2008 Kasım Anneleri

kızlar size bir yönden hak veriyorum bağlanma konusunda benim eski apartmanda bir komşunun minik kızı ince battaniyesi olmazsa uyumazdı heryere onu süründürürdü 1 sene sonra bir ortamda karşılaştık elinde eski bir battaniye meğer çocuk çok alıştığı için ona sarılmadan uyuyamadığı her yerde süründürdüğü için eskimiş kadın 2 güne yıkıyordum yaş olsa bile illa istiyordu diyor kadın gitmiş aynısından yenisini almış anlamış kendi battaniyesi için ağlamış çocuk..
şimdilik benim oğlanlşar bağlanma modunda değiller sadece onlar uyudktan sonra yataklarının kenarına koyuyorum mızıldayınca biberonunuda yeni içmişse kucağına veriyorum emziği ile kuzuyu uyuyor başka türlü kendi yatağına alışmamıştı kerem anne baba kokusunu istiyordu uyurken..
gündüz eline bile zor alır kerem kaan gündüz onunla oynuyor gecede onun ihtiyacı olmuyor ona sadece biberonunu verin yeter..:))

o oyuncak ve battanıyelerı yıkatmayan cocuklarda var bılıyorsunuz dımı
baglı oldukları bır koku var
ve o kokuyu kaybettıklerınde kıyamet kopartabılıyorlar

ay dilek ben çok güzel diyorum valla kimse ellemeye cesaret edemez benim oğlumu , hatta bi kere yanağından makas aldı bkız bebaşka tarafa bakarken de ben size aynhareketi yapsam hoşunuza gider mi dedim dumur oldu , ben sizi ellemiyorum siz de benim çocuğumu ellemyin dedim herhalde hayatı boyunca bidaha hiçbir bebeğe dokunamaz : )))

bide ben oyuncak konusunda sizin gibi düşünmüyorum , bilmiyorum neden çok hoşuma gidiyo bi çocuğun bi oyuncağa bağlanması ve onunla uyuması kalkması , hatta benim sarı bi snoopym vardı çocukken bayılırdım ona , keşke hala dursaydı da oğluşa da onu verseydim : ))

Andisçim senden korkulur valla.Ayyy ben hayatta birşey diyemiyorum canım ya.Geçenlerde işyerime getirdim o kucaktan o kucağa öpüyorlar makas alıyorlar içim gidiyo ama bişe diyemedim.En sonunda genel müdür yardımcımız dedi çocuğu hırpalamayın, öpmeyin diyede anca kucağıma alabildim.Ayyy keşke senin gibi yapabilsem bende ama yapı meselesi işte.Yapamıyorum.

yasminciğim götürmeyin bence klimalar içerideki pis havayı döndürüyor sen daha iyi bilirsin bu plan proje işlerinden

almanyada bebeklerin bir de koklama örtüsü varmış elifsevde bilir
orada doğan türk bebekler bile alışmış nasıl oluyorsa
bizdeki tülbetlerin biraz kalıncası var onu koklayıp uyuyorlar bana da sordu almancı arkadaşlarım sizde de böyle bir alışkanlık var mı diye yok dedim hayatımda ilk defa gördüm

uyku oyuncağı konusunda denizannem bir yorum yapabilir mi bilgisi var mı acaba

çünkü emzik konusundaki görüşünü ilk defa duymuştum belki uyku oyuncağının da böyle bir etkisi vardır[/QUOTE

Aaaaa remidosum şöle battaniye gibi bişeymi acaba bana hediye getirmişlerdi.Şimdi dank etti kafama :):):)

valla dilek çocuğum söz konusu olduğunda gözüm dünyayı görmüyo , ben bir senedir anne babamın bile kalbini kırar oldum batu yüzünden , normalde hiç birşey demezdim onlara hep annecim babacım diye konuşurdum ama bir senedir batuyla ilgili bişey olduğunda gözüm dönüyo , bu sabah bile babama hırladım bazen kızıyorum kendime ama üzgünüm , o benim en değerli varlığım , bana emanet şu anda , büyüyene kadar herşeyinden ben sorumluyum diye düşünüyorum

dilekciğim çok kalın değildi çubuklu pijama desenine benzer desenleri vardı renkleri de soft renklerdi

akitivite masasını gaziosmanpaşa'da hangi mağazada gördün yerini de tarif edebilir misin
ben eyüpte oturuyorum koçişi ikna edebilirsem belki gider alırım

