- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #64.901
Günaydın
çitoscum geçmiş olsun canım,sonuçların iyi çıkar canım inşallah,iyi haberlerini beklicez
hepimizinki felaket harketli sanırım,dün benimki düştü koltuktan,zaten sürekli düşüyorda bu seferki biraz sert oldu.çok az burnu kanadı,yani dışına çıkmadı kan,burnunun içine bakınca gördüm.burnunun alt kısmında dudağına doğru olan kısım kıpkırmızı,üst duduağı da patlıyormuş neredeyse,o da mor.mafoldumben
ne kadar dikkat etsekte oluyor işte maalesef
canım benim geçmiş olsun Okyanusuma cimcimeme ne işi var koltukların tepesinde otursaya kız gibi anasının dizinin dibinde dimi işte zamane çocukları böyle napalım alışıcaz diyorum da hiç alışılmıyor
bizimkide çağırıyo bizi sonra kafasını yana eğiyoo ııhh ıhh diyoo ne oo saklambaç oynayalımmışşş:)) saklanıyoruz sonra buğra benii bulamazkii deyince geliyoo bulunca bi seviniyoo varyaaa şapşall şeyyyy ye ye bitiremiyorumm yaa insanın kendi çocuğuna olan duyguları ne kadar kuvvetli dimii söylerken bile burnum sızlıyoo gözlerim doluyoo.demin okudum bi yerde ama nerde unuttumm anne olunca beyinde üçgen bi bölge oluşuyormuşş ama sadece anne olanlardaa olduğundan daha bebek sahibi olmayanlar ve erkeklerde bu böyle olmadığından bizim gibi hissetmeleri imkansızmışş.bu bölge ile anneye bebeğine karşı sevgi doluyomuşş hikmetine kurban olduğumun işi iştee.
maymun seni valla öyle derincim kokusun çekiyorum içime doyamıyorum rabbim böyle bir sevgi vermese böyle bir zahmete katlanılınabilinir mi
günaydınnn sabah beri koşturuyorum valla anca gelebildim zaten hala hasta gibiyim
evet hazır sayılırım şimdi geld,m kuaförden makyajsızım ama size bir foto attırıvereyim
![]()
ooo zeynam bebeğim gelmiş sanada günaydın hatun sen her halinle güzelsin şekerim ama accık solgunsun makyajını yap bir daha gel kaydirigubbakcemile3