2008 Kasım Anneleri

merhaba canım hoşgeldin , biz 6.aya kadar sadece dvit kullandık , 6.ayda doktorumuz multitabsa başlattı , 10. ayda da multitabsı bırakıp minadexe başladık.. kan değerleri iyiydi hiç demir kullanmadık..
ama bizden ziyade doktoruna danışmakta fayda var , her bebeğin kansızlığı , vitamin ihtiyacı farklı neticede , o bebeğin için en iyisini söyleyecektir sana zaten..

DARKİNLİFE ve ANDİNA vermiş olduğunuz bilgiler için tekrar teşekkür ederim.
bugün doktorumuza da danıştım iştahı ve enerjisi yerinde olduğu sürece ek vitamin önermedi
demir damlasını ise ben hiç kullanmadım yan etkilerinden dolayı bugünkü kan değerleride normal çıkınca kızım için doktorumuz onuda önermedi
balık yağı ise 1 yaşından sonra güvenilir bi marka olduğu sürece vermek gerektiğini söyledi
devit ise 1 yaşına kadar devam

MERHABA KIZLAR
artık hiç uğrayamıyorum ben bakabildiğimdede kimsecikler olmuyor
nasılsınız bakalım kuzular nasıl
umarım hepiniz iyisinizdir
bizlerde okul ev çocuklar uğraşıyoruz işte...
alahtan sağlıkları yerlerinde...
azıları çıkarmaya çalışıyoruz 15 gün ağzımıza lokma sokmadık ama şükür bi iki gündür birazcık daha iyiyiz
ama bu arada uyku diye bir xey kalmadı
biraz önce zorla uyuttum çünkü 3 ten beri uyumuyordu ama uyanacak gibi gecede en az 2-3 defa uyanıyor ve sallanmadan uyumuyor
tabiki bende ruh gibi ortalıkta dolanıyorum
ne yapalım bugünlerde geçecek
sizleri sohbetlerinizi özlüyorum kendinize iyi bakın
arada sıradada olsa uğramaya çalışırım
hepinizi ve tüm kuzuları öpüyorum

iyi akşamlar kızlarr
fec yorgunum ben ya öğlenden beri deli dana gibi gezdik kocişle bol bol alışveriş yaptık yağmura anneanesi baktı ilk kez kızımdan ayrı gittim ama o huzursuzoluyordu birşey anlamadan geliyordukkk
bizde yemek yedik çok güzel bir restorantta kocişimle birer bira içtik :)
ve 1 saat önce geldik çok yoruldum valla
arada bir kaçmaik iyi oluyorrrr giremediğim bir sürü mağazaya girdim çocuk olunca avmye gidiyorduk hep ama bugün hep açık havada gezdikkk

kızlar ıyı geceler.ama kısmescıkler yok neyse ben yıne de yazacam sısme yatak aldık ben aslında sıvasa goturcem ama yatamazsam ordan yenı yatak alıcam.kullananlar varmk acaba.cıft kısılık duble yatak.yerden yuksekte baya.bıraz plastık kokusu var.kurduk odaya havası ınecekmı bakalım sabaha kendınden sısmelı elektrıklı yanı.neyse bende kacar kızlar.

günaydın kızlar
evet minikcim hava yağmurlu bugün gene kış yüzünü göstermeye başladı
bizimkide 5.5 da ağlayarak uyandı
zaten bütün gece hastalıkla falan uğraştım riyamda buda ağlayınca ateşlendimi diye bi fırladım yerimden
çok şükür bişey yok biraz yanıma aldım ama yanımıza alışık olmadığı için kalkıyo oturuyo dönüyo derken saat 6 oldu zaten kalktımbende fatihe
memoyuda y.odasındaki beşiğe koydum uyudu orda hemen delü

.Minikçim günaydın.Canım doğum günü resimlerinize baktım süper bayıldım bücürüğe.Bende böyle havaları çok seviyorum.Odamın ışıklarını bile açmıyorum.Açıyorum birde 80'lerden müziğimi gel keyfim gel.

Andişim dün batuşu oyladım faceden gördünmü.

Kızlar bu arada 64 kiloya düşmüşm çok mutlu oldum.66'dan sonra zorlanmıştım duraklama dönemine girmiştim ama çok şükür vermişim yaa.Doktorumda tebrik etti.Yemek istediğin özlediğin birşey varmı diye sordu.Bende salak gibi yok bi ideal kiloma düşeyim sonra yerim istediğimi dedim.Keşke dondurma isteseydim :(((

Back
X