Benimde kuzenim kadın çorabı hastasıydı.Annesinin kaçmış çoraplarını alır koklaya koklaya uyurdu.Bi keresinde hiç unutmuyorum 18 imde varım yokum oda 8 yaşında bayram ziyaretine gitmiştik bende de malum çorap vardı.Sandalyenin arkasına saklanır bacaklarımı değil çoraplarımı dikizlerdi :):) Şimdi koca delikanlı oldu ama hala takıntısı var eskisi kadar olmasada tabi

Ya Anıl böyle şeyleri sevmiyo.Sokakta kedileri görünce çok heyecanlanıyo, garip sesler çıkarıyo, gel gel diyo.Geçen gün seviyo diye bir kedi aldım pofuduk, sevimli bişi.Oynamıyo pek.Bazen ayısıyla ikisini ordan oraya atıp duruyo ama asla bağlanmıyo:((Bi sn resmi vardı galiba...

resim012t.jpg

valla dilek çocuğum söz konusu olduğunda gözüm dünyayı görmüyo , ben bir senedir anne babamın bile kalbini kırar oldum batu yüzünden , normalde hiç birşey demezdim onlara hep annecim babacım diye konuşurdum ama bir senedir batuyla ilgili bişey olduğunda gözüm dönüyo , bu sabah bile babama hırladım bazen kızıyorum kendime ama üzgünüm , o benim en değerli varlığım , bana emanet şu anda , büyüyene kadar herşeyinden ben sorumluyum diye düşünüyorum

Ayy andişim doğru söylüyorsun bende bazen çok sinirleniyorum.Kızıyorum ama hep içime atıyorum.Dışa vuramıyorum.Korkuyorum kırmaktan.Bizimkiler tatlı dilden de anlamıyorlar.Bu konularda biraz pasifim cnaım.Kızsam bile kötü bişe sölmesem bile sonradan pişman oluyorum.

Kızlar ben çıkıyorum.Andinacım üzme kendini.Bu arada Nazlımeleğim yürümeye başlamışsınız.Tebrik ederim canım.Darısı koşmalarına..

Herkese iyi akşamlar...

dilekciğim çok kalın değildi çubuklu pijama desenine benzer desenleri vardı renkleri de soft renklerdi

akitivite masasını gaziosmanpaşa'da hangi mağazada gördün yerini de tarif edebilir misin
ben eyüpte oturuyorum koçişi ikna edebilirsem belki gider alırım

Ayyy remidosum komşuyuz canım.Benimde oturduğum yer eyüp diye geçiyor ama G.O.P'ya daha yakınım.

O zaman benimki battaniyedir bahsettiğin şey değildir. Canım nerde biliyormusu tam oraları bilmiyorum ama tarif etmeye çalışacağım.Bağlarbaşı Caddesinde trafiğe kapalı bi alan yürüme caddesi mağazada kocaman Pierre Carden yazıyor orası ama fişinde Feti bebe yazıyor.Bak canım No:61 miş.Telefonları da 581 36 75 olmazsa buluşur beraber gideriz cnaım kocise gerek yok:)

selam kızlar, yemek vs uğraştım bu saatlere kadar

uyku arkadaşından bahsetmişsiniz, yumuşak oyuncakların çocuğun duygusal gelişimine olumlu etkileri araştırmalarla kanıtlanmış, yastık battaniye vs bana göre kullanılabilir, ama bağımlı hale gelmeye başlıyorsa önlem almak gerekiyor, bağımlı olmadan oynasın birlikte uyusun hiç bir sakıncası yok, ama bana göre anne baba ile birlikte uyumakta çok sakıncalı şimdi azcık işim var devamını gelince yazarım

öptüm hepinizi

kızlara ıyı aksamlar herkese.
bugun mısafırım vardı yenı gıttıler.bende anca gırebıldım.benım oglumda yastıksız uyumaz.ama yatakta sadece.kucagına verıyorum mınık yastıgını ona sarılıp uyur.uyku arkadası oyuncaklardan bende dusundum ama belkı kabul etmez dıye almadım cunku yatarken yastıksız uyumam dıyor :-)))

selam güzeller ancak düştüm valla sabahtan beri dışarıdayım kızımı doktora götürdüm
ciğerlerine inmek üzere imiş bronşite çevirir dedi antibiyotik verdi zaten antibiyotiksiz atlatsak şaşardım yaneee
neyse bunada şükür daha çabuk iyileşir hiç değilse bu arada boyumuz 79 cm kilomuz 10300 gr olmuş
çok sevindim valla artık kilo almaya başladı sanırım maşallah bebeğime:nazar:
doğum günü olanları kutlarız iyi ki doğdular bizim ki cumartesi inşallah
bu arada iki senedir neredeyse beraberiz yaa çok güzel sizinle olmak
denizannem yarın koyarım fotoları buraya canımm

Back
X