2008 Kasım Anneleri

o oyuncak ve battanıyelerı yıkatmayan cocuklarda var bılıyorsunuz dımı
baglı oldukları bır koku var
ve o kokuyu kaybettıklerınde kıyamet kopartabılıyorlar

bunu bılmıyordum lelalcım.Allahtan bızım hayta bagımlılık duzeyınde degıl baska yerde yastıksız uyur yeterkı korunaklı guvenlı yer olsun.cok doner cunku yatarken.

Benimde kuzenim kadın çorabı hastasıydı.Annesinin kaçmış çoraplarını alır koklaya koklaya uyurdu.Bi keresinde hiç unutmuyorum 18 imde varım yokum oda 8 yaşında bayram ziyaretine gitmiştik bende de malum çorap vardı.Sandalyenin arkasına saklanır bacaklarımı değil çoraplarımı dikizlerdi :):) Şimdi koca delikanlı oldu ama hala takıntısı var eskisi kadar olmasada tabi

ayyy cok guldum dılekcım.tahlıkelı olabılır ama delıkanlı yasta da varsa boyle takıntıları...

iyi akşamlar kızlarrr
geçmişi okumadan yazacağım direk sonr yazma fırsatım olmuyorrr
bugün raporluyum evde yattım tüm gün bileğim şişti feci şekilde üstüne basamıyorumm:(
ayakkabı vurmuştu ayağımı hafifi yara olmuştu cumaresi temizlik yaparken sağa sola çarptım farkında olmadan o yara da mikrop kaptı ve iltahap oldu ayağım çokkötüydü hiç basamıyordum ama şimdi iyiyim doktor antibiyotik ve parol verdi sızı için ilaçtan sonra daha iyiyimm

cnmm cok gecmıs olsun....

asortıcım gecmıs olsun cnm.bebıslerde cok cabuk bronsıte ve Allah korusun zatureye cevırebılıyor.erken teshıs ve tedavı cok onemlı.varsın ıcsınler antıbıyotigi sonunda ıyı olsunlarda.bu arada masallah gelısımıne de cnm.Allah saglıklar versın tum bebıslere....

lavişçim çok geçmiş olsun tatlım bende geçen akşam ayağımı vurdum kapıya en başta bişey yoktu sonra dayanılmayacak bi ağrı oldu ağlıyodum ağrısından artık sonra hemen nisa ya gittik hastaneye film çektirdim bişey yokmuş ağrı kesici verdi 1 gün sekerek gezdim geçti şimdi
aynı piroşta yağmur gibi yatağın başına tırmanıyo hiç yatmıyo yanımızda
biz özeniyoruz arada yanımızda yatsın diyoruz ama asla uyumuyo bizimle
küçükken benimde fatoş ve pırıl isimi 2 bebeğim vardı::)) onlarla yatıyodum ama mahalleden yaşlı cadı bi teyze beni korkuttu canlanır onlar diye bıraktım hemen onları::))piskopat kadın korkuttu beni
piroşunda alıştığı bir oyuncağı yok olsun isterim de öyle tülbent battaniye filan değil ayıcık bebek filan olsun:)

yasminciğim götürmeyin bence klimalar içerideki pis havayı döndürüyor sen daha iyi bilirsin bu plan proje işlerinden

almanyada bebeklerin bir de koklama örtüsü varmış elifsevde bilir
orada doğan türk bebekler bile alışmış nasıl oluyorsa
bizdeki tülbetlerin biraz kalıncası var onu koklayıp uyuyorlar bana da sordu almancı arkadaşlarım sizde de böyle bir alışkanlık var mı diye yok dedim hayatımda ilk defa gördüm

uyku oyuncağı konusunda denizannem bir yorum yapabilir mi bilgisi var mı acaba

çünkü emzik konusundaki görüşünü ilk defa duymuştum belki uyku oyuncağının da böyle bir etkisi vardır

evet canim var uclarinda kücük bir yumusak hayvancik oluyor geri tarafi kadifeden kimas gibi cok cesit var ama almanlar dogar dogmaz yanina koyarlar sonra hic birakmazlar ta 4 5 yasina kadar sallar dururlar yaninda

ya kızlar kızıma doğum günü hediyesi ne alsam yaaa künye alıcaktım ama
annem almış ben ne alsam siz ne aldınızzz

