar kociş şimdi bıraktı pc yi yattı hemen gideyim yanına sıvışayım aşkıcımın opuyorumnanaktan
accık çalıştım işte napayım uykum gleene kadar yapabildiğimi yapmaya çalışıyorum

yarın benim de köye gidip süt alasım var vede sütlaç yapasım var bu aralar sütlaç günü olacak heralde öpüyorum canlar hepinizi opuyorumnanaktan iyi geceler tatlı rüyalar

Günaydın kızlar.Sıradan bir hafta sonundan sonra başladık haftaya.Oğluşun saçlarını kestirdim cumartesi günü.Çok tatlı oldu, koca adam oldu:))Bayağı kısa kestirdim.Babası pek beğenmedi , bebek gibi değilmiş artık...

Zeyna ve Eylül buluşmuşlar sanırım.Fotoları atarlar bugün herhalde bekliyoruz:))

Saphişim arkadaşının başı sağolsun, diğerini de güle güle büyütsün bebişini..

Elifsevde geçmiş olsun canım..

gunaydın guzel kasım anaları
hem guzel hem sıkıcı bır hafta sonu gecırdım

guzel yanı zeyna ıle bulustuk cumartesı gunu
kısa ama hos bır bulusmaydı bır ılk gerceklestı benım adıma
mobıl zeyna'nın programı yogun oldugundan bulusma haftasıydı dıyebılırızı onun adına

ama sıkıcı tarafı cumartesı aksamı cevrıyem geldı
bahsetmıstım esım barısmamızı ıstıyor dıye
cevrıye persembe gunu umreye gıdıyor
geldı bızde kaldı kucuk gorumcekımde geldı cok sıkıcıydı coookk
neyse kı annem bu sabah kahvaltıya davet ettı onu sonra gıdecek kızlarına
1 ay sonra gelecek sanırım

günaydın kızlarr
eliyem eliyem nası hastayım varya ağzım burnum tıkalı regl olmamda lazım bugün katmerli bi pazartesi olacak sanırsam
bende buluşma resimlerini bekliyorumm
kalimeroylada buluştu zeyna kalimerocum seni görmeyi çok istedim ama maalesef arabasızlığın azizliğine uğradım başka sefere inş
zeynacım maşallah oralardan heryere yetişiyo enerjisine hayran olmamak elde değil:))

Back
X