- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #98.721
meleğim hoşgeldin...
Ohhh kurtlarını dökmüşün yine işleride kociye devretmişin arada olur boşver...
Bilgisayr sorununda halletmişiniz daha sık gel kıııı...:)))
ya kızlar bu kocakarıların densiz genç irilerinin lafları bitmez ben hamile kalamdığım için ne çok laf duymuştum bunlardan daha çok strese girip sorunum yokken sorunlu hale geldim ve tedaviyle olduırdum daha bitmedi nasıl oldu ne yaptın sanane be olmuş işde sen ona bak...
Valla bir annem birde kayınvalidem destekçi oldu banada onların dışında herkes iyi kötü bişeyler yumurtladı sinir etti beni...
Yasmin işde bazıları basıl tavır koyuyorsa tek laf edemiyorlar soramıyorlar yumuşak başlı olup herkese derdini anlatmaya çalışınca sen dert sahibi oluyon ... Ah işde yapamadığımızdan sebep değilmidir bu stres ver gitsin koy lafını ama yok illa alttan alıcam bende.. Ama sonlara doğru bana çok birikim yaptırdıkları için çoğu kişiye patladım daha laf edemediler...
Nazlım dikkatini dağıt öyle yaparken.Tepki verme, yapar.Geçen Anılda tırnak yer gibi yapıyo.Babası yer tırnağını.Evde yapan varsa anında alır.Iyyy, hiç sevmem..Allah başıma verdi
nevruzu cok severim ama,baskalarinin baska sekilde kullanmalari rezi ediyor herseyi.
bu arada disler niye gec kalmis kizlar doktora sordunuzmu hic?normalde 2 yasinda tamamlamalari lazimmis.
çileğim hoşgeldin bak ordada varmış bu tiplerden gitmeyeyim bari boşunaadamların tüm hayatı sidik yarışından ibaret sanırım neyse Allaha havale ediyorum hepsini içimi bunlarla dodurduğum için sadece kendime çok kızıyorum.içimi kirletiyorlar
Biz dr 2 yasinda tamamlamasi lazim demistide ondan dedim oglum,ama varya suda bi gercek.bu norveclilerin genlerindenmidir nedir sipalari inanailmaz dana:) yedikleri ictikleride bi ise yaramiyor ama genlerinden galiba hepsi dana gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?