- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.441
Yasmin'cim, gıda alerjisi de ateş yapar mı yoksa bizim kız toza tüye mi alerji oldu acaba?
Nedense alerji kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor. Alerjik astım yüzünden gece acile kaldırılan kuzenlerim geliyor da aklıma korkuyorum Bengiş de onlara benzemez inşallah.
Beyazmelek'cim size de çok geçmiş olsun canım. Doktorumuz antibiyortik vermemiş bize, cumartesiye kadar Peditus ve burun açıcı damlayla idare edin kontrolde tekrar bakayım demiş. Bu arada pazar da doğumgünümüz vardı. Arada kaldım ertelesem mi yapsam mı diye. O kadar da haber verdik falan, iyileşir inşallah bir an önce...
Canım benim gıda alerjim de var.Doktor eğer alerjik şeyleri aşırı tüketirsen astıma yol açar dedi.Ben de kaçıyorum o gıdalardan.Yaza doğru grip diye gittim doktora.Burun içine bakınca grip değil alerji dedi.Yani ben ayıramadım grip ve alerjiyi.Herksin hemen hemen alerjisi vardır bişeye.Ondan uzak durursan problem yok.Endişelenme, ilerde sanırım 4 yaşında alerji testi yapıyolar.Yaptır ve ona göre davranırsınız.Yıllardır gıda alerjisi var bende ama astım olmadım şükür.Sen dene bak.Mesela odasını hergün havalandır temizle bir hafta.Bak bakalım burnu tıkanıyo mu, azalıyo mu tıkanıklık.Üzülmede Allah büyük dert vermesin...