2008 Kasım Anneleri

Beyazmeleğim desteğin için teşekkürler tatlım.Bu adamı eğitiyim kutlama yapalım seninle...

yapalım canım yapalım memnuniyetle

sagol melegım pazara doncek ınsallah..aramadı hala telı de kapalı.ayy evet yurdısı ucuslarında ozellıkle pasaport kontroller falan valızdı uzuyo gercekten.

canım ben yurtiçi uçuşlarda biel yarım saat 45 dk dan önce çıkamıyr-ordum o yüzden sabret bence birazdan biter işi ve arar

benim eşim evli bir anne babanın yanında yaşamış ama kötü bir örnek altında kalmış kayınpederim biraz agresiftir sinirlidir eşine çocuklarına falan kötü davranmış özellikle eşim çok çekmiş babasından yazık en büyük ocuk olunca hep buna patlamış ama neyseki kendisi babasına hiç benzemez alakaları yok
inanılmaz düşünceli inanılmaz sakindir
ama bir söz varya bir kalem ne kadar ince olursa olsun neticede hammadesi odundur diye aynen işte erkekliğin doğası olsa gerek arada odunlukları tutuyor işte
benimki kötü konuşmaz, tv başında saatler geçirmez, maç izlemez, olup olmadık yasaklar koymaz, temizliğimden tutunda ütüme kadar herşeyime yardım eder, her işime koşar ama bazen bişey yapar beni çıldırtır beni en çok dikkatsiz hareketleri çıldırtıyor ve bazen romantik olması gereken zamanlarda olmaması normalde çok duygusaldır bir film izlerken benden önce o aĞLAMAYA başlar ama mesela bir özel gün olsun genellikle hatırlar mam özel bişey yapma gereği duymaz bazen ben derim çok masraf etme malum maddi durumlar daha yeni yeni toparlanıyoruz düğün borçları araba kresi bilmem ne vardı yavaş yavaş ödüyoruz ondan fazla harcamadan kaçınalım deriz bu seferde hiç bişey yapmaz ee ama sen bana öyle dedin yaa ama sende vur deyince öldürüyon benhiç bişey alma demedimki pahalı bişey aslma dedm kaydirigubbakcemile3 neyse bakalım bu tarz şeylerin ödediğimiz krediler falan bitince düzeleceğini sadece alakalı olduğunu umuyorum ama bilemiyorum bakalım aslında sevgliyken de pek anlamazdı o zaman borç falan yoktu paraları su gibi akıtıyorduk ama sürpriz hediye falan o işlerden pek anlamaz onun dışında romantizm dersen doruklarda gerisi yok

Selam kızlar,
Kaç gündür yoğunluktan nete bile giremedim, şimdi biraz nefes alıyım dedim de yanınıza geldim.

Bizde de Bengisu hastalandı doğumgünü arefesi. Dün gece yine sabaha kadar uyuyamadı canım öksürükten ve burun tıkanıklığından. Sabaha karşı anca uyudu daha şimdi uyanmış bitanem. Dün doktora götürdük, doktoru ciğerlerinde bi sorun olmadığğını alerjik bronşit olabileceğini söylemiş. Yalnız biraz ateşimiz de var, alerjik bronşitte ateş olur mu kafam karıştı.

Lelal'cim, Duru'nun da benzer bir rahatsızlığı olmuştu sanırım. Sizde ateş olmuş muydu?

Bu arada öksürükten nefes darlığından uyuyamıyor diye 2 gecedir yanımda yatırıyorum. Ağlamaya başlayınca memeyle biraz yatıştırıyorum. Bizim yatağa da alışmasa bari...

bu arada Eylül banlısı nerelerde ona bir olay anlatacağım

dün akşam haberleri izliyorum ekranda meclis gece ayaktaydı yazıyor peki ben bunu sizce nasıl okumuş olabilirim melis ece ayaktaydı şeklinde kaydirigubbakcemile3 tabi bir şok hali hemen akannehir bu bizim melis ece mi yoksa falan nolmuş diye baktım milletvekilleri falan var hiç bozuntuya vermedim eşime de sölemedim kaldığım yerden devam ettim habere :roflol:

Selam kızlar,
Kaç gündür yoğunluktan nete bile giremedim, şimdi biraz nefes alıyım dedim de yanınıza geldim.

