- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #101.261
polim haklısın açık nohut alır annem çok lezzetli ve iri oluyor pişince bizde genelde hep paket alıyoruz sonra pişsin diye savaş dur...
kız kek tenceresi derken hani şu küllü olanlardanmı? ızgarası var kül koyuyorsun üzerinede kek kalıbını oturtup ocakta pişiriyorsun...benim annemin var küçükken şohben yokken banyoda sobalı şohben vardı ondan kül alırdı pişirirdi keki birde elektrik olmadığında kolay oluyordu misafir için çok severdim ondaki pişen keki...
ewet ondan hayatımEki Görüntüle 184810
benimde annemin vardı yalvar yakar vermedi evlenirken bana satılmıyomuşda ama şans işte eşimin anneannesi kullanmıyormuş o verdi:)ben de bayılırım keklerimi bunda yaparım hep 1 hafta tazecik durur keki
eski deyince bu tencerenin ve saplı uzun gırgırların bende yeri ayrıdır
Eki Görüntüle 184820
foto pek net değilde bunu ayaklı mikrofon olarak kullanırdım ne konserler verdim beea pehhh
sende sımdı mavı emaye koca demlıkte vardır sımdı polıp bacııı
baktık sessizsin biraz kendi haline bırakalım dedik..:)))Eskilerden bahsetmişsiniz.Beni unutmuşsunuz:)
vay be eskilerden birde arabik müzikler vardı he bir teybimiz vardı ne çok korsan kaset yapmıştım onunla arabik müzikleri çoğaltıp dağıtmıştık arkadaşlar arasında ..:))bende eskıdım kııı arabıc danslar yapardım sımdı ıkı oynuyomm nefes nefese kalıyom yaslandım ıcım kuflendıı ankara benı yaslandırdıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?