• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

selam kızlar nasılsınız . yasmin geçmiş olsun alerjin için:)) bize 60 geliyo elektirk acayip zamlandı bence.bu ne yaa.bizdede tüm lambalar tasarruflu ama :(

gülizcim bize kaç aydır 130 --140 geliyodu geçen ay 67 gelmiş sevindik napalım :)
noldu bu faturalara anlamıyorum 140dan öncekşi ay 43 gelmişti anaa çok fazla demiştik sonra 140lardan 67ye inince sevindik:)
insanoğlu işte

d.gaz 130 gelmiş çok iyi geldi geçen ay 220ydi

Son düzenleme:
gulız bıze de 45-50 arası gelıyor canım
aslında bana da cok gelıyor cunku bız hafta ıcı sadece yatmaya gelıyoruz
yanı utu fırın vs hafta sonu bırkac saat calısıyor o kadar

bence de bır baktır sen saatıne

ne yaptında 67 indirdin maytabım ya.
.ben bu ekonomi işinden hiç anlamıyomm..ama artık karar verdim..bende yapacam..elektrik 80
tel sadece benim 60 ne bu ya..
.ekonomik olsun diye eşin şu sabit 30 tl olanı geçirmişti zamanı aşmışım benim her zamn 35 gelen faturam 60 gelmiş...kaydirigubbakcemile3..hemen aradım benim eski paketime geri dönderin dedim..geri döndürdüler birde üstüne üstelik %50 indirim yaptılar..giden 60 çıkartabilirmiyim bakalım..

bizde kurutma makinesi var ondan hep biraz fazla geliyodu zaten ama bu kadar da değil.eşim baktı da zamlanmış baya:( ama meytap 140 ne kızz ohaa:))

ev telefonlarında da baya indirimler varmış rekabet var diyo benim herif tamamen özelleişmiş tee biz ayda 30 tl ye neredeyse durmadan konuşuyoz:))

bizim burda herkesin saatlerini değiştirmeye başladılar bir de saat parası kitliyorlar millete :))30 lira falan öyle bişey olmasın bu fazla faturalar

burda bi arkadaş var..kadın beni öldürecek ya..ne ekonomik kadın anlamadım gitti..
elektrik 45 geçmezmiş..telefonları ikisinin 30 tl imiş. su en çok 30 gelirmiş.yılda 3 tüp bitirmiş...
bide bizimkini yazam..elektrik 80 ,,tel bu ay hariç ikimizin 80 tl,,, su 45, 2 ayda bi tüp değiştiriz..ben nerde yanlış yapıyom ya...kafamçokkarıştı

bizde kurutma falan yok derincim ya..bildiğin mak. var.bizim saatimiz zaten akıllı saat..hangi saate geçiyolar ki...ekonomikse bizde geçelim bari...

Derincim idare ediyoruz işte..

Gülizim benim kocada tasarrufcudur.Geçen ay tel. 26 gelmiş.Akşam 6 dan sonra ara, evde olsan kimbilir ne kadar gelir filan diyo.Ayy hiiiç umrumda değil sefam olsun :)))

akıllı saat takıldığını bilmiyodum gülizcim meğer faturalarımız ondan kabarmış kaç ay önce değişmişler haberimiz yok
bende akşam üstü çok makine çalıştırırdım 5le 10 arası ikiye katlanıyomuş meğer ona dikkat ettim akşam yatarken bastım makinelerin düğmesine hep böylece 67ye düştü 140ların içinde 23 milyonda sayaç taksidi varmış 3 ay boyunca
dün akşam bi uyku bastırdı 10a çeyrek kala yattım yatarken bastım makieye ama düşündüm bi yandan bu 15 dakkada ne tür bi kazık geçirirler acaba diye
ay hiç yaşanası bi ülke değil artık burası yaa

yasminim 26 ne kııı..keşke bizimde öyle olsa..
maytabım bende bu hafta dikkat etmeye başladım..hep saat 10 dan sonra çalıştırdım..bakalım ne kadar değişecek..cumartesi ütü yapmak için saat 10nu bekledim..
bide biraz araştırdım da kızlar..iki elektrikli aleti aynı anda çalıştırısan 2 ye katlıyomuşş..ben bazen bul.mak. , çam. mak..birlikte çalıştırıyodumm..artık yapmıcam..

miniğim gelen faturaların üzerinde yazıyomuş canım..
Üç tarifeli puant uygulamasında
Bu tür abonelere saat (06.00-17.00) arası gündüz, normal tarife; saat (17.00-22.00) arası puant, pahalı tarife; (yaklaşık normalin iki katı); saat (22.00-06.00) arası gece, ucuz tarife (normalin yarısı) fiyatlarla fatura çıkarılmaktadır.

Back
X