- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
ben de zübeyde hanımın doktorlarından selçuk beye gidiyorum.Bebeğimiz yokken ben de pembe maviye lale hanıma gitmiştim.hamile kalınca gelirsin demişti.adetim gelmeyince mart ayında hastanede beta hcg ye baktırdım 9,85 çıktı.lale hanımı aradım.böyle böyle dedim.bu değerle sen hamile değilsin demez mi.çok moralimiz bozuldu. sonra on gün sonra tekrar test yapalım dedi hastane dr'u. yaptık.o zamanda 500 felan çıktıydı beta hcg. tamam hamilesin dedi yine buradaki hastane dr'u.
sonra da selçuk beye başladık.memnunum doktorumdan
Bencede düşünmelisin o doktoru.bugün sabah büyük bir hevesle uyandım çünkü randevum vardı. doktorumu aradım ama izinliymiş ve salı günü gelecekmiş. o kadar üzüldm ki anlatamam. çok hazırlamıştım kendimi. bebeğimi bugün görecektim. 3 hafta olmuştu. ayrıca çok da sinirlendim. bu doktor üzerine biraz daha düşünmeliyim galiba. büyük ihtimal doktorumu değiştireceğim.
üffffff moralim çok bozuldu.
darkcım gaz şikayetin varmış bi de karın ağrın. ben de de 1 hafta öncesine kadar vardı bunlar. karın ağrında gazdan merak etme bebekle ilgisi yok. ağrı vajina da yoğunlaşmadıkça korkmamıza gerek yokmuş. ben bu senenin kız senesi olduğunu düşünenlerdenim. etrafımda 10 kişi saysam yeni doğum yapan ya da hamile olan bunlardan sadece 1 ininki erkek. hadi hayırlısı. şimdi kız mı erkek mi diye meraklanırken 1 ay sonra isim danışmaya başlıycaz inşallah ne güzel di mi. ama yok öyle güzel isimleri kimse koymassın benden başka diye saklamak ok mi kızlar
darkcım ben daha hamile kalmadan bir erkek bebek görmuştum.ama etrafımdaki insanların kimi kız kimi erkek bebeğimin olduğunu göruyor.anneler hisseder diyorlar ama benim içime pek bişey gelmiyor.hayırlısı olsun sağlıklı olsun yeter.Ağrın varmış geçmiş olsun.ya benimde iki gündür değişik bir ağrım var herkezin sağı solu ağrıyor benimde tam göbeğimin hizasında aşağı kasığıma doğru saniyelik kesiliyorumuş gibi ani acayip bir ağrı oluyor ta kalbimde hissediyorum acısını saniyelik olmasa dayanılmaz olurdu heralde ,yorulduğum bir günün akşamında olunca baya korktum ama bugün biraz daha hafifleyince dr aramaktan vazgeçtim ,insan her durumda aramaya çekiniyor.şu 4 ay bitsede hareketlerini hissedip durumlarından haberdar olsak dimi..........
Sağol canım.Ani hareket etmemek lazım.Kendimizi yormamamk lazım.geçmiş olsun darkçım..dediğin gibi benim de özellikle ani hareketlerde,yatakta dönerken filan sol tarafıma bi ağrı giriyor sorma gitsin..ama benim ağrı konusunda en çok şikayetim göbek etrafında çok değişik bi ağrı..normalde 2.trimestrdan sonra görülürmüş göbek ağrısı ama benimki erken başladıyerimseniben
kasım annelerinde herkes kız çocuk ümit ediyor sanırım sengözlerimebaksanab...bakalım kaç kızımız kaç oğlumuz olacak?
kızlar sizlerinde azıcık dolaşınca bacaklarınız ve beliniz ağrıyormu?ben biraz ortalık toplayım bi yemek yapıyıım belimden alt yanım ağrıyor,,
merhaba güzel kasım anneleri ben aralık annelerinden geldim henüz 9haftalık hamileyim ilerleyen haftalarda karnımın çatlamasını önlemek için neler tavsiye edersnz.şimdiden çok teşk edrim.
Hsg aramıza mine ...Ben bu konuyu doktorumla görüstüm darkin cnm senin sölediklerini de söledim doktora kullanim di simdiden die Bana daha zamanı war ben sana vericem krem dedi !!!Bende doktoru dinliorum :)) Onun sözünden cıkmıorum simdilik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?