bız ancak dustuk
valla oluyorum aslında yorgunluktan ama sozum var foto ekleyecegım dıye kocısı tv basına zımbalayıp actım pcyı

aksam ıs cıkısına oglusum geldı
baktı ofıste kurcalanacak cok sey var talan ettı heryerı
dayanamayıp cıktık
dogum gununde gelen bır ıkı hedıyenın kucuk olması sebebıyle degısım yaptık
esımın amcasını zıyaret ettık yemek yeyıp geldık evımıze
bırkac foto ekledım
bahsetmıstım habersız fotolar cok dıye begenmedıgım ıcın ıcınden begendıklerımın bırkacını sızlerle paylastım

asorticim geçmiş olsun kuzum ne oldu eylülüme? bende c.tesi gününe odaklandım valla çok heyecanlıyım nasıl olcak nasıl geçecek ay bilmiyom valla umarım huzurlu geçer başka bişi istemiyorum

lavişçim sanada geçmiş olsun dikkat et ayağına

kalimerocum baktım fotolarına maşallah küçük beye burdan bir kez daha yenileyim ailecek bir resminizi görüp maşallah demek istiyoruz

veee bomba haberi vereyim oğlum babaanneden alev alev ateşler içinde geldi ne oldu neden oldu anlamadım daha cuma günü bitti ilaçları iğnesi ama cayır cayır yandı kuzum fitil verdim şimdi düştü ateşi bakalım yarın ola hayır ola bu gece takip edelimde dişleride fena belki ondandır

uyku oyuncağından bahsetmişsiniz ,lelalcim bizim nihanın oğlu görkemin uyku oyuncağını gördünmü hiç ,battaniye ,ay geçen gün beraberdik vermiyo çocuk ,elinden bırakmıyo ..
bizim yok öyle bi alışkanlığımız ,ben ayı mayı türü şeyleri severdim ,meliste kova ,kaşık ,pet şişe :)) masrafsız çocuk ..

benım sıpanın uyku oyuncaĞı peluŞ battanıyesı
sıkar bıraz bırının alması yukarıkaldırması falan
ona bÜrÜnÜp uyuyo
babaannesı geÇen Üzerıne ÖrttÜ memeeeeeet baaaaak yaptı bu yıktı yıktı ortalıĞı ver battanıyemı dıye babaannede onla Çocuk oldu :)))

bizimkininde yastık Allahım o yastık olmasa ölür gider elimizde görsün kızılca kıyamet bide başka odadan sürüklemesi varki evlere şenlik onu uzaktan görsün pamağını takıyo ağzına hala emiyo o parmağı özellikle yastığıyla birlikte

dilekciğim bizim ev camiye çok yakın sen islambey de mi oturuyorsun
doğumgününe yetişmeyecek her halde olmazsa daha sonra hem buluşuruz hem alışveriş yaparız canım

Yok canım benim oturduğum bölge çok ilginç benim tarafımdaki binalar eyüp'e bağlı karşımdaki sokak da gaziosmanpaşa semtine bağlı tam sınırdayım.Gaziosmanpaşa çöpçüsü benim oturduğum tarafı temizlemiyo anlayacağın ama elimi uzatsam binaya değerim yani.İşin ilginci 100 metre ileride de caddemiz var caddenin karşısı bayrampaşa diye geçiyo.Karışık oldu sanırım biraz:):):) Hiç farketmez canım ne zaman istersen buluşuruz.Pelevne lisesine yakınım ben daha çok. Ne zaman istersen tatlım.Yeterki buluşalım de

iyi akşamlar kızlarrr,ben aralık annesiyim
sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim
yardım ederseniz sevinirimm
bebeğiniz için hergün rutin verdiğiniz vitamin yada demir damlası nedir acaba ve kaç damla veriyorsunuz??

aranızda multitab yada balık yağı içeren damlayı veren varmı acaba?
teşekkür ederimm

Selam kızlar

ben de yazılı soruları haızrlarken bi yandan da kk ya bakıyordum

nasılsınız bakalım?

Asortienin yavrusu mu hasta.Acil şifalar olsun.

Aralık annesi hoşgeldin öncelikle.ben rutin veremiyorum malesef.
Demir damlasını felanda sevmiyor içmiyor.
Bazen multitabs veriyorum 1 mg sanırım damlalığın işaretli kısmına kadar çekip veriyorum.

Back
X