- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
Darkcığım,
İngiliz istesinde okudum mide bulantıları olan ikiz annelerinin neler yaptığını anlatan bir yazıydı. Yazıda anne adayının yataktan kalkar kalkmaz kızartılmış bir dilim ekmeği kemirdiğini ve midede rahatlık hissi olur olmaz hemen ilacını içtikleri yazıyordu. Bir de maden sodasını limonlu bir şekilde içtiklerini not etmişlerdi. Günde 2 soda içiyorlarmış, yalnız ayrı zaman dilimlerinde ve küçük yudumlar şeklinde. Limonun mideyi bastırma özelliğini ben de duymuştum. Dene istersen şekerim belki işe yarar. Bende henuz bulantı olmadı ama olanlara Allah kolaylıklar versin...
yaw benim de kusmam falan yok ama ağzıma böle iğrenç sıvılar gelio..(((
çok fena oluom...bi de tuvalete gitmekten bi hal oldum, özellikle geceleri çok koyuyo...
bu arada 7+3 günlük hamileyim ben.
kabız olan yok mu yaf, ben çok fenayım...
ay benim de ağzıma garip garip sıvılar geliyo.bende midemi üşüttüm de ağzıma acı su geliyo sanıyorum.bitek bende yok demekki.ben de kabız yok tam tersine okadar çok çalışıoki sindirim ve boşaltım sistemim günde enaz(özellikle sabahın köründe)10-15 kez idrara ve bazen 3 kereye kadar da büyük için gidiyorum lavaboya.ama evdeyken böyle nedense.dışarı çıktığımda hiç problem yaşamıyorumbebişim çok akıllı dışarı çıkınca uslu duruyo:dance:
kıslar bıtkısel cay ıcmenın pek ıyı degıl dıye duydum ben hıc ıcmıyorum artık bıtkısel cay gramlarını bıle ayarlayarak ıcmemıs gerekıyromus bırde ben burda bı saglık ocagına gıtdım kesınlıkle adacayı ıcme dedı ama nedenını soylemdı tabııı
Ben 6+3'üm ama hala mide bulatım yok kızlar. Ama kabızlık ortak problem olsa gerek. Sürekli meyve yemeye çelışıyorum. Eğer hamile olmasaydım bir çiğ köfte yerdim yanında da buz gibi bir bira ohh, ertesi güne bağırsaklar biraz rahatlardı ama....
Ne yapalım, ben de rezene cayı içerim.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?