- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.001
Lavinyacım geçmiş olsun.Tüh ya, bebeğe kim bakıyo? Bu arada resimler birkaç sayfa öncedir.Ben dağınık durumdayım biraz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lavinyacım geçmiş olsun.Tüh ya, bebeğe kim bakıyo? Bu arada resimler birkaç sayfa öncedir.Ben dağınık durumdayım biraz...
Lavinya geçmiş olsun tatlım
ay dilek ben çok güzel diyorum valla kimse ellemeye cesaret edemez benim oğlumu , hatta bi kere yanağından makas aldı bkız bebaşka tarafa bakarken de ben size aynhareketi yapsam hoşunuza gider mi dedim dumur oldu , ben sizi ellemiyorum siz de benim çocuğumu ellemyin dedim herhalde hayatı boyunca bidaha hiçbir bebeğe dokunamaz : )))
bide ben oyuncak konusunda sizin gibi düşünmüyorum , bilmiyorum neden çok hoşuma gidiyo bi çocuğun bi oyuncağa bağlanması ve onunla uyuması kalkması , hatta benim sarı bi snoopym vardı çocukken bayılırdım ona , keşke hala dursaydı da oğluşa da onu verseydim : ))
yasminciğim götürmeyin bence klimalar içerideki pis havayı döndürüyor sen daha iyi bilirsin bu plan proje işlerinden
almanyada bebeklerin bir de koklama örtüsü varmış elifsevde bilir
orada doğan türk bebekler bile alışmış nasıl oluyorsa
bizdeki tülbetlerin biraz kalıncası var onu koklayıp uyuyorlar bana da sordu almancı arkadaşlarım sizde de böyle bir alışkanlık var mı diye yok dedim hayatımda ilk defa gördüm
uyku oyuncağı konusunda denizannem bir yorum yapabilir mi bilgisi var mı acaba
çünkü emzik konusundaki görüşünü ilk defa duymuştum belki uyku oyuncağının da böyle bir etkisi vardır[/QUOTE
Aaaaa remidosum şöle battaniye gibi bişeymi acaba bana hediye getirmişlerdi.Şimdi dank etti kafama :):):)
valla dilek çocuğum söz konusu olduğunda gözüm dünyayı görmüyo , ben bir senedir anne babamın bile kalbini kırar oldum batu yüzünden , normalde hiç birşey demezdim onlara hep annecim babacım diye konuşurdum ama bir senedir batuyla ilgili bişey olduğunda gözüm dönüyo , bu sabah bile babama hırladım bazen kızıyorum kendime ama üzgünüm , o benim en değerli varlığım , bana emanet şu anda , büyüyene kadar herşeyinden ben sorumluyum diye düşünüyorum
dilekciğim çok kalın değildi çubuklu pijama desenine benzer desenleri vardı renkleri de soft renklerdi
akitivite masasını gaziosmanpaşa'da hangi mağazada gördün yerini de tarif edebilir misin
ben eyüpte oturuyorum koçişi ikna edebilirsem belki gider alırım