2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar..
umarım herkes iyidir..geçmişe bakamadım..sadece zeynacığımın annesi taşınıyormuş onu okudum..hayırdır zeyna nereye taşınıyor annen..
meleğin gecesini bende merak ettim..
benim kızımda iki sefer bisküvili süt içiyor gece..gündüz ne süt ne yoğurt hiçbişey yemiyor ve kahvaltıda çay içiyor malesef..ıhlamur yapıyorum süt hazırlıyorum..kokusundan bile anlıyor ve ça ça diye çay istiyor..
kanını bende uzun zamandır ölçtürmedim..

günaydınnnnn mafoldumben
çok yorgunum annem taşınıyor dün ona yardım ettim toplanmasına sonra üstüne özdileğe gidip mutfak masası ve avize olayına girince eve kendimi attığımda bütün vücudum yorgunluktan titriyordu ve doğal olarak sabah kalktım başım dahil her yerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim yawww

çitoscum batumu hasta geçmişe değilde sayfaya baktım öle bişi sezdim
hayırdır geçmiş olsun kuzum

biri ban dünü-geceyi özellikle beyazın gecesini özetleyebilirmi????

heeeeeeee bişi sorcam oğlumun ön dişleri grileşmeye başladı
sizce neden ve ne yapabilirim?

günaydın bebişim kolay gelsin
valla gecem de sıra dışı bişey yoktu ama dün gece oğlum uyuduktan sonra yazdım buraya ders çalışmak istiyorum, kocayla oynaşmak istiyorum ve mübarek cuma gecesi diye ibadet etmek istiyorum ama hepsini yapamıyorum uykum geliyor dayanamıyoum o yüzden birini seçmem lazım diye kaydirigubbakcemile3
ee tabi seçimimi yaptım uygulamaya koydum kaydirigubbakcemile3

beyazmelek yaklasık 1lıtre sut ıcıyor yanı eymen demıı

evet canım aynen, mandıra gibiyiz süt yetiştiremiyoruz
ama asla yoğurt yemiyor her türlüsünü denedim yemiyor hatta danoneleri çok severdi onu bile yemiyor peyniri de kahvaltısıyla blendırla karıştırırsak öyle yoksa onu da yrmiyor
tabi yeterli kalsiyum ihtiyacını fazlasıyla aldığı için sütten sanırım ihtiyacı kalmıyor
arada sırada oyunla şakayla falan iştwe yarım tabak yerse yoğurt o kadar
bir de çökelekli yumurtayı seviyor o zaman yiyor peyir ürünü yemiş oluyor

teşekkürler canlar annem gene benden uzak kendi mahallesinde bi eve tanışınıyor 4. katta oturuyorlardı artık çıkıp inmek zordu 1. kat yeni bi ev aldık hemen karşılarında taşınmak kolay yıkayıp yıkayıp gidip yeni eve yerleştiriyoruz

kan ilacı kullanmıyor ama çok sık kullandı antibiyotik şurup iğne falan ben genede bi arayayım dokorunu bakayım
siz dişlerini fırçalıyormusunuz bebelerin?

çitoscum çok geçmiş olsun kuzuya öp onu teyzesi için kocaman

Eeee beyaz sonucu merak ediyoruz:))

Asortik maşallahın var çok hızlı gidiyorsun..:nazar:

Zeyna ben fırçalamaya çalışıyorum.Her akşam yatmadan önce banyoya gideriz,el yüz yıkanır,diş fırçalanır küçücük bi diş fırçası var.Yavaş yavaş 1 dk filan fırçalıyorum.Sonra kendi eline veriyorum o da fırçalamaya çalışıyor.Çok etkin bir uygulama değil bizim yaptığımız ama yine de hiç yoktan iyidir hem de alışkanlık kazanmasını sağlıyoruz böylece:)

çitosum benden ne beklenirse onu yaptım tabiki kocişimi seçtim, güzel bir seçim oldu ikimizde memnun kaldık :kedi: kaydirigubbakcemile3
sonra beraber duş aldık falan
haa sonrasında da yatmadan bir namaz kıldım dua ettim iyi geldi
ders çalışamaım artık malesef ona vaktim kalmadı ki saat 01.00e geliyordu :çok üzgünüm:

yaa bende dişlerini fırçalamak istiyorum alışkanlık olsun istiyorum ama daha 4 dişimiz var ne kadar mantıklı ki fırçalamak :uhm:

bızım de kucuk bır dıs fırcamız var
ama henuz uygulamaya gecemedık
sapındakı ayıcık sayesınde oyuncak zannedıyor
bır ıkı kez tesebbuste bulunduk fırcasını ısırınca daha zaman olduguna karar verdık

çitosum benden ne beklenirse onu yaptım tabiki kocişimi seçtim, güzel bir seçim oldu ikimizde memnun kaldık :kedi: kaydirigubbakcemile3
sonra beraber duş aldık falan
haa sonrasında da yatmadan bir namaz kıldım dua ettim iyi geldi
ders çalışamaım artık malesef ona vaktim kalmadı ki saat 01.00e geliyordu :çok üzgünüm:

yaa bende dişlerini fırçalamak istiyorum alışkanlık olsun istiyorum ama daha 4 dişimiz var ne kadar mantıklı ki fırçalamak :uhm:

Önce yallah yallah sonra allah allah diyorsun yani:roflol:

bizde fırçalarız yatmadan el yüz yıkama diş fırçalama yıkamadan yatırmam genelde fırçalamayıda kendide yapabilio 5 aydır ders alıo zaten macunsuz ama bir de ben en son fırçalıyorum tamam
annemde bize küçkken yaptırırdı bunları şimdi bende kesinlikle el ayak yüz diş yıkamadan kremlenmeden yatamıyorum
hep bişeler aksik gibi kalıo öle yatınca kaç kere üşenip yatmışımdır ama hep geri kalkarım

günde 3 defa egzersizim var 20 şer dakikadan ama akşamları hep başım ağrıyor ya bundan mı acep bünye alışkın değil yaa egzersize

asortik azmini taktir ediyorum canım..maşallah bak kaç kilo vermişsin..baş ağrısının egzersizden değilde diyetten olabileceğini düşünüyorum..

bız daha hıc dıs fırcalama olayına gırmedıkk hımmm bı fırcada bızım almamız lazım dımekkıı
kız beyazmelek masalllahhh sanaaa pek enerjıksınnn kaydirigubbakcemile3
bugun ardanın alcısı cıkacaktı sanırsammm haberı olan var mı??

Back
X