- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #85.901
kıss yaso öldürücen beniii kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
pardon gülizcim hatlar karıştıkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıss yaso öldürücen beniii kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
vitamin eksikliği falan vardır belki canımm..sen dediğim gibi ihmal etme git bi doktoraa...gulızım anlamadım sureklı zayıflıyorum su an
aslında hıcbırseyden kısmıyorum ama ıstahsızlık sorunum var
yıne de doyurucu seyler yıyorum dıye dusunuyorum ama
3 ayda 4 kg verdım
günaydın kızlar
ben üzülünce hiç bişi yiyemem..lore iştahsızlıktan versen , yiyemiyorum falan derdin yine de
sen bence de git doktora
inş.bişey çıkmaz ama olsun kafan rahatlar
kimisi üzülünce zayıflar kimisi şişmanlar
ben şişmanlıyorum(
mmf gunaydın canım
derın yıyemıyorum zaten fazla ama
mesela muz yıyorum hergun
sonra hamur ıslerı mıdemın aldıgı kadar yıyorum yıne de
ama ıstahla degıl tabıı zorunluluktan
derin güzelmişşş...:)))Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı, onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.
"Niye?" diye sordu küçük kız. Anne açıkladı:
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsun anne? çok akıllısın."
Anne bunu da kızına bir ders fırsatı bildi ve devam etti:
"Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu.
"Anladııım!" diye gülümsedi birden, "sınavı geçemezsen baba olursun."
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
Küçük kız yerden bir şey aldı ve ağzına götürdü. Anne zamanında davrandı, onu elinden aldı ve bunu bir daha yapmamasını söyledi.
"Çünkü o yerdeydi. Nereden geldiğini bilmiyorsun. Kirli ve muhtemelen mikroplu da..."
Küçük kız hayranlıkla annesine baktı. "Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsun anne? çok akıllısın."
"Bütün anneler bunları bilir. Bunlar annelik sınavında vardır. Bilemezsen anne olmana izin vermezler."
Birkaç dakika öyle sessizce yürüdüler. Belli ki küçük kız annesinin söylediklerini düşünüyordu.
Anne bu ilginç yoruma şaşkın ama mutlu, "kesinlikle" dedi, genişçe bir gülümsemeyle...
melekkkk geliyom diyonnn gelmiyonnn...
sen gel ben bakarım senii..verdiğin kilolarıda geri aldırırm alimallah..:)))
bende evlilikte saygının en önemli şey olduğunu düşünürüm,en az sevgi kadar..ama işte herzaman herşey bizim elimizde olmuyor.ben senin demek istediğini anlıyorum,ben saygıyı korursam aynı şekilde karşılık görürüm diyorsun,işte ben de hep böyle düşünürdüm ama bu olay benim eşim ve onun gibiler için geçerli değil.çünkü adam sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor.aslına bakarsan benim düşüncemdeki birinin,benim eşim gibi biriyle evlenmemsi gerekirdi ama napayım aşık oldum,çok üzülsemde sineye çektim.anlatabiliyor muyum canım,yani benim evliliğimde saygıyı hep üstte tutmak benim elimde değildi maalesef,çok denedim,çok çabaladım ama maalesef başaramadım.eşim değişmedi,ben de onu öyle kabul ettim.ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin hesabı yani.ben de başka şeylerde saygıyı üstte tutmaya çalışıyorum.Sapisim niye uyumadin bakim he?fena nezleyim beni uyku tutmadi du iki kelimede sana edim :)
hayatim mesela benim evliligimde hayalimdeki evlili kdiil.ben daha ince ruhlu bi adam isterdim.daha delidolu nebilim biraz salas birisini isterdim hep.neyse asik oldum evlendim kimse zorlamadiya dolayisiyla sikeytlerim kendime:) esime kaba diyorum bazen ama oda bana diyorki hayir ben kaba diilimde sen cok incesin!aslinda bizdede sorun bu,ben daha citkirildim kibarimdir.öyle küfür filanda etmedim hic yani cok cok perime basilirsa belki cikar agzimdan:) ama iste bazi ters kisiliklerinde örtüstügü bi nokta oluyor.
mesela bi toplulukta esimin soydugu meyvayi banada uzatmasi benim icin bi kibarliktir,nebilim su getirirmisin filan der bu beni mutlu eder.
ha tartismiyormuyuz ooo hemde alasini yapiyoruz.ama tartisirken ben kontrolü birakmamaya calisiyorum.duymak istemedigim seyleri onada söylemiyorum.bi defasinda annesine bi laf ettim,oda savunma mekanizmasiyla benim anneme etti.ya nasil zorma gitmsti hic unutmam.yani anladin dimi ne demek istedigimi,ben evlilikte saygisizliga karsiyim.
Tuncay mac izlerken filan bazen küfür eder hemen alinirim ben,off bundanbaskasida cekemzdi heralde benide.birde cok disiplinli bi adamdir ki ben öyle diilim.cok tersiz cok catisiyoruz ama asla kisiliklerimize saldirmayiz.
ben insanlarin zamanla naiflesecegine inaniyorum..
yanında doğup büyüdüğümüz ailemizle çatışırken,yabancı biriyle mümkün mü süt liman yaşamak.katılcan vereliniortakeşlerimizi seviyoruz fakat iki insanın birarada yaşaması kadar zor bir şey yok alttan almak evet belki dişinin görevi ama dişinin de bir sınırı var bazen sınır aşınca söylenilen sözler duyulmuyor ağır olabiliyor Allah dermansız dert vermesin kumar içki kadın derdi vermesin
ohh buram buram :sinifsinif:oğlana köfte yapıp buzluğa 4er li olarak atıyorum arada
annem gündüzleri çıkarıp pişiriyo sık sık
köfteleri de ben sarımsaklı soğanlı yaparım
aksam eve gittik oğlan köfte yemiş
nefesi nasıl sarımsak kokuyo:))))))))))))
eşim diyoki işyerinde korelilerden bıktım zaten sarımsaktan
evde de sen kore gibi olmuşun oğlum:))
geçmiş olsun canım,hastalık mevsimi başladıay hepimiz nezle olduk sıradan
ateşli değil allahtan
salya sümük şeklinde(
geniz akıntısı kaldı geçmiyo bi türlü
deli olcam
Kadın, dört yaşındaki kızını yürüyüşe çıkarmıştı.
senin adamda alemmiş kı melek kendi yağları balları götürüp, çocuğu baktırıyormuşşş..insan önce çocuğunu veriri..
ama belki işe geç kalırım diye düşünmüştür.
Meleğim işte nasıl çekersen çek.Banada iğrenç geliyo böyle bağırışıp çağırışıp sonra aganigi yapıp, gülmek..Ben o olay hafiflemediği müddetçe yapamam , gülemem..
öff bi türlü imkan yaratamıyoruz ki geçen sene benim hiç boşluğum yoktu bu sene adamın yok, önümüzdeki hafta okullar açılınca eşimin de biraz rahatlayacak ama ne zaman hafta içi siz ne zaman boşsunuz hafta sonu, bizde hafta sonu full üz neredeyse ondan denk gelmiyoruz bir türlü
ancak bir hafta içi olursa öğlene geliriz sen işten çıkana kadar biz biraz gezer tozarız, sende birazcık erken çıkıverirsin akşama kadar otururuz sizde o zaman olur :))
haklısın sapişimm..selam şekerler
gülizim afiyetle yiyin turşunuzu.ben bu sene hiç bir şey yapamadım.fiyatlar o kadar yüksekki,nesini atayım bunların dondurucuya dedim.kışın daha ucuz! bir de güzel de değil üstelik sebzeler.ramazandan dolayı fiyatları şişirdiler,bayramdan sonra düşer,bende rahat rahat buzluğumu doldururm,belki tarhana yaparım,belki salça yaparım diyordum,turşu,konserve vs..ama nerde anam düşmedi düşmüyor.geçen gün domates yapayım bari dedim,fiyatı uygundu ama domatesler çk kötüydü.e 15 kg filan alıcam günah değil mi,çirkin domatesten konserve mi yapılır hiç.neyse bu sene içimde kalacak kış hazırlıklarım galiba.yine de kışın hormonlu yiyeceğime dondurulmuş ürünleri tercih ederim herhalde
mmmfcim günaydın
benim eşimde aynısını yapıyor işte.bana da iğrenç geliyor,o yüzden çok direniyorum ama...bu benimkinin barışma şekli,maymunlar gibi laelaelaelaelaeMeleğim işte nasıl çekersen çek.Banada iğrenç geliyo böyle bağırışıp çağırışıp sonra aganigi yapıp, gülmek..Ben o olay hafiflemediği müddetçe yapamam , gülemem..