2008 Kasım Anneleri

ya arkadaşlar affınıza sığınarak bişey soracam bi kaç sayfa geriye baktım da merak ett
im öteki kasım anneleri kim.bizden başka kasım annelerimi var kim nereye gitti çitos niye kırıldı.bizim kasım anneleri 2009 kasım nesimi oldu ayyyh karıştım

ayüzüldüm yaa maalesef doğuda şartlar hala aynı biz burda şusu busu derklen onlar evde doğuruyolar cinsiyetini hadi onu geç bi rahatsızlığı varmı göremiyolar hastaneye yetişebilmek ise şanslarına bağlı Allah yardımcıları olsun
facede çok b.ktan bi grup gördüm bu arada bikaç şer..siz bi araya gelmiş TC hakkında atıp tutuyo nerde yaşıyosunuz şer..sizler yediği kaba pisleyen köpekler

selamlar,
hızlıca okuyp yazmadan çıkamadım..
mucizecim öncelikle yavruna geçmiş olsuun.. bir n önce iyileşip çıkarsınız inş. hastaneden..
maytabım sanada geçmiş olsun tatlım hepde sen atlatıyon böyle kazaları yerinde duramıyon be bacııı..
birde o küçücük kıza çok üzüldüm birde admla birlikte olsun diye uyutuyorlarmıymış ne cahiller var şu dünyada yavvv..
başka ne vardı..
ha volkan konak abimizi bende sesini severim hatta konserinede gittim çok eğlenceli geçiyor konseri ama dediğiniz gibi görüntüsüyle zıt sesi..
eylülcüm yazık bebeğe yav onda çok üzüldüm ma bakamadım ben çok etkileniyorum öyle şeylerden..
zeynam sanada geçmiş olsun çabuk geçer inşallah.

ha bu arada benim oğlanlar dün akşamda erişte ve biraz çorba yediler yatarkende sütlaç yediler gece istedikleri süt miktarınıda artırdım 100 den 150 ye çıkardım hem az süt içtiler gece hemde ben uykumu aldım.. bugünde gündüz uyuturken çocuk ütümüz kalmamış.. pınarın normal bizim içtiğimiz sütten verdim içtiler..
safişim sende bizdensin desene gece uykunu almışın gerisi gelir inşallah..
herkese iyi akşamlar bir ara yine uğrarım..

iyi akşamlar arkadaşlar ayy bugün canım çıktı haa bi gaza geldim bütün ev kalktı indi aşağa terbiryeri temizledim ütülerimi bitirdim ama gene çok çamaşır attım gene çıktılar onlarda yarın artık amann n çok yorulmuşum ama haa hergün yapılıyor bişeyler ama diptemel yapılınca başka oluyor temizlik kokusu

sapişim kankacım çık gel anam sende arada bana ben sana öle pasta börek yapamam çok yeteneksizim o konularda ama ayarlarız bişeyler aç kalmayız gıı
5 kat çıkmaya totooonn yemiyoo demii

müzice cim çok geçmiş olsun bebeğine bizde geçen hafta kusma ve ishalden gittik hastaneye ama ateş yoktu şükür testleride temiz çıktı 4 tane azı dişi patladı 2si uzadı bile hatta o yüzden olur demişlerdi banada ama o serum var ya bitirdi bizi 2 saat seumda kaldı 2 saatte hiç susumadan ağladı amaaa ne bağırmak o ağladı ben ağladım onun acısını çok iyi anlarım allahım birdaha yaşatmasın sizlerede bizlere kimselere hatta bütün bebekleri korusun rabbim

gıız eylüll şu hamartalığından accıkta banee uzatsana bir miktar öff temizlik yapayım bütün gün ama beniş mutfağa sokmasınlar çok sıkılıyom yemek yaparken

arkadaşlar gidenler kalanlar konusunda dikkat ettiyseniz hiç konuşmadım bencede kendi arallaronda halletselerdi daha iyi olurdu ama iş saygısızlık boyutuna ulaştıysa eğer tabi o zman iş başka
ama bence artık gidenler hakkında konuşmaya gerek yok tercihler yapılmış arkadaşlıklar yıkılmış ve bitimiş herşey konuşarak yüceltmemek lazım giden gider kalan sağlar bizimdir
ben yanlız dileğin neden gittiğini anlamadım o burdayken giden kişiler pek onu takmıyolardı hatta bazı laflarıyla alay ettiklerini bile düşünmüştüm kendi kendime belki de ben yanlış anladım ama ben yalakalık uğruna arkadaşlıklarını silen insanlardan hoşlaşmam o yüzden bence kimse kimseyi merak etmesin gelene kapımız açık olsun gidene bay bay

müzice cim çok geçmiş olsun bebeğine bizde geçen hafta kusma ve ishalden gittik hastaneye ama ateş yoktu şükür testleride temiz çıktı 4 tane azı dişi patladı 2si uzadı bile hatta o yüzden olur demişlerdi banada ama o serum var ya bitirdi bizi 2 saat seumda kaldı 2 saatte hiç susumadan ağladı amaaa ne bağırmak o ağladı ben ağladım onun acısını çok iyi anlarım allahım birdaha yaşatmasın sizlerede bizlere kimselere hatta bütün bebekleri korusun rabbim
[/B]

teşekkür ederim canım.valla o serum takma anı benimde beynime kazındı.bebeğimin o çaresizliğine çok üzüldüm.dediğin gibi allah bütün bebekleri korusun çok çaresizler

Back
X