2008 Kasım Anneleri

yasmincim şu anda bugün gelen misafirlerimizin getirdiği beyaz büyük ayıyla oynuyor adını pamuk koyduk her ne kadar cüssesine uymasa da .bu arada bugün de misafirim vardı Allahtan çok oturmadılar

derınım saol canım

yasmınım oksurege falan cok faydası varmıs
bır de esım ıstedı
sanırım bu adam benı denıyor ne zaman cıngar cıkarıcam dıye beklıyor
zırt pırt sıparıs vermeye basladı yemek konusunda

ben hıc yemedım bakla
annem hıc sevmez bıze de yapmadı sımdıye kadar
onun ıcın bılmıyor

gene kilolarımı konuştunuz ya,şu zayıflar şöyle fazlam var böyle fazlam var demez mi sıkıvercem ümüklerini :delphin: bayrak ben de hiiiç biriniz konuşmayın

ben bayilirim desem tam oturur yani bakla icin..annecim sagolsun hic yapmazdi sevmez cünkü ama ananecim yaptimi toplar bütün aileyi afiyetle yerdik..ayy gidince yaptrsam bari.

Yaw Saphişim aynı dertten muzdaribim.Aylarca Güliz ne yapacaz bu kiloları filan dedi.Benden 10 kg düşük hemde boyu uzunmuş.Dalga mı geçiyolar, ne yapıyolar anlamadım...Bayrak bende değil ama bando takımına girerim yani:))))))))

Kalimerom annem de yapmazdı.Kokusunu sevmem...Senin kocan aşeriyo herhalde:))

bende geçen yaptım bakla fasulye gibi yıklayıp unlu suya koyuyorsun kararmasın diye bakla çabuk kararıyor annem öyle yprdı bende öyle alıştım.. dereotu olmazsa olmaz zaten üzerinede yoğurt biz sarımsaklı seviyoruz çok güzel olmuştu geçen işim acele olunca düdüklüde pişirdim hemen bitti..

beyazım bende çok beğeniyorum collezionenun saatlerini bende bakayı hafta sonu:)
ve kuzum uyandı annesinin enfes dolmasını yiyor yoğurtla ama annesi dolmaya soğan saarımsak koymayı unutmuş ii mi :)))

en azından soğanını falan unutmuşsun laviim ben hayatımda bir kere dolma yaptım sanırsam şimdi onu bile hatırlamıyorum
hep annemle-ananem yaparlar sağolsunlar

beyazmeleğim bakıyım bende cnm seninkinide çok beğendim zati

bak hayatım bak bulamazsan göndereyim buradan sana da istersen

bu oglan soyunup geziniyor evin icinde yaaa,giydiremiyorum üzerini..

niye böyle yapiyorki sisko sey..

aynı benimki işte
oğluma diyorum hep oğlum biz seninle afrikaya gidelim ilkel bir kabileye katılalım orada yaşayalım hiç yok demez valla öle donsuz gezecek, hele emerken bana da memelerini kapatma hep açık dursun diyordu manyak kaydirigubbakcemile3

beyazım geldım geldım anacım ıslerım vardı hallettım
tamamen duygusallll

cılegım gec toz canım
keske benım kocıste dese hadı gıt gez dıye
adam psıko sırf bayanların oldugu eglencelere bıle gıtme dıyor
benımle her bır yere gelme derdınde
bende bazen yalnız takılmak ıstıyorum ama nerdeee

zeynam fotoları gordum canım
bonus cok tatlı maasallah gulusune kurban
saatınde hosmus ama hakkaten cok buyukmus yaww
benım bılekler ınce oldugundan sık durmuyor bu saatler

beyazım sende gule gule kullan cıcım saatını

sağol canım tamamen duygusalsa problem yok tabi kaydirigubbakcemile3

yaa ben bu aksam ılk kez bakla yapacagım
netten bır ıkı tarıf aldım ama yapan arkadaslar sız nasıl yapıyorsunuz
puf noktaları nelerdır

ayy hiç sevmem baklayı hiçte yapmam doğal olarak annem yapar damadıyla yer bana bulaşmazlar hiç
ama dereotlu olur orası kesin annem salçasız yapar yoğurtla yerler afiyetle

bende geçen yaptım bakla fasulye gibi yıklayıp unlu suya koyuyorsun kararmasın diye bakla çabuk kararıyor annem öyle yprdı bende öyle alıştım.. dereotu olmazsa olmaz zaten üzerinede yoğurt biz sarımsaklı seviyoruz çok güzel olmuştu geçen işim acele olunca düdüklüde pişirdim hemen bitti..

Hımmm.Demek püf noktası buymuş.Unu 1 kaşık filan mı atıyosun Nazlıcım?Düdüklüde kaç dk.pişiriyosun kaynadıktan sonra?

Ben de akşama yeşil mercimek çorbası, tavuklu mantar sote , bulgur pilavı ve alabalık var dünden...cokacimcoook

yasmınım kesın aserıyor bu adam
zaten hamılelıgımde de hergun arar canım sunu ıstıyor derdı
ben 9 kg ıle bıtırdım 9 ayı o ıse 13 kg aldı
lohussalıgımda uzerıne 5 ekledı

netten aldıgım tarıfe gıre 1 su bardagı ılık suyun ıcıne yarım lımon suyu ve 1 tatlı kasıgı un koyulup 15 dk temızlenmıs baklalar bekletılıyor
tencerede taze yesıl sogan ve sarımsak (bunu ben ekledım) kavrulunca bakla ılave edılıyor
uzerıne su ve pısmesıne yakın dereotu konuluyormus

umarım eksıksız ve lezzetlı yapabılırım
yanına da kırmızı lahana salatası
ve bulgur pılavı

ayy bende az önce kırmızı lahana salatası ve ıspanak yedim eyll zorla yedi ıspanağı hiç böle yapmazdı
o da kırmızı lahanayı götürdü

valla en çok yasminimin menüsünü sevdim ne yalan söyleyeyim bayılırım tavuklu mantar soteye cokacimcoook

asortikim seninki de anasının kızı ne olackkaydirigubbakcemile3

Back
X