Bizde de Bengisu hastalandı doğumgünü arefesi. Dün gece yine sabaha kadar uyuyamadı canım öksürükten ve burun tıkanıklığından. Sabaha karşı anca uyudu daha şimdi uyanmış bitanem. Dün doktora götürdük, doktoru ciğerlerinde bi sorun olmadığğını alerjik bronşit olabileceğini söylemiş. Yalnız biraz ateşimiz de var, alerjik bronşitte ateş olur mu kafam karıştı.

Lelal'cim, Duru'nun da benzer bir rahatsızlığı olmuştu sanırım. Sizde ateş olmuş muydu?

Bu arada öksürükten nefes darlığından uyuyamıyor diye 2 gecedir yanımda yatırıyorum. Ağlamaya başlayınca memeyle biraz yatıştırıyorum. Bizim yatağa da alışmasa bari...

canım yaa geçmiş olsun bizde de var hafiften hatta bende oğlandan daha fazla var boğazında balgam var öksürüyor tabi ama tam atamadı hala doğal olarak burunda tıkalı burun için tonimer sprey kullanıyoruz boğazı içinde asist diye balgam sökücü br tane antibiyotik vardı adının hatılamıyrum zaten küçücük bi şişeydi bitti bile 3 kez kullandı sanırım 3 içimlik yani
neyse doktor bize dediki ateş oldu mu dedi dedim olmadı normalde olur dediama ben hastalık başladığından beri soğuk algınlığı için ilaç veriyorum dedim tylol tani onun maddelerinde ateş düşürücü ağrı kesicide var içeriğinde o yüzden ateş olmamıştır dedi yani olmuştur da ilaç etki etmiştir korumuştur dedi normalde ateş yapar endişe etmeyin dedi senin kızını hastalığı da bizimkine çok benziyor o yüzden endişe etme canım bu mevsimde geçirmeyen çocuk kalmadı heralde

yasminciğim süpersin bugünopuyorumnanaktan

Sağol canımcım.Andina yokken takılalım biraz...

Elmalı canım geçmiş olsun.Benim bildiğim alerji de ateş yapıyo.Ben de alerjiğim biraz. Doktorum söylemişti.

Beyazmeleğim bazen bana da oluyo.Böyle tuhaf şey gördüğümde atlamak istiyorum.Ama bi kere daha bakıyorum, emin olmaya çalışıyorum.İnsan komik duruma düşüyor yawww...

Yasmin'cim, gıda alerjisi de ateş yapar mı yoksa bizim kız toza tüye mi alerji oldu acaba?
Nedense alerji kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor. Alerjik astım yüzünden gece acile kaldırılan kuzenlerim geliyor da aklıma korkuyorum Bengiş de onlara benzemez inşallah.

Beyazmelek'cim size de çok geçmiş olsun canım. Doktorumuz antibiyortik vermemiş bize, cumartesiye kadar Peditus ve burun açıcı damlayla idare edin kontrolde tekrar bakayım demiş. Bu arada pazar da doğumgünümüz vardı. Arada kaldım ertelesem mi yapsam mı diye. O kadar da haber verdik falan, iyileşir inşallah bir an önce...

elmalıcım bekle biraz cumartesi gününe kadar hala bir düzelme yoksa kötüye giderse o zaman ertelersin ki inşallah gerek kalmaz peditusu çok severim ben çok iyi gelir oğluma

yasmin sorma yaa kendimi çok rezil olmuş hissettim sanki millet biliyor gibi komik oluyor yaa kaydirigubbakcemile3

Minik Kalimero, Eylül166, Remedios'cum geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun canım...

Dediğin gibi Eylül'cüm kışın gelmesiyle beraber hastalıklar da başladı. Çok dikkat etmemiz lazım gerçekten.

Bu arada bizimki üşütme de olabilir aslında. Çünkü evvelki gece babası yatırmıştı ve uyku tulumuna koyarken benimki yan dönmüş, babası da fermuarı çektim sanmış fakat bebişim bütün gece beline kadar önü açık uyumuş. O akşam başladı zaten öksürürüğümüz. Ertesi gün de banyo iyi gelir dedik. Benim sivri zeka ben daha suyu ayarlamadan çocuğu soy sen 5 dakka zaten öksüren çocuğu çırılçıplak beklet. Ondan sonra olan oldu. Doktoru da tüm bunlar tesadüf olabilir alerjiye benziyor demiş. Bazen sırf test yaptırmak için alerji falan diyorlar diye şüphe duymuyor değilim. Yani alt alata koyunca bunları bariz üşütme... Güven kalmadı valla kimseye...

Back
X