- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.581
deryacım balık mevsimi yeni açılıyor sanırım yine de pek bilmem ama mesela benim eşim bu akşam oltaları alıp balığa gidecekler arkadaşlarıyla bana taze balık yedirmek istiyormuş kociş...:)) ton balığı ilk 3 ayda bebeğin gelişimi için sağlıklı değil diye okumuştum havuçla beraber yazmıştı bir arkadaş ama ne derece doğru bilmiyorum sonuçta teneke kutuda konserve yani.. ama taze balık bulursun kocaelidesin yakınız birbirimize bende tuzladayım..
kızlar bişi dicem şimdi balık mevsimi sona erdi dondurulmuşlardan da yemek istemiyorum
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz benim aklıma ton balık geldi konserve olanlar var ya acaba yenilebilirmi ki çiğ et grubuna giriyor mu blginiz nar mı ? artı canlı alabalık tesislerinden de yararlanabiliriz diye düşündüm ............
halecim bende sıcaklardan çok bunalmaya başladım.Eskiden hiç etkilenmezdim sıcaktan.Ama hamilelikten galiba . daha mayıs ta olmamıza rağmen sıcaktan halsiz düşüyorum,nefesim daralıyo..bu yaz allah yardımcımız olsun..
Ya haklı olabilirsin bazende çok üst üste yediğim şeyden tiksiniyorum.İkiside olabilir.Bayılarak yediğim tek şey ekmek arası.İnşallah geçer.Eşime söyleyeyim başka yerden alsın.Dark umarım bu ekmek tiksintisi geçici bir şeydir. Çünkü hatırladığıma göre senin tek öğünün ekmek arasıydı. Acaba ekmeği farklı bir yerden alsan belki daha iyi olur. Mesela benim de her zaman aldığımız sudan midem bulanıyordu. Sonra benim içmem için 5 litrelik iyi bir su aldık. Ondan içince hiç midem bulanmıyor. Bebeği korumak için bazen zararlı olan şeyleri vücut kendiliğinden kabul etmiyormuş. Belki seninki de böyle bir şeydir.
Ya bu arada kızlar benim her şeyi canım çekiyor. Ofiste biri bir şey yese. Bir yemekten bahsetse sürekli canım çekiyor. Bu hamileliğin sonuna kadar böyle mi sürecek.
eşim akşam çinekop tutacağız dedi çok lezzetli bir balıktır.. ben balık pek yemediğim halde onu yemiştim geçen sene.. yani şimdi çinekop mevsimiymiş kızlar..
nazlımelek ziyafet var desene..ya bende hamsiden baska balık yiyemiyorum :1rolleyes: sanki kokuyormuş gibi geliyor bana :sm_confused:
julianne bende su değil de soda içersen daha hareketli oluyormuş diye duymuştum.hangisi doğru acaba :1rolleyes